Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya tabi katliami gunner yapiyor da gunner kazmaysa uzaktan tank indirmeye devam;

gunner olayi da zor gene kokpitte spotlu 20 adam gozukurken gunnera hicbir sey gozukmuyor kendi spotlamadikca sanirsam
Mesaj tarihi:
Bright said:

Heli'nin selameti genelde pilottan ote gunnera bagli benim kanimca; stingerlari, gelen gecen ucaklari, helileri (yakin mesafede) gunner hallediyor.

stinger mı? gunner vurabiliyor mu stingeri yoksa stinger tutan elleri mi kırıyor?
Mesaj tarihi:
Bright said:

Infantry'e girmezseniz gunner'in az puan yapmasi normal, girerseniz gunner her turlu pilottan fazla puan yapar.

Heli'nin selameti genelde pilottan ote gunnera bagli benim kanimca; stingerlari, gelen gecen ucaklari, helileri (yakin mesafede) gunner hallediyor. Gunner efektif diilse pilot hicbir sey yapamiyor tam tersine

Bi de ilerleyebildikce ilerlemek lazm heliyle ki alttaki infantry air supportu hissedip alsin baseleri, yoksa stingerli nooblar spawn olup olup dururlar alttan.

Son olarak piyadeyi silmek icin, dusman flaginin ustunde hoverlarken burnu kaldirip kuyrugu hafif egerseniz biraz da sag sol yaparaktan gunner asagidaki infantryleri cok rahat temizlerken kokpitin mermi yemesini engellersiniz.

abi senin gibi veya lath gibi pilot lazım işte (tu)
Mesaj tarihi:
Abi yine yaptı. Başka bir ekran kartı denedim 3 gün önce falan, sildim sonra driverlarını eskisini taktım. Tekrar yükledim aynı driverları ve oyuna giremiyorum, siyah ekranda kalıyor öyle ve asla baslamıyor.

İmdat.
Mesaj tarihi:
knoxville said:

olm şafak'la döndüre döndüre oynayın o zaman pilot/gunner. ben gunner olunca server rage atıyo ahaha

ode ile 2li hiçbir şey yapmam ben

ABİ NAPTOIN
ABİ GİTSENİZE SURAYA
ABİ C4 KOYSANA
ABİ NEDENNNNNNNNNN
ABİ GÖRMÜYOMUSUNUNNN
ABİ REPAİR
ABİ YARD-

hatta senden baska adamla heli oynanmaz.
bide hebele93 asddasd
Mesaj tarihi:
xunn said:

Abi yine yaptı. Başka bir ekran kartı denedim 3 gün önce falan, sildim sonra driverlarını eskisini taktım. Tekrar yükledim aynı driverları ve oyuna giremiyorum, siyah ekranda kalıyor öyle ve asla baslamıyor.

İmdat.

ruscu muydun sen ya, rusculara patch çıkardılar update'den sonra siyah ekranı düzeltmek için

http://www.mediafire.com/?w9tzkqid3kovxnm
Mesaj tarihi:
Daesu said:

knoxville said:

olm şafak'la döndüre döndüre oynayın o zaman pilot/gunner. ben gunner olunca server rage atıyo ahaha

ode ile 2li hiçbir şey yapmam ben

ABİ NAPTOIN
ABİ GİTSENİZE SURAYA
ABİ C4 KOYSANA
ABİ NEDENNNNNNNNNN
ABİ GÖRMÜYOMUSUNUNNN
ABİ REPAİR
ABİ YARD-

hatta senden baska adamla heli oynanmaz.
bide hebele93 asddasd

ABI YARD-

AHDJAJHADJJHFSHFHFS
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...