maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 MrLevie said: uçak var sdsfsdf işte bu.
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ölmeyi kaldıramayan yetersizlerle olmuyomuş teamspeak falan
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Abi bizi spotlayacak enemy tank falan diye :(
Harir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 şimdi yollasaydı bari keyi de indirmeye başlasaydık.Yarın akşam hepinizi vurucam.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Harir said: hepinizi vurucam.Be advised.
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 3-4 oyundan sonra bilgisayar donup kalıyor. biraz araştırdım realtek onboard ses kartından kaynaklandığından bahsedilmiş. bununla ilgili bilgisi olan varmı?
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Harir: Squadinda yer olan var mi? Teamspeak: -sessizlik-
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 dsfasfasfas abi ben bugün 3-4 oyun harici berbattım ya, gerçi sigaram bitti elim ayağım titriyor ama asıl bahane deathlerimin yarısı spawn olduğum anda oldu. devlet bu spawn olayına bişi yapması lazım.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 _Gandalf_ said: 3-4 oyundan sonra bilgisayar donup kalıyor. biraz araştırdım realtek onboard ses kartından kaynaklandığından bahsedilmiş. bununla ilgili bilgisi olan varmı?ses kartım onboard realtek, 3-4 mapte bir oyun çöküyo sadece. bilgisayarda bi takılma yok.
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 knox said: lol asldhask;jdashjk;sad BU NE FTF! adslh
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 LOOOOOL oyun third person oldu ve duzelmiyor nasil bir glich bu
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Oyunun dururup dururken bilgisayarı kitlemesiyle ilgili bir kaç neden var. bende anakartımı değiştirdim format atttım felan önceki anakartımda hiç donmadı ama baktım oyun donmaya başladı. sonra araştırdım birden fazla sebebi olabilirmiş. 1- punkbuster on olan serverlar da çökme sorunu. PB kapalı serverlarda oynamayı deneyin çökmezse bilgisayarınızda PB ile ilgili herşeyi silin ve sitesinden tekrar yükleyin. 2- çalıştırdan cmd.exe yi admin modunda açın. ve komut olarak "sfc /scannow" yazın (tabi ki baştaki ve sondaki karakterler yok :) ) sonra restart atın (bu bendeki sorunu düzeltti) 3- Realtek ses kartı ile iligli dijital input ve outputları devre dışı bırakın. Driverının en son versiyonunu yükleyin. 4- Ekran kartınızın en son driver ı yüklü olduuna emin olun. son olarak da alakasız ama oyuna 4 gb ram yetmio. 8 e çıkardım ferahladı makina.
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Harir said: uçaklarınızı düşürücem hahahahahahahaha
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Abi su dakkikadan itibaren direk bf3 sistemden kaldiyiroum 1. origin durmadan cokuyor oyunla beraber 16gb ram var 2. bu yeni third person bug'i cok canimi sikmaya basladi 3. disconnect paso paso paso oyun ortasinda kopmalar 4. voice chat calismior illa teamspeak kurucaz.... adam akilli yaparlarsa oyunu oynarim yoksa umrumda bile degil 83tl verdik bozuk oyuna ea'nin yapicagi fps bu kadar oluor iste...
knox Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 3rd person bug'ıda mı varmış ilk defa duydum lol
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 BlacKDagger said: Abi su dakkikadan itibaren direk bf3 sistemden kaldiyiroum 1. origin durmadan cokuyor oyunla beraber 16gb ram var 2. bu yeni third person bug'i cok canimi sikmaya basladi 3. disconnect paso paso paso oyun ortasinda kopmalar 4. voice chat calismior illa teamspeak kurucaz.... adam akilli yaparlarsa oyunu oynarim yoksa umrumda bile degil 83tl verdik bozuk oyuna ea'nin yapicagi fps bu kadar oluor iste... ea yapmıyor yalnız oyunu.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Spotting nasıl yapıyoruz ya, hangi tuşla yani? bide stingerlara karşı çatapat atıyor helikopterler olmuyor:( adam zaten en kebap alete binmiş yağdırıyor bide vurulmuyor ohhh
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 flare ile kurtuluyorlar. spotting de Q ile yapılıyor default olarak.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Ben stingerla locklanıp bekliyorum, pilot flare atıyor sonra az daha bekleyip öyle sallıyorum stingerı, bu şekilde flare yine korur mu heliyi?
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Hayır ama flare basarken bir yandan da uzaklaştığı için menzilden çıkıyor adam, veya sağlam manevra ile başka bir yüzeye çarptırıyor senin attığın füzeyi.
Öne çıkan mesajlar