huun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Xaenin said: Geçen gün o kadar fena kafa silktin ki bence hakediyorsun başına gelenleri. müzik zevki 0 olan arkadaş mı bu?
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Yine crash yersem kendimi intihar edicem sanırım. Çok büyük umutlarla play tuşuna basıyorum.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 sp da araç kullanma öğretiliyormu yada en azından pratik şansımız oluyormu fps gameplayde eziyorum da gökleri de fethediyim bari
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Bende hiç crash vermedi şu zamana kadar sorun donanımdamı acaba ?
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Her türlü fix'i denedim. Ayarları low'a bile çektim, olmadı. MSI anakart, Sapphire hd6950, 2500k işlemci. donanımım gayet yeterli, driverlarım en son driverlar. Daha çözemediler. Benim gibi bir çok insan var nette gördüğüme göre.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Kaede said: sp da araç kullanma öğretiliyormu yada en azından pratik şansımız oluyormu fps gameplayde eziyorum da gökleri de fethediyim bari helikopterli bi coop mapi var onu oyna, güzel helikopter kullanmasını öğrendim
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 MrLevie said: MrLevie said: bi adam geldi live chate, durumu anlattım, cevap vermiyor lan=S ahah kaptım Physical Warfare Pack codeunu=) eyo=) rusçudan mı oyunun?
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 coop silahlarını multide kullanabiliyoruz dimi? kasarım elimde patlamasın
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Bu bf3'ün chat windowu çak kötü biri bir şey yazdımı ekranın 1/4'ü kaplıyor sağdan ateş ediyorlarsa gg. Kapamanın bir yolu var mı?
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 bende açmanın yolunu öğrenmek istiyorum :D Ne yazılmış diye bakmak için kendin bişi yazmadan direk chati görmenin kısa yolu varsa söyleyin :)
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Silphatos said: MrLevie said: ahah kaptım Physical Warfare Pack codeunu=) eyo=) rusçudan mı oyunun? yok yok limited preorder
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Kaede said: sp da araç kullanma öğretiliyormu yada en azından pratik şansımız oluyormu fps gameplayde eziyorum da gökleri de fethediyim bari filterda boş, helikopter uçaklı mapler vs seç. gir tek başına çalış. hatta arkadaşını farmla 1 günde tüm vehicle zımbırtılarını aç. her map 1 2 kişiyle başlamıyo ama başlayanlar var. gogo abuse :D
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ahah tam çamur güzel onu da denemek lazım da esas savaş alanında tecrübe lazım şöyle gökyüzü kalabalıkken, aşşağıdan javalinler kitlenirken
knox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 D@rkwish said: bende açmanın yolunu öğrenmek istiyorum :D Ne yazılmış diye bakmak için kendin bişi yazmadan direk chati görmenin kısa yolu varsa söyleyin :) chat log'u gormenin yolu yok sanırım baya bakındım ama bulamadım.
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Holy said: Her türlü fix'i denedim. Ayarları low'a bile çektim, olmadı. MSI anakart, Sapphire hd6950, 2500k işlemci. donanımım gayet yeterli, driverlarım en son driverlar. Daha çözemediler. Benim gibi bir çok insan var nette gördüğüme göre. Nvida kartımın biosunu güncelleyince benim sorun bitti bir dene istersen.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 yeni bi müzik var. ayrıca battlefield 2 ruhunu taşıyacak bu, öyle görünüyor.
knox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 şöyle kullanayım bu aleti başka birşey istemiyorum adam vurmasamda olur sdsf
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 bu kadar iyi değilim ama buna benzer uçuyorum, keza lath çok daha iyi uçuyor ve hakikaten böyle uçmak çok zevkli abi. vücudunun bi uzvu gibi kullanıyorsun, akıyor böyle pürüssüz bi yüzeyde kayıp gider gibi, şiir gibi mübarek :)
Öne çıkan mesajlar