Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

karakter animasyonları çok feci abi. prone yapanların bazen nereye baktığını falan anlayamıyorsun. tepe üstü duranlar mı dersin, kolu bacağı birbirine girmiş olanlar mı dersin. birde ölü adamların silahlarının ateş etmesi ve sağı solu vurması falan. of of çok acayip buglar var.

koca koca duvarlardan , kayalardan geçen mermiler falan cabası.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

bazen oyun saçmalıyor, ekran siyah-beyaz gibi bişi oluyor, önümü görmekte zorlanıyorum. ölene kadar da gitmiyor. nasıl bir bugdır bu...

bi de bazı kişiler var, karşı takımdayken adam 30-0 d/k ratiosu ile dolaşıyor, hiç ummadığın yerlerde arkandan çıkıyor felan,
ama sonra senin takımına geçtiğinde hiç bir işe yaramıyor, işte o adamların abv...

escape e basıcan.sonra düzeliyor
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

birde ölü adamların silahlarının ateş etmesi ve sağı solu vurması falan. of of çok acayip buglar var.

bir yerde lathı gördüm bu pozisyonda,
"lan acaba ilerde düşman felan mı var da yatmış" diye kuşkuya düştüm, ben de adamın yanına yattım.
bakıyorum adam kalkmıyor, ama ateş etmeye devam ediyor. noluyor lan felan derken anladımsonra bug olduğunu...

voice talk şart evet.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk girişte iyiyken birkaç map sonra sistem saçmalamaya başlıyor benim lag gibi. ya da belki gerçekten fazla pingdendir, ping gözükmüyor değil mi ingame? browserda min. 150, içerde 200 oluyodur herhalde rahat

yerde ayağı bacağı yamuk buglılardan en az 10 kez gördüm ben de, herhalde düzeltilecek ilk şey odur. bi de prone'da toprağa girme tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...