Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

battlelog baya iyi bi sistem, milletin masaüstü yazılımlarda yapamadığı akıcılığı kullanışlığı webde yapmış adamlar. ama origin'de ayrı friend, orda ayrı pek olmamış.

oyun baya hatalı, en azından bende sesler çoğu yerde kayıyordu ve kesiliyordu. fps düşük değil ama lag çokmuş gibi görüntülerde takılma ve tekrarlama oluyor. bi ara iyice kafayı yedi, ateş ederken silahım kaybolmaya, adamlar yerin içine girmeye falan başladı.

teknik hataları geçersek oynanış harika, bi oturturlarsa oyunu mükemmel olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bir silahla adam öldürmek bu kadar mı zevkli olur aahah. O kadar başarılı yapmışlar ki başka oyunda yok bu hissiyat yani.

Bu arada pati ile oynarken bir yerde ipe dizdim deli pusuyla bunların 8-9'unu 5 saniye içinde süperdi ahah.

Level 20 oldum.

Early Access'te hiçbir problemle karşılaşmamıştım 1 gün boyunca ama şimdi yerin altına geçme bug'ını yaşıyorum mütemadiyen.

Şu manuel squad yaratma olayını ekleyemediler mi release 1 ay kala anlayamadım yani. Otomatik squad rezalet.

Options menu'ye sadece canlıyken erişmek sinir. Ölünce öldüreni 5 saniye izlemek zorunda kalmak ayrı sinir. Chat mesajları ölünce gitmiyor, hiçbirşey yapamıyorsun o esnada.
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

battlelog baya iyi bi sistem, milletin masaüstü yazılımlarda yapamadığı akıcılığı kullanışlığı webde yapmış adamlar. ama origin'de ayrı friend, orda ayrı pek olmamış.

ben origin'i de ilk defa bugün kullanmaya başladım da,

Battlelog ne kadar iyi bir sistemse Origin'de o kadar kötü olmuş bence
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...