Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Ne bekliyordunuz abi Aral ve Vatan'dan, kutulu oyun alıp çıktığı gibi oynamayı mı? Ya rusçudan alacaktınız ya Origin'den, tutturdunuz kutusunu isterim diye al buyur. Ben derim kafadan 3 gününüz var sizin. Hadi 2 olsun.

ekşi'de yazmış birisi, D&R'dan verdiği siparişi gelmiş adamın.
Mesaj tarihi:
Valla helal abi o zaman çıktığı gün kargoya vermek beklemediğim bir hareket benim.

Sıradaki beklentim ise kağıtta cd-key'li kutu yollamaları. Heyecan dorukta.
Mesaj tarihi:
Bu arada assault oynayanlara bir soru. M16A4 açtım ama bu unlocklarla beraber geldi, ACOG, heavy barrell, foregripli falan geldi. Bu işte bir terslik var sanki.
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

1358459 14.10.2011 Internetten Satış Topkapı Kargoya Verilmeye Hazır

http://static4.fjcdn.com/comments/+_accc48bb656b1f8895695d5a4887c6e0.jpg

aynen bende de bu şekilde
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Bu arada assault oynayanlara bir soru. M16A4 açtım ama bu unlocklarla beraber geldi, ACOG, heavy barrell, foregripli falan geldi. Bu işte bir terslik var sanki.

Tufek onceki m16'yla ayni raylara sahip oldugu icin oncekinde actigin ekstralar ona da direk acik geliyor, bana da m4'de oldu ayni sey engi oynarken
Mesaj tarihi:
M4'den sonra şimdide Rusla oynarkende kullanabilecğeim M16yı açmaya sıra geldi sinir oldum boş boş silahlara kasıyoruz engiyi resmen, sonraki silahda zaten coop puanıyla geliyo sadece :(
Mesaj tarihi:
UPS'i aradım konuştum, haberler iyi.

Vatan'dan aldım, kutu yarın sabah elimde. Acil ibaresi koydurdum UPS'i aradığımda. Çok acil oynamam lazım dedim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...