LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Q – Will we see the return of the Battlefield Commander role from Battlefield 2? A – "We’ve decided to push down the responsibility of the commander to the squad leaders who set the orders" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 suan gaza gelip originden alcaktım fakat 49 yörö 120tl ediomuş hadi lan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 uuuuu rusçudan 4 tane alıyorum o paraya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 www.physicalwarfare.com daki geri sayım bitti, ucundan bu çıktı ne alakaysa; http://www.amazon.com/gp/product/B00476GDHW?ie=UTF8&tag=physiwarfa-20&linkCode=shr&camp=213733&creative=393177&creativeASIN=B00476GDHW&redirect=true&ref_=as_li_tf_tl&creativeASIN=B00476GDHW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 hakkaten çok alakalıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Xaenin said: Çıkmasın lan daha 2 haftası var benim upgradein bitmesine alo. ciksin ciksin benim upgradeler bitti bile hohohoh uzulmek istemiyorsan acma :/ intel i7 [email protected] GHz turbo (aslinda sicakliklar gayet iyi daha 4.8e 5e kadar yolu var ama gerek yok sdf) asus maximus extreme p67 board msi twin frozrII nvidia gtx580@800MHz (bundada sicakliklar iyi ama gtx580 zaten, daha napiyim ahah) 8gb gskill ddr3 1600mhz cl8 corsair force 120gb sata3 ssd noctua d14 cooler zengin degilim lan teknik serviste calistigim icin herseyi gelis fiyatina alip bi de ustune taksit yaptirabiliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Col iyiymis sistem ya. Elin kolun uzaniyosa bize de gelis fiyatina cek bari bir iki bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 avustralyadayim ben, turkiyede olsam dukkan sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 e singleplayer için mi çektin o sistemi leo ? hala eskisi gibi 400ms değilmi orası ? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 yoo guzel guzel multi atacagiz klanla, kendi lokal bf3 serverimizi bile kiraladik simdiden ama evet avrupa serverlarinda oynamaya kalksam 400ms olayi icimde patlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 LathspeLL said: Q – Will we see the return of the Battlefield Commander role from Battlefield 2? A – "We’ve decided to push down the responsibility of the commander to the squad leaders who set the orders" push it push it push it ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Leopar said: yoo guzel guzel multi atacagiz klanla, kendi lokal bf3 serverimizi bile kiraladik simdiden ama evet avrupa serverlarinda oynamaya kalksam 400ms olayi icimde patlar :/ Kendi local server'ınızın açılma tarihi nedir? (:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 pre-order ettigimiz icin release gunu acik olacak server dediler ama oyun yeni, server yeni olunca sorunlar, gecikmeler olabilir gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Leopar said: pre-order ettigimiz icin release gunu acik olacak server dediler ama oyun yeni, server yeni olunca sorunlar, gecikmeler olabilir gibi geliyor bana Şu yüzden sordum: Beta sunucularına dahil olacak mı sizin sunucu? Bu ay betası var hani, bilgi geldi mi ne zaman beta falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 yok dahil degiliz betaya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Beta çoktan hazırmış amma konsolları bekliyollarmış. http://planetbattlefield.gamespy.com/fullstory.php?id=165400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 O iki günlük haber, Microsoft onayı vermiş, sony bekleniyormuş. Sony'ye kaldık mı ohoooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 http://i.imgur.com/bc6KV.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Abi gece gece boxer degistirmek zorunda kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Böyle bir kuş istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 beta 25 i diyorlar doğru mu afds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 yarın çıksa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Yok artık http://www.youtube.com/watch?v=kv8HWBDLmAw&feature=youtu.be Edit : Normalde o kadar suya yaklaşınca direk patlaması lazım, trainer falan mı açmış ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Eh yani. Ayrıca o kadar hız kaybettikten sonra zart diye yükselmesi de pek mümkün deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 LathspeLL said: http://i.imgur.com/bc6KV.gif bu oyun içi değildir herhalde? videosu falandır? di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar