Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

valla bende görüntü işlemcisi çalışmayı durdurdu AMA BU DURUMDAN KURTULDU! tarzı bi hata veriyor oyunu açmaya çalışınca. 5-6 kere oyuna girmeyi denedim her seferinde windows aerosu sapıttı oyunu açmadı hiç, sonra sağ altta baloncukla bu hata mesajo pörtledi. o sebepten yeni ekran kartı siparişi verdim ardından.

daha önce aynı hatayı full hd lol streami izlerken almıştım bir kaç kere. kesin ekran kartının abukluğu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

aynısı işte, gtx 460 var bende de. driver'ı yükleyene kadar yoktu, şimdi aynı hatadan ikinci kez attı oyundan. atmıyor da, masaüstüne düşüyor geri giremiyorum.

benim ekran kartı değişmişti zaten. driver'larla ilgili bir şey bu. şu 285.38 driver'ını yüklemesem çıkmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

http://img535.imageshack.us/img535/5008/86789144.png

şu elemanın resimde gösterdiği hatayı alıyorum sürekli.

said:
We're sorry, an error has occured.
There is a problem with your game's setup. Please reinstall your game.

2 kere indirdim. yedek alıp tekrar kurmayı falan da denedim 1-2 kere. hiç biri yaramadı işe.

sinir oldum çok...
Sosyal ağlarda paylaş

Çok sorun var hala, ekim'de çıkmaz bile diyorum ben. Bu sorunların çözümü kısa işler değil. Özellikle birçok interface gerzekligine müdahale edilmesi lazım. Customization durumlarına bi el atmak lazım, browser sistemi çok yalan, options'a girip bir güzel ayarlamak yok eger oyunda hayatta değilsen bunlar çileden cıkaran şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi eski driverı indirdim, anca öyle girebildim oyuna. compatibility hatası veriyor ama oyun açılıyor. öldükten sonra yine o kernel driver hatası alıp göçtü. ekran kartından dolayı hata veriyor ama kitlenince işlemciyi de %95'te kitliyor umarım işlemciyi de yenilemek gerekmez :/
Sosyal ağlarda paylaş

bazen oyun saçmalıyor, ekran siyah-beyaz gibi bişi oluyor, önümü görmekte zorlanıyorum. ölene kadar da gitmiyor. nasıl bir bugdır bu...

bi de bazı kişiler var, karşı takımdayken adam 30-0 d/k ratiosu ile dolaşıyor, hiç ummadığın yerlerde arkandan çıkıyor felan,
ama sonra senin takımına geçtiğinde hiç bir işe yaramıyor, işte o adamların abv...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...