Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 banlanan yok yahu hic bir yerde, rahat oldun arkadas cenabet.
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 kurdum birazdan multi yapar sabahada single bitiririm (tu)
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 profilde rus edition olarak gözüküyo, fakirliğimizi tescilledin ea alcağın olsun
Bright Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 battlelogda ekleyin la multi takilanlar
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 oyun harika. optimizasyon başarılı. betada med oynarken şimdi high da en ufak fps drop olmadan akıcı bir şekilde oynuyorum. neyse yarın devam artık.
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ekran kartın ne moriq ? ayarların ne alemde ?
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 BF3 ruscu grubu konusuna da yazdım ama belki orda görememiş olan olur buraya da yazıyorum.Modlar gereksiz görür ise birini silebilir. Arkadaşlar nuclear in paticik şifresinde sorun varmış bu mesajı iletmemi istedi , zaten aynı mesajı kendisi donanım haber forumlarındada yazmıştı. nucLear: Arkadaşlar biliyorum hepiniz sabırsızlanıyorsunuz ama herkese aynı anda teslim etmem mümkün değil malesef. Elimden geldiğince en hızlı bir şekilde önsipariş sırasına göre keyleri gönderiyorum. Yabancılardan daha önce Türkiyeden sipariş veren arkadaşların keylerini gönderiyorum ama aşırı talep olduğu için ve tek tek mail atmak kolay olmadığı için süper hızlı işlemiyor malesef. Keyleriniz bu gece en geç yarın teslim olmuş olacak. Bu arada mailinizin Sadece gelen kutusunda değil Gereksiz Junk Spam mail kutularınada bakın. Hatta [email protected] mailini güvenli olarak kaydedin mail direk gelen kutunuza düşsün. Anlayışınız için teşekkürler.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Silphatos said: profilde rus edition olarak gözüküyo, fakirliğimizi tescilledin ea alcağın olsun heih heih heih hep beleşe konarsan olacağı o
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 İlerde türkçesi falan çıkarsa yaparlar FE 20 TL :D. Böle sadece CD naylon cd kabı içerisinde.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 İnanılmaz olmuş oyun. Betadaki o vurma hissiyatındaki eksiklik gitmiş, çok acaip şeyler olmuş anlatamıyorum şu anda keşke hissettiklerimi hissedebilseniz sdfs
Bright Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Su ince lag de kalksa cok daha iyi olacak da
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Aynı zamanda bizim oynıyamayıp senin oynama ayrıcalığına erişmen de bu ereksiyona bir artı puan kazandırmış bence.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 -Deno- said: ekran kartın ne moriq ? ayarların ne alemde ? gel bana benimkini gör benimkinden al
Bright Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Player lvl xpsi deli gibi artmis, class level xpsi de baya azalmis, su ribbonlarin cikardigi gicik sesi duzeltmisler, vehicle'larin turretlarinda sens daha duzgun yalnis spot'a atanilan farkli bindin calismamasi durumu acaip kil ediyor acil patchlemeleri lazm
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 dl bitti oyun kuruldu ingilizce yapip vpn ile aktif ettim ve artik rahat rahat uyuyabilirim.
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Dayanamadım bu saate kadar bekleyip singleplayera girdim. O nasıl grafiktir ya ultra bile değil.Adamlar harbiden yapmış yani. Fakat betadayken yaşamadığım bir sorun yaşadım , 2 çeşit sensitivity bar koymuşlar ne yaptıysam ne ettiysem de , mouse 2 ile ironsight yada zoom diye tabir ettiğimiz ateş etme moduna geçince mouse sensitivity aşırı yavaşlıyor. O yüzden çıktım yani tahammül derecemin dışında , nasıl çözüceğimi de bulamadım. Bilen varsa lütfen yardımcı olun.
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Arkadaşlar oyunun multiplayer opsiyonu nasıl ? Yani haritalar, oyun çeşitliliği (Deathmatch, capture the flag vs) gibi özellikleri gerçekten anlatıldığı kadar iyi mi ? Oyunu para verip orjinall almayı düşünüyorum.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 24 saat süren epic klip setinden sonra demin eve gelip oyunu aktive edip, nvidia'nın yeni driver'ını çekip yatıyorum. Gece görüşürüz.
Öne çıkan mesajlar