Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Campaign'i bitirdim yorumum:

Anlatmak istedikleri hikayeyi beğendim, yer yer iyi aktarmışlar ama anlatım iyi değil. Daha zenginleştirilebilirdi. Biraz daha dialog, biraz daha karakterlerin olaya dahil olması iyi olurdu. Bölümler arası kopuk geldi o yüzden, güzel grafikleri gösterirken zorla hikaye yedirmişler gibi duruyor ama aslında pek öyle değil tabi, sadece o hissiyat var. BC2'de ki karakter tasvirleri daha iyiydi mesela. Benimsiyorsun orda karakterleri, burda Blackburn yada Sima ile hiçbir bağımız yok gibi. Diğer askerlerde kim hala bilmiyorum. Son bölümde beraber kaçtığımız adam oyunun sonunda ön plana çıkıyor. Adam gibi sunsana işte squad'ı oyunun başından, BC2'de yapmıştınız bunu...

Bazı anlar gerçekten keyifliydi ama çok sürmüyor o anlar. İnişli çıkışlı bir tat bırakıyor. Hikayenin twist'i ve motivasyonu çok iyi. Senaryonun geneline bakarsak MW1 ve MW2'den daha iyi ama uygulamada başarı oranı düşük. Epik ötesi olabilirmiş dediğim şeyler olsaymış.

Sırada MW3 var.
Mesaj tarihi:
onun düşmanıma yaşatacağı utancı düşün

gökyüzünde, 500 fit yukarıda cirit atıyorsun. üstüne doğru bir uçak geliyor, öleceğini anlıyorsun ama öldükten sonra öldürüldüğün silah olarak c4 görüyorsun. ilk önce yaşayacağın dumuru sonra da utancı düşün.

bende bi hareketlenme oldu mesela

mortar içinde aynı şey geçerli dfg
Mesaj tarihi:
valla helikopter kullanirken 88 farkli sekilde oldugum icin sorun olacagini sanmiyorum ya, stinger'a oluyorsun abi. Biri jihad jet yapsa mala bak derim yani kendi ucagini patlatti bosu bosuna diye sdsfsf
Mesaj tarihi:
asdfjk daha iyi işte friendly fire kapalıysa uçak da ziyan olmaz, heli yine patlar.

aslında bi de şeyi denemek istiyodum bak onu sölemeyi unuttum. scout helilerin önüne c4 koyup 4. slotta falan beklicem, pilot adamın üstüne sürücek ben de patlatıcam. cinayet lan direk sdahsdj bunu da yapalım bi ara.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

asdfjk daha iyi işte friendly fire kapalıysa uçak da ziyan olmaz, heli yine patlar.

aslında bi de şeyi denemek istiyodum bak onu sölemeyi unuttum. scout helilerin önüne c4 koyup 4. slotta falan beklicem, pilot adamın üstüne sürücek ben de patlatıcam. cinayet lan direk sdahsdj bunu da yapalım bi ara.

onu yapariz ya raad ol sdsfsf

onune diil de altina iyi olabilir, indirecen tankin ustune temizz
Mesaj tarihi:
Densiz said:

GokTuRK said:

mvidia BF3 performansını arttırdığını söylediği bir beta driver yayınladı.. sizi bilmem ama bende performansı pek iyi etkilemedi...

kötümü etkiledi?

evet performansı çok düşürdü grafik hataları vardı bende. eski drivera geri döndüm. bir deneyin isterseniz tabii kendiniz görün ama bende saçma sapan hatalar çıkardı HUD kayboldu falan silah görünmez oldu takılmalar vs. oldu.
Mesaj tarihi:
oğlum su araçlarında kullanmadan güverdetede duramamak çok sinir yahu.

ben aracın üzerinde sahile botu çekip sniperla alıcam mesela, üstüne çıkamıyorum aletin... bu ne lahana turşusu?
Mesaj tarihi:
Odeon said:

Assault
F2000 digerlerinden biraz ustun gibi ama aek, m416 veya m16 birbirlerine cok yakin silahlar hepsi is yapiyor dogru kombinasyonla. g3 icin kicimizi yirttik co-opta ama benim icin tam bir hayal kirikligi oldu.

Engineer
G36C medium-close
SG553 medium-long

Support
tam kararimi vermedim ama pecheneg disinda hepsi is yapiyor infra+grid+silencer kombinasyonuyla cogu silahtan ustunler lmg'lar
daha m60'im acilmadi o acilinca tam kararimi vercem :d

Recon
M98B cekic basli kopekbaligi gibi kodumu oturtuyor :d
M39 EMR da semi auto isteyenler icin en uygun silah.
betada catir catir adam aliyoduk red dot+grip+silencerla semilerle ama nerf gelmis hemen
3-4 mermi atacanda adama olecek. adam karsimda lmg ile rambo gibi strafe yaparak tariyor, ben stabil olarak vuruyorum adami ben yatiyorum 200 metre mesafeden. okadar nerflenmis yani semi-autolar.

bug abusecularin topike yazmistim buradada bulunsun
Mesaj tarihi:
sürekli olarak random bir şekilde crash to desktop yiyordum, iğrenç de bir hata mesajı: bf3 has stopped working.

denemediğim şey kalmamıştı, yani harbiden her boku denedim. problem kesinlikle ekran kartıyla ilgili bu arada. çünkü eski ekran kartımda çökmüyordu, gittim n560gtx-ti aldım içime kaçtı bir de yani.

her neyse efendim, son olarak ekran kartımın firmware'ini güncelledim, driverda nvidia'nın en son beta driverı; 4-5 saat oldu sorunsuz oynuyorum.

hani bu crash to desktop olayından kusma noktasında bayanlar denemedilerse bir de bunu denesinler.
Mesaj tarihi:
bikac deneme yaptim.

kesinlikle m249 > m240b

ayni techizatla denedim. m240 direk dagitiyor daga tasa kalkiyor namlunun ucu. m249 ile cok rahat butun sarjoru istedigin yere yollayabiliyosun.
bugun acilirsa m60 i da deniyecem.

xeno geri aliyorum m240 ile alakali soylediklerimi :d
Mesaj tarihi:
Supportla baya oynadım,su ana kadar ki favorim m60. Gayet isabetli ve saglam oturtuyor. Biraz fire rate az oldugundan yakın mesafe problem olabiliyor ama yinede cok fazla etkilemedi beni.. Bu aralar jete sardım bakalım neler olucak ;P
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...