Densiz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 hehe. hardcore un tadı o ya. Kendi kendine heal gelsin, gta gibi araç kullan vs. de bana garip geliyor. Hem, solo girdiğimde squadda assault yoksa, kesin birsii med pack ile geliyor. Biz zaten genelde 2 arkadaş takılıyoruz. (2 engi, assault/support support/engi) vs. Ama hc nin şu yönü çok güzel, "spot" oyunda görünmüyor sadece minimap. Haliyle, Dağın başından jet kafanıza bomba yağdıramıyor. Heliler terör estiremiyor. 30 dakika dayanabildim oyunun normal moduna. Aynı duyguları bc2 dede yaşadım. Jetdesin, elinoğlu gta gibi jet kullanıp, seni spotlayıp bir u dönüşü ile arkana geçemiyor. Jetin bi tarafını eğeceksin, sağ tuşa basılı tutup kafanı çevireceksin adamı göreceksin döneceksin: sonra adamı bulamayacaksın :P. Bilmiyorum bana bayağı eğlenceli geliyor. Bir kaç türk arkadaş yapayım diye niyetlendim şu oyunda ama hardcore takılmak istemiyor kimse. Nedenini belki anlarım umuduyla buradaki konuyu buna çevirmeye çalıştım bir kaç kez =).
Bright Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Valla spot olayi oldukca dengeli kanimca, cover arkasina kactiginda ya da seni spotlayan adamin los'undan ciktiginda direk kayboluyor mark, jetler icin de gecerli ayni sey, alakasiz bi dagin arkasindan gecince spotlari direk gidiyor. Spotladigin adami minimapten takip etmeye devam etmek de agir yorar gibi geldi acikcasi. Ozellikle helikopterler kullanilamaz hale gelir gibi geldi bana, stingerlar normal mode'da bile yeterince bayiltiyor. Heliyle teror estirmek pek soz konusu degil, anca iyi jetlerin olucak karsidaki jetler haraslamayacak bi de issiz fuzesi tasiyan engi olmiycak da 5m irtifayla agaclarin/daglarin arkasindan gidip tanklara infantry'e satasacan, baya izdirapli aslinda (zaten TV missile calismiyor attack heli gunnerinin).
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 abi ciddi ciddi soruyorum conquest olarak 15-20dk dan fazla süren map yok mu ? Bf 2 'de rahat 2 saat oynadığımı hatırlıyorum tek mapte 1 round. Hem de ranked. Burda böyle bir olay yok mu ? Varsa server ismi lütfen .. Eskiden 120 frag yapardık şimdi 20 fragde oyun bitiyor, o da iyi oynadıysan. BU NE LAN.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Ne zaman harita değişse ekran kararıp oyun kitleniyor aynı sorunu yaaıyan varmı?
armagan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mathias said: abi ciddi ciddi soruyorum conquest olarak 15-20dk dan fazla süren map yok mu ? Bf 2 'de rahat 2 saat oynadığımı hatırlıyorum tek mapte 1 round. Hem de ranked. Burda böyle bir olay yok mu ? Varsa server ismi lütfen .. Eskiden 120 frag yapardık şimdi 20 fragde oyun bitiyor, o da iyi oynadıysan. BU NE LAN. 2 saat süren harita yok. Yarım saati geçeni görmedim şimdiye kadar.
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Bazıları için statlar oyun sonuna kadar güncellenmiyo, 2 saat sürse mapler adamlar lvl 2 olmak için bi 10 gün uğraşır heralde crashler felan sağolsun :)
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Abi ilk oyununuz bf 3müş gibi konuşmayın yahu. Bf 2 de ben çok rahat 2 saat oynadığımı hatırlıyorum. Adamlar resmen cod serisi ile kapışmak için 15 dk süren map'lerle donatmışlar serverları. Neyse official forumda 2 dk da okuduğuma göre ticket yüksek serverlar varmış artık ama ismini bilmeden login ekranında gözükmüyor ki o server'ın kaç ticket olduğu. Yahu 64 kişilik mapte kimseyi nasıl rahatsız etmez 15 oyun sürmesi. Bad company 2 de falan rahat 45 dk oynuyorduk o bile bazen kısa geliyordu bana. Niye kimseyi rahatsız etmiyor burada ? bf vietnam, Bf 2, bc2 falan oynayanlar bir cevap verse süper olur neden etmediği ile alakalı. Sakın CoD'dan alışığım demeyin ama, eski bf'ciler konuşsun bir tek. Diğerlerinin bakış açısı beni alakadar etmiyor eğer kısa süreyi öveceklerse.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Eski Bf'ciyim ve map süreleri gayet güzel geliyor bana. Rahatsız edecek bir tarafı yok çünkü map bitince oyun kapanmıyor. Aynen devam ediyorsun oynamaya. Maplerin hepsi çok güzel, belki de farklı mapleri oynamak hoşuma gittiği için rahatsız etmiyordur. Ancak dendiği gibi bu crash sorunlarının tamamen çözülmesi lazım uzun mapler için. Map bitmeden puanların yazılmama sorunu var hala, bir mapte açtığın silahı crash yiyip oyuna girdikten sonra kullanamıyosun falan. Ha Wake Island gelince 6 saat falan map değişmeden oynasam sevinirim.
