Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben 20 gün falan yurtdışında olacam. o sırada iki arkadaşa verecem origin acc'imi, onlar kullanacak. şimdi onlar aynı anda online olmaya kalkarsa benim acc'ten nolur ehueh ?
Mesaj tarihi:
jet ile nasıl level up olabilirsin ki? taramılıyla ucak vuramıyorsun bi kere.

3 level olcan da missile gelcek. bir de logitech force 3d pro ile oynuyorum, 1 puan alamadım jetle asd
Mesaj tarihi:
Red said:

bu battlelog ne yalan bişi lan

mortar ile 10 kişi öldürdüm.

battlelogda hiç kullanmamışım gibi gozukuyor sdfs

kullanma şu pisliği ucuz insan
Mesaj tarihi:
şu lag sorununun acilen çözülmesi lazım. jetin içindeki ani sarsıntılar, garip garip sarsarak gelen patlama sesleri falan hep lagdan oluyomuş onu anladım. türbülans falan yalan. kokpitten oynayana lag olunca "türbülans sansınlar, şekilli olsun" diye garip bi özellik eklemiş sanırım dice. Hayır sakin sakin uçuyorum bi sorun yok, peşime jet takılıyo binbir manevra yapıp kaçıyorum sorun yok, 3-4 dakikalık kovalamaca sonucu peşimdeki jetin arkasına geçiyorum, tam ateş etmeye başlıcam yaldır yaldır sarsılıyor, bam bum sesler bişeyler. wow'daki karakterleri kız arkadaşı tarafından silinince sinirlenip monitörüne yumruk atan adam gibi geçiricem bi tane o olacak.
Mesaj tarihi:
ya ben bu oyunda şeyi anlamıyorum arkadaş.

uzaktaki bir adamı öldürmeye çalışıyorum, bir şekilde her ateşi isabet ettirmeye çalışıyorum ama ölmüyor.
buna karşın karşıdaki adam çok rahat beni yatırıyor.

ama şöyle bişi de var,

aynı oyuncuyu yakından pompalı tüfekle çok rahat alıyorum.
hatta aynı odadaki 3 oyuncuyu pompalı tüfekle haşladım geçen mapte 3 defa.

belki de işin sırrı pompalı tüfekte, iki kere rafine.
Mesaj tarihi:
fizban said:

ben 20 gün falan yurtdışında olacam. o sırada iki arkadaşa verecem origin acc'imi, onlar kullanacak. şimdi onlar aynı anda online olmaya kalkarsa benim acc'ten nolur ehueh ?

aynı acc birden fazla yerde açılmıyor. biri girdiğinde uyarı veriyor, girersen diğeri çıkar bak diye. diğeri atıldığında da ona uyarı veriyor sepetledik seni ama istersen offline modda takılabilirsin diye. offline modda single oynanabiliyor.
Mesaj tarihi:
Bone said:

ya ben bu oyunda şeyi anlamıyorum arkadaş.

uzaktaki bir adamı öldürmeye çalışıyorum, bir şekilde her ateşi isabet ettirmeye çalışıyorum ama ölmüyor.
buna karşın karşıdaki adam çok rahat beni yatırıyor.

ama şöyle bişi de var,

aynı oyuncuyu yakından pompalı tüfekle çok rahat alıyorum.
hatta aynı odadaki 3 oyuncuyu pompalı tüfekle haşladım geçen mapte 3 defa.

belki de işin sırrı pompalı tüfekte, iki kere rafine.
bu var ya, lagdan mı artık neyden bilmiyorum adamın üstüne şarjörü boşaltsam ölmesi 5 saniye sürüyor, o 5 saniye içinde bana 1 el ateş etsin yatıyorum direk. saçma sapan.

sırf bu yüzden sv98 alıyorum artık, onda da kafadan vurmazsan öldürmüyor o yüzden balistik scope umu taktım marksman takılıyorum. sv98le öldürdüğüm adamların %95'i falan headshottır heralde.

şöyle tek atan bi recon silahı yok mu yahu ilerde çıkan falan, ona kasalım?
Mesaj tarihi:
bi de mortar olayı çok yalan cidden, noob adam baseine kursun mortarı şehirli haritada, direk profit. özellikle arkalara sızıyorum mortarları takip ediyorum indiriyorum şerefsizleri. öyle bön bön bakıyor bıçaklanırken.
Mesaj tarihi:
abi mortarın işi kolay.yeter ki mortara mortarla karşılık verilsin

direk haritada çıkıyor cunku mortar kuran kişiler.pıt pıt birbirlerini indiriolar

öyle oh mortarı kurayım yardırım olmuomuş denedim bende sdf

ama şehirli maplerde kurması çok keyifli ama lan insan bırakamıyor
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

bf3 steam'e mi geliyor?
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefield_3_Sonunda_Steame_Geliyor_mu-21310.htm

Az sonra...

biz originlerimizi eklersek olsun yani. bc2 deki gibi saçma sapan yarısı steam yarısı retail aptal bir sistem yapmasınlar artık. originde bom bok bosuna acıyoruz. steam zaten acık sürekli.
Mesaj tarihi:
Hala oynayamayanlardanmısınız !!? ;D

31.10.2011 09:34:52 GİRİŞ SCAN EDİLDİ FORMULA HUB
29.10.2011 00:12:57 KARAYOLU İLE FORMULA HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİ MAHMUTBEY HUB
28.10.2011 21:21:37 GİRİŞ SCAN EDİLDİ MAHMUTBEY HUB
28.10.2011 17:16:31 MÜŞTERİ DEPODA OKUNDU MAHMUTBEY HUB

Daha bu paket karşıya gelicek..Bugun gelse bare... Neyse bi hareketlilik var..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...