Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:

mine ile milleti patlatmanın keyfi bambaşka ya

dün şöyle fantastik birşey yaptım bide.jetten atladım.baktım altımdaki flagde 4 tank var.havadan 3 tane mine attım 2 tank disable oldu sdfs

>:D<

engineer akar.
squad olarak bi oyun çevirelim ya support lazım yanıma
Mesaj tarihi:
Bone said:

minela birisini öldürmeyi başaramadım henüz.
ama çok güzel c4 ile intihar bombacılığı yapıyorum hehe.

bone böyle tankların araçların geçme ihtimali olan bi yola at 3 tane mayın bırak kalsın orda.illa birisi patlıyor :)
Mesaj tarihi:
Red said:

abi o değilde şu atlamalı map hangisi ya.yok mu öyle bi map yalan mı sdfs

navamand peak mi ne...

oynadım ama atlama kısmı gözükmesine rağmen conquestte atlama olayı yoktu. paraşütüme sarılıp ağladım.
Mesaj tarihi:
Dün bir servera girdim isminde fast vehicle spawn vardı serverda gelen puanlar birini vurunca 10000 falan gelyordu. 2-3 kişi alınca serverdan disconnet yedim sonra o server kayboldu historyde falan gözükmüyordu. Garip bişidi yani
Mesaj tarihi:
Cuce said:

c4leri kendi üstümüze yapıstırabiliyo olsak keske

benzerini yapabiliyorsun. patlatmak istediğin şeyin yanına yaklaşıp yere 3-4 c4 atıyorsun sonra düğmeyi çekip hepiniz birden booom.
Mesaj tarihi:
over game'den 110 liraya aldım az önce. limited edition'ı bekleyemedim. tarçın, bu yazıyı okuyorsan kusura bakma abi dayanamadım sdf.

akşam akıyorum ben de, şu cumhuriyet yürüyüşüne katılıp tam gaz dalacağım oyuna.
Mesaj tarihi:
Vatan benim oyunu kargoya vermiş 28'de saat 17de..24 saat geçti aradan kargo hala formula hub diye biyerde..heralde pzt gelicek ;o boylece haftasonuda BF3süz geçicek ;I
Mesaj tarihi:
şu gunner olupta ilk lockı görüp atlayanlara ayar oluyorum. birde bunların siz lock ettiğinizde atlayanları var lol. ulan 5 dakika gunnersız kullandım heliyi.
Mesaj tarihi:
abi haklılar ya.öyle adamlar varki helicopteri alıp flaga uçup atlıyorlar.bazı pilot lock yiyince ilk terkeden oluyor falan

bende eğer bindiğim heli hasar alır almaz direk atlıyorum :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...