Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pardon da heli'de auto-loader almak sacmaligin daniskasi, stealth + ecm'le havada kalabilirse kaliyor heli, auto-loader varken tek stinger yok eder heliyi, hele laser designation varsa sabahtan aksama farmlarlar.
Mesaj tarihi:
bok gibi takımlar çıkıyor sürekli oyunda.
bi herif tanka kuruluyor uzak mesafede aynı yerde sabit bir vaziyette duruyor, 1 km ötede spawn olan insanları sanki sniper edasıyla şakır şukur indiriyor.
kimse müdahele etmiyor çünkü bizim tankımız geriye doğru çekilip seyretmekle uğraşıyor, kimsede de tank patlatabilecek aletlerden yok.
böyle olunca tankı geçip gitmen mümkün değil, çünkü bu boşluktan yararlanan düşmanlar 5'erli sıra halinde yanyana sıralanmış ve sadece ileri doğru ateş ediyor oluyor.
sonra insan sinir kirizi geçirmekle kalıyor.

sürekli söyleyip duruyorum oyun oynarken çağırın, steam açık, skype dediniz o da açık, msn dediniz o da açık.
hiç olmadı şöyle dangalak oyunlarda muhabbet edip gülüp eğlenme,
ya da planlı bir saldırı koordine etme fırsatımız olur.

yok yani patide herkes kendi kafasına göre oyun oluyor, bir organize olun lan.
Mesaj tarihi:
Oyun güzelmiş ya fikrimi değiştirdim.
Vehicle'lar çok eğlenceli jet özellikle ama flare unlock olmamışken havada 30sn kalman imkansız, missil yokken sadece aptal aptal sorti yapıyorsun nasıl olacak bu işler
Mesaj tarihi:
Sirf hackli ve mal oyuncularla oynamamak icin hep hardcore aciyorum hack varsa ayni takima gecip kafasina sikiyorum 4-5 kez yapinca bay geliyo heralde kendisi cikiyor. Bone dedigi gibi aaclari sabitleyen tiplerede roketi cakiyorum kafam rahat takiliyorum. Hem M98B ile herkes tek kursunla iniyor o da keyifli...
Mesaj tarihi:
merhaba bu ilk mesajım
bf3 topluluğunuz olduğunu duyduğum için geldim
bu oyundan sıkılmak bilmiyorum
bari çevremi genişleteyim dedim
bu da icraatlerimden küçük bir kesit:
http://www.youtube.com/watch?v=tY3mCkq8GsU

oyunda beni friendse ekleyebilirsiniz
Kapgan
hc serverlarda takılıyorum
Mesaj tarihi:
knoxville said:

Demize99 Alan Kertz
Moving on from BF3, leaving the gameplay in the very capable hands of @gustavhalling and @stormonster. I will still read and pass on OFC!

Sukur kavusturana, icine ede ede bitiremediydi oyunun.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...