SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Lan alıcam limited ama kredi kartına çok taksit binecek, alamıyorum üf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 e beta sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 karakter animasyonları çok feci abi. prone yapanların bazen nereye baktığını falan anlayamıyorsun. tepe üstü duranlar mı dersin, kolu bacağı birbirine girmiş olanlar mı dersin. birde ölü adamların silahlarının ateş etmesi ve sağı solu vurması falan. of of çok acayip buglar var. koca koca duvarlardan , kayalardan geçen mermiler falan cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ahah ölü olanlar genelde prone yapmıs gibi gozukuyor ya o da kötü baya.yerde bizim tkaımdan biri yatıoyr.meğer ölüymüş.bende adama heatlh pack falan atıyorum sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Bone said: bazen oyun saçmalıyor, ekran siyah-beyaz gibi bişi oluyor, önümü görmekte zorlanıyorum. ölene kadar da gitmiyor. nasıl bir bugdır bu... bi de bazı kişiler var, karşı takımdayken adam 30-0 d/k ratiosu ile dolaşıyor, hiç ummadığın yerlerde arkandan çıkıyor felan, ama sonra senin takımına geçtiğinde hiç bir işe yaramıyor, işte o adamların abv... escape e basıcan.sonra düzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 abi asıl bi kaç el önce adamın teki betonda yüzerek bomba kurdu, vuramadım da ifrit oldum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 mani said: birde ölü adamların silahlarının ateş etmesi ve sağı solu vurması falan. of of çok acayip buglar var. bir yerde lathı gördüm bu pozisyonda, "lan acaba ilerde düşman felan mı var da yatmış" diye kuşkuya düştüm, ben de adamın yanına yattım. bakıyorum adam kalkmıyor, ama ateş etmeye devam ediyor. noluyor lan felan derken anladımsonra bug olduğunu... voice talk şart evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 abi atak yapanlar metro mapinde ilk 2 obj patlattı. biz metroda başladık. spawn olduğum gibi öldüm. beni öldüren adam dışarda daha ilk objective de ölmüş adam. silahı ateş ediyor halen ahaha. akıl almaz buglar cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Şu yazdığın en az 5 kere oldu bana bugün , %0 canı olup hala ates edenlerde var oda ayrı bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ilk girişte iyiyken birkaç map sonra sistem saçmalamaya başlıyor benim lag gibi. ya da belki gerçekten fazla pingdendir, ping gözükmüyor değil mi ingame? browserda min. 150, içerde 200 oluyodur herhalde rahat yerde ayağı bacağı yamuk buglılardan en az 10 kez gördüm ben de, herhalde düzeltilecek ilk şey odur. bi de prone'da toprağa girme tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 çıktı mı la oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 beta, çıkışa 1 ay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 assault kastım baya, recon kasmaya başladım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ya bişey sorucam bu bugların şu anda düzeltiliyor olması gerekmiyor mıu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 oyun adeta alpha şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 MrLevie said: ya bişey sorucam bu bugların şu anda düzeltiliyor olması gerekmiyor mıu? fixliyolardır zaten. hizmet yok su anda öle herseyı hotfixliyemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 -Deno- said: oyun adeta alpha şu an. Alpha'yı görmediniz. Bu alpha'ya göre theta. Bu release Eylül başı versioynu oyunun, ondan sonra seperate bir şekilde devam ettiler main build'i yapmaya. Release kadar çoğu şey gider ama ben yine problemli bir release bekliyorum. İlk günden patch gelir yüzde yüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 toprağa girme olayı fixlenmiş ya olmuyor artık. demin en az 10 kişiyi kocaman kayanın arkasından vurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Toprak olayı harbiden bugün fixlenmiş gibi. Sırada p2000'i nerflesinler tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Toprak olayı full versiyıonda fixlenecek. Şuan onu geçici olarak destruction engine'i kapayarak fix'lediler. Yerlerde çukur açamıyorsun. Zaten mapte çukurlarda problem var. bir girdin mi çıkamıyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 caspianlar kapalı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 oha normalde yerde çukur açılabiliyor muydu? dikkat etmemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 TS3 sunucusu kullanıyoruz arkadaşlar; 176.53.23.186 kanal: patibf3 şifre: 111 battlelog parti olayı max. 8 kişi olduğundan, bizim kömünümüz 8'den fazla olduğundan TS kullanmak şu durumda en mantıklısı. kullanalım, kullandırtalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 abi oda açılsın her squad bi odaya gitsin çok karambol oluyor öbür türlüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=AGbo50Ar420&feature=player_embedded ps3 almakta hala ısrar edenler bir kez daha düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar