ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 oyuna başladım wow u kenara attım walla girdiğim yok raid falan yalan oldu hep bir bahane sunar oldum :) Şimdi ben bu siteden Warfare Pack kit kullanabilirmiyim rus limited edition da
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ya beyler elimde limited edition var bitane. steame gelirse ordan aktive edeyim diyorum, nette punkbusterın içinde birşeyler bulmuş millet falan. neyse demem o ki, steame gelir mi ne dersiniz?
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 zor gelmesi, gelse bile elindeki kod ile steamden aktive edemezsin.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Punkbuster da ne bulmuşlar acep? Şu vakte kadar bfbc2 den beri var bilgisayarımda?
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Silphatos said: zor gelmesi, gelse bile elindeki kod ile steamden aktive edemezsin. Eğer steam anlaşma yaparsa eder
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Silphatos said: zor gelmesi, gelse bile elindeki kod ile steamden aktive edemezsin. retail limited edition yahu activate etmedim. steam keyleri özel mi olur ki?
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 steam kodları ayrı olur olsa bile, her oyunda böyle. ancak steamworks olması lazımki kutulardan çıkan kodlar aktive olabilsin, oyunu steam'e vermedi bile ea artık you do the math. anlaşmayla falan şu anki origin kodlarının steam'de kullanabilir olması ihtimali yok. origin'e girin keyi oynayın abi illa steam'de mi olması gerekiyor her oyunun.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 huun said: ozii_x said: Tactical light kullanmak akıllıcamı ya bi ara millet squaddan bana değiştir demeye başladı bende lasere döndüm :) mapa göre değişiyor sanırım gerekliliği rush ta kullanmak iyidirm.yakın mesafe için iyi flash. karşıdakinin gözünü alıyor ama sotede falan beklerken de yerini belli ediyor. duruma göre seçeceksin. acıp kapatabiliyosun t'ye basarak lazerle flashlight'ı. ben hiç ugrasmamak için direk takmıyorum.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 lazer iyi ya, çatışma olduğunda dumanlı kargaşada işe yarıyor. tactical lightı secondary'de kullanıyorum sadece.
Oski Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 oyuna girdim, hangi serverlarda takılıoruz
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ben infantryde kill alma konusunda beceriksizim biraz, ya kafadan vuruyorum ya da kill assist 95 falan yazıyor hep çok alıştım. 95 canını götürdüğüm adamın beni alması sonra ölmesi de işin cabası oluyor. amma lakin jipi botu tankı alıp süper kill streakler yapıyorum tek başıma gunner ve driver olarak. onun dışında millet hala düşmanı spotlamıyor nedense, recon olarak ben sürekli spotluyorum ama onun da verdiği puan şaka gibi, ne kadar önemli olursa olsun çok az puan veriyor spotlara. recon olayı pek içimi açmadı, engineera dönmeyi planlıyorum rpg m4a1, araç tamiri falan allah gibi class resmen indiremediği bişi yok.
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 -Deno- said: şuna ne güldüm ya, http://www.youtube.com/watch?v=EHJ9-N1MRWQ&feature=related ahahahaha
Holy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ne yaptıysam crash sorununu çözemedim. patch çıkana kadar oynamayabilirim resmen.
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Reva cozmustu crash sorununu. Sistem performanslari topiginde ne yaptigi yaziodu galiba. Bi iletisime gec onla istiosan.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ona da öm attım biraz önce, nette bulduğum her boku yaptım resmen.
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 crash sorunu ile ilgili bana livechatte en son Punkbuster update ini yaparsanız çözülür dediler. yaptım bende çözüldü.. ama cuma oluyordu bende o sorun onun üzerine bir Punkbuster update i daha geldi sanıyorsam... bilmiyorum ne kadar çözer de dene istersen eğer henüz yapmadıysan.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 punkbuster sitesinden son update'i çektim denedim yine olmadı. Şimdi repair denedim 50 mb bir şey indirdi, deneyeceğim tekrar.
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 birde bakayım benim bir arkadaşımda oluyordu da çözdü galiba o da yarın sorayım nasıl çözmüş farklı birşeyse yazarım buraya...
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ben de oyunun çok geç yüklemesi sorununu çözdüm sanırım. 4 gb ram vardı, 2 daha taktım artık baya hızlı yüklüyor mapleri.
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Texture quality dusurursek hizlanir o zaman. Ultradan high'a alayim bakim ne kadar etklicek.
mani Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 benim bilgisayar açıldıktan sonra sadece ilk oyunu yüklemesi uzun sürüyor ondan sonra hep hızlı. bi kere bile timerı kaçırdığım olmadı.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Bi adam vurdu beni bugün, killcam'e bir geçti: http://i.imgur.com/5NcdH.jpg
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 latha biri cheater falan diyordu noldu o iş sdfs
Öne çıkan mesajlar