Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KillJoy said:

D@rkwish said:

Arkadaş 2 senelik laptopla çok rahat oynuyo sorun olcağını sanmıyorum, şu andaki genel sıkıntı EA serverlarının bazı maplerde 64 man kaldıramaması.

ekran kartı ne o bilgisayarın acaba?

bende de 2 senelik laptop var low+low oynuyorum 720p'de.. ve hiç eğlenceli değil..

i7 1.6ghz, 8gbram, geforce 230M

i5 750 Cpu/8GB DDR3 1033 Mhz / HD5770 /1920*1080' donanimda High'da çok akıcı oynuyorum. Hani bu pc de bi 1.5 yılı var.
Mesaj tarihi:
ya biliyorsun oyundaki en iyi piyadeyim. benim gibi bir pilici kaçırma derim. jet falan da kastım mı bence leaderbord'larda birinciliğe atarım çapayı. kusura bakmayın beyler, ben sizi hep yedim yani. bu böyle.
Mesaj tarihi:
Allah belanı versin ups hala getirmedi benim oyunu yeminle gidip basacam subeyi lan 4gündür evde kimse yok diyip gidiyor serefsiz bir kere bile kapıya not bırakmadılar.

Ayrıca bir dk vatandan aldığımız oyunlar yalan mı cıktı limited ed. değil mi?
Mesaj tarihi:
Bright çok sağol ya, helikopterde kendimi aştım resmen verdiğin server sayesinde. tankla helide bi ton puan kastım falan üstelik. şimdi baydı ama engineer kasmaya başladığımda yine uğrayacağım oraya sdfsf
Mesaj tarihi:
Lan olm canımı çektiriyonuz bööle gözel şööle gözel diyerek anlatıp.
BadCompany ve BlackOps'u aldıydım ama çok az oynamıştım, şimdi bunu alsam oynar mıyım acep? online fpslerde stress oluyom da furulunca:D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...