Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dsfasfasfas

abi ben bugün 3-4 oyun harici berbattım ya, gerçi sigaram bitti elim ayağım titriyor ama asıl bahane deathlerimin yarısı spawn olduğum anda oldu. devlet bu spawn olayına bişi yapması lazım.
Mesaj tarihi:
_Gandalf_ said:

3-4 oyundan sonra bilgisayar donup kalıyor. biraz araştırdım realtek onboard ses kartından kaynaklandığından bahsedilmiş. bununla ilgili bilgisi olan varmı?
ses kartım onboard realtek, 3-4 mapte bir oyun çöküyo sadece. bilgisayarda bi takılma yok.
Mesaj tarihi:
Oyunun dururup dururken bilgisayarı kitlemesiyle ilgili bir kaç neden var.

bende anakartımı değiştirdim format atttım felan önceki anakartımda hiç donmadı ama baktım oyun donmaya başladı. sonra araştırdım birden fazla sebebi olabilirmiş.

1- punkbuster on olan serverlar da çökme sorunu. PB kapalı serverlarda oynamayı deneyin çökmezse bilgisayarınızda PB ile ilgili herşeyi silin ve sitesinden tekrar yükleyin.

2- çalıştırdan cmd.exe yi admin modunda açın. ve komut olarak "sfc /scannow" yazın (tabi ki baştaki ve sondaki karakterler yok :) ) sonra restart atın (bu bendeki sorunu düzeltti)

3- Realtek ses kartı ile iligli dijital input ve outputları devre dışı bırakın. Driverının en son versiyonunu yükleyin.

4- Ekran kartınızın en son driver ı yüklü olduuna emin olun.

son olarak da alakasız ama oyuna 4 gb ram yetmio. 8 e çıkardım ferahladı makina.
Mesaj tarihi:
Abi su dakkikadan itibaren direk bf3 sistemden kaldiyiroum

1. origin durmadan cokuyor oyunla beraber 16gb ram var
2. bu yeni third person bug'i cok canimi sikmaya basladi
3. disconnect paso paso paso oyun ortasinda kopmalar
4. voice chat calismior illa teamspeak kurucaz....

adam akilli yaparlarsa oyunu oynarim yoksa umrumda bile degil 83tl verdik bozuk oyuna ea'nin yapicagi fps bu kadar oluor iste...
Mesaj tarihi:
BlacKDagger said:

Abi su dakkikadan itibaren direk bf3 sistemden kaldiyiroum

1. origin durmadan cokuyor oyunla beraber 16gb ram var
2. bu yeni third person bug'i cok canimi sikmaya basladi
3. disconnect paso paso paso oyun ortasinda kopmalar
4. voice chat calismior illa teamspeak kurucaz....

adam akilli yaparlarsa oyunu oynarim yoksa umrumda bile degil 83tl verdik bozuk oyuna ea'nin yapicagi fps bu kadar oluor iste...

ea yapmıyor yalnız oyunu.
Mesaj tarihi:
Hayır ama flare basarken bir yandan da uzaklaştığı için menzilden çıkıyor adam, veya sağlam manevra ile başka bir yüzeye çarptırıyor senin attığın füzeyi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...