Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya beyler elimde limited edition var bitane.

steame gelirse ordan aktive edeyim diyorum, nette punkbusterın içinde birşeyler bulmuş millet falan.

neyse demem o ki, steame gelir mi ne dersiniz?
Mesaj tarihi:
steam kodları ayrı olur olsa bile, her oyunda böyle. ancak steamworks olması lazımki kutulardan çıkan kodlar aktive olabilsin, oyunu steam'e vermedi bile ea artık you do the math. anlaşmayla falan şu anki origin kodlarının steam'de kullanabilir olması ihtimali yok. origin'e girin keyi oynayın abi illa steam'de mi olması gerekiyor her oyunun.
Mesaj tarihi:
huun said:

ozii_x said:

Tactical light kullanmak akıllıcamı ya bi ara millet squaddan bana değiştir demeye başladı bende lasere döndüm :) mapa göre değişiyor sanırım gerekliliği rush ta kullanmak iyidirm.
yakın mesafe için iyi flash. karşıdakinin gözünü alıyor ama sotede falan beklerken de yerini belli ediyor. duruma göre seçeceksin.

acıp kapatabiliyosun t'ye basarak lazerle flashlight'ı.

ben hiç ugrasmamak için direk takmıyorum.
Mesaj tarihi:
ben infantryde kill alma konusunda beceriksizim biraz, ya kafadan vuruyorum ya da kill assist 95 falan yazıyor hep çok alıştım. 95 canını götürdüğüm adamın beni alması sonra ölmesi de işin cabası oluyor. amma lakin jipi botu tankı alıp süper kill streakler yapıyorum tek başıma gunner ve driver olarak.

onun dışında millet hala düşmanı spotlamıyor nedense, recon olarak ben sürekli spotluyorum ama onun da verdiği puan şaka gibi, ne kadar önemli olursa olsun çok az puan veriyor spotlara.

recon olayı pek içimi açmadı, engineera dönmeyi planlıyorum rpg m4a1, araç tamiri falan allah gibi class resmen indiremediği bişi yok.
Mesaj tarihi:
crash sorunu ile ilgili bana livechatte en son Punkbuster update ini yaparsanız çözülür dediler. yaptım bende çözüldü.. ama cuma oluyordu bende o sorun onun üzerine bir Punkbuster update i daha geldi sanıyorsam... bilmiyorum ne kadar çözer de dene istersen eğer henüz yapmadıysan.
Mesaj tarihi:
benim bilgisayar açıldıktan sonra sadece ilk oyunu yüklemesi uzun sürüyor ondan sonra hep hızlı. bi kere bile timerı kaçırdığım olmadı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...