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Holy said: Ancak dendiği gibi bu crash sorunlarının tamamen çözülmesi lazım uzun mapler için. Map bitmeden puanların yazılmama sorunu var hala, bir mapte açtığın silahı crash yiyip oyuna girdikten sonra kullanamıyosun falan. Eski BFci olduğundan Mathiası alakadar edicektir bu yazın belki bi 2dk daha official forum okur sayende :)
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 coop bölümler fena değilmiş ama istediği şeyi istediği şekilde yapmıyorsan çok ağır cezalandırmaya scriptlenmiş ve yapabileceğin bişey yok yani sniper alıyorsun adamların accuracy bir anda 95% oluyor
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mathias, beni sor diğerlerine, en çok şikayet eden benim. Oyun BF3 değil zaten, oyun direk BC3. Süre acaip kısa, özellikle Caspian Border, Op Firestorm, Kharg Island gibi yerlerde çok daha uzun sürmeli oyun. Dice kısa sürmesinin nedenlerinden biri olarak "destruction yüzünden dengesizlikler olabilir" demişti, Caspian Border'da combat uzun sürerse haritada ağaç kalmıyor, heryer kel oluyor. Ben umudumu Back To Karkand map'lerine bağladım, onlar gerçek BF2 mapleri çünkü. Birde söyledikleri gibi MOD tools'u çıkarırlarsa adam ederler şu oyunu.
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 valve gibi bi support anlayısı varsa yapımcıların bahsettigimiz tüm sıkıntılar zamanla gecicektir.
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Büyük maplerde maçın uzun sürmesine karşı çıkmam ama misal bi Grand Bazaar'da maçın 2 saat sürmesi takımlardan birinin diğerini ezdiği bir senaryoda inanılmaz kötü olur bence. Genelde 3 oynayışımın 1 inde öyle bi eziyoruzki adamlar baseden dışarı çıkamıyo ve olay baserape e dönüyo 2 saat boyunca baseden çıkmaya çalışan yada basede sniperla yatan adamları avlamak bayar :)
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 jette mouse ile aim almak joystickten daha rahat bu nası bi tezat asd
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 @LathspeLL mouse ile seçip enter a bas. Daha hızlı olur.
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 every - fucking - time resmen şu üstteki resim.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Teşekkür ediyorum, yıllardır arıyordum bu çözümü ama bir türlü bulamamıştım bu yöntemi. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum dostum. reps.
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 bilmiyor olabilirsin yani. Yardım etmeye çalıştım diye alay ettiğin için ben teşekkür ederim.
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ben kime teşekkür edeceğim ? dımdızlak kaldım ortada. ikinize de yakıştıramadım.
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 mapler kisa suruyor. haydi ucaga binecektim, aha bindim derken bitiyor oyun. 2. si su deploy olayini duzeltmeleri lazim kufur etmekten yoruldum artik. bf2 de istedigin yerde cikamadigin zaman birdaha seciyordun burda cat diye cikayiyor baseden. birde bana silahlar dengesiz geliyor. nasi ates edecegimi hala anlayamadim. 3 er 3 er atiyorum uzak mesafeden adam geciyor karsima strafe yaparak light machine gun ile tarayarak rambo stayla olduruyor cinlerim tepeme cikiyor.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Densiz said: @LathspeLL mouse ile seçip enter a bas. Daha hızlı olur. ben daha da hızlısını buldum. heli'ler veya jetler spawn listesinde sonda çıkıyor. en alttaki spawn noktasını mouse ile seç, araç spawn olunca aşağı ok + enter = profit
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 O riskli, aynı anda bir yer ele geçirilirse yada uçak çıkarsa liste değişiyor, ıskalıyorsun. Ben yine mouse ile seçip Space ile spawn oluyorum.
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Online olanlardan biri origingames/battlefield3 klasorundeki bf3.exe dosyasini arsivleyip bana gonderebilir mi? beles bir yere upload edip linki atarsaniz cok mutlu olurum. dun repair ettim de bf3.exe dosyasini silmis salak sey. nette arastirdim bf3.exe'yi elle manuel koyunca duzeliyormus.
Öne çıkan mesajlar