DoruK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 valla bende görüntü işlemcisi çalışmayı durdurdu AMA BU DURUMDAN KURTULDU! tarzı bi hata veriyor oyunu açmaya çalışınca. 5-6 kere oyuna girmeyi denedim her seferinde windows aerosu sapıttı oyunu açmadı hiç, sonra sağ altta baloncukla bu hata mesajo pörtledi. o sebepten yeni ekran kartı siparişi verdim ardından. daha önce aynı hatayı full hd lol streami izlerken almıştım bir kaç kere. kesin ekran kartının abukluğu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 aynısı işte, gtx 460 var bende de. driver'ı yükleyene kadar yoktu, şimdi aynı hatadan ikinci kez attı oyundan. atmıyor da, masaüstüne düşüyor geri giremiyorum. benim ekran kartı değişmişti zaten. driver'larla ilgili bir şey bu. şu 285.38 driver'ını yüklemesem çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 boşver had l4d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 http://img535.imageshack.us/img535/5008/86789144.png şu elemanın resimde gösterdiği hatayı alıyorum sürekli. said: We're sorry, an error has occured. There is a problem with your game's setup. Please reinstall your game. 2 kere indirdim. yedek alıp tekrar kurmayı falan da denedim 1-2 kere. hiç biri yaramadı işe. sinir oldum çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Oyun çıksın, sonrasında 20 - 25 patch gelsin; belki almayı düşünebilirim. Beta olduğu gerçeğini inkar etmiyorum ama release'e ne kaldı şunun şurasında, oyun zevki denen şey yok resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 beta ne zaman bitiyor? şimdi indirmeye başladım da net harika. 8mbit ile 200kbs yi gecemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 10 ekimde bitiyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 10 ekim çok erkan yaa 10 ekimde bitmesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Çok sorun var hala, ekim'de çıkmaz bile diyorum ben. Bu sorunların çözümü kısa işler değil. Özellikle birçok interface gerzekligine müdahale edilmesi lazım. Customization durumlarına bi el atmak lazım, browser sistemi çok yalan, options'a girip bir güzel ayarlamak yok eger oyunda hayatta değilsen bunlar çileden cıkaran şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 bence de.Seni l4de alalım bence.Son 4 dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Deno geliyorsa gelirim, yoruldum biraz BF3'ten zaten, kaslar agrıdı bildigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 abi oyunda ben öyle pek büyük sorunlarla karşılaşmadım ya. browser sistemi baya güzel olmuş bence ben beğendim. ha oyuna girmeden ayarları kurcalayamamak çok kötü ona katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ben oyun açıkken browserı kapatırım hep acayip kıl oldum bu duruma zaten firefox coştu yine 1-2 saat açık kalınca 900mb ram yiyor, chrome 700 civarı falan. bari özel browser çıkarsınlar 20mb ram yiyen onu kullanalım dfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 tamamen katılıyorum sırf browserlar kastırıyor pcyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ben connectingde kaliyorum bu aksam :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 limited almalı ucuza ya vatanda 75. haftasonu indirimi gelse desek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 kapayın abi girince browserı. ben kapamazsam oynayamıyorum zaten 3gyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 şimdi eski driverı indirdim, anca öyle girebildim oyuna. compatibility hatası veriyor ama oyun açılıyor. öldükten sonra yine o kernel driver hatası alıp göçtü. ekran kartından dolayı hata veriyor ama kitlenince işlemciyi de %95'te kitliyor umarım işlemciyi de yenilemek gerekmez :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ohoooo hackerlar başlamış hacı unsinful diye bir lavuk varsa oyununuzda zevkinizin içine edecektir. glitch falan da değil olay. direk çıkılamayan yerlere çıkıp avlıyor adam spawn olanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Ben hic hata fln almadim ya ilginc... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 iyi ezdik xununda kelleyi aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 iyi oynadık bu gece. özellikle ts3 ekibine selamlar (: yalnız random crashlar yüzünden sürekli baştan başladım. hele şuan oyuna giriyorum 2 dk sonra kilitleniyor oyun. neyse fixlerler (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Abi ya herkes oynuyor eğleniyor ben de isterem ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 bazen oyun saçmalıyor, ekran siyah-beyaz gibi bişi oluyor, önümü görmekte zorlanıyorum. ölene kadar da gitmiyor. nasıl bir bugdır bu... bi de bazı kişiler var, karşı takımdayken adam 30-0 d/k ratiosu ile dolaşıyor, hiç ummadığın yerlerde arkandan çıkıyor felan, ama sonra senin takımına geçtiğinde hiç bir işe yaramıyor, işte o adamların abv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 sırf su buglu yazılarınızı gorunce beta oynamaktan vazgectim. ula cok sey mi kacırıyoz yoksa. neyse artıkın kutusuyla gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar