Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parliament Sinema Kulübü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bone said:

AscAnsio said:

Star TV'nin Parliament Sinema Kulübü ve VHS kasetler, çocukluğumuzda sinema kültürünü yerleştirenler bunlar zaten.

o vhs'ler ne güzel şeylerdir yav.
bazen internette vhs kuşağı kişilerince yapılan şovlara felan rastlıyorum, işte o tip şovlar süper oluyor.

VHS kaset kiralayan dükkanlar vardı, raflara göz gezdirip film beğenmek büyük keyifti. :)
Mesaj tarihi:
Parliment gece klubünde yayımlanan ilk film ilk Batman di Jack babalı olan.millet örümcek adama,batmane özenirken ben Joker hastası olup çıkmıştım.Batman Returns de yayımlanmıştı hatta daha sonra..
Mesaj tarihi:
ya zaten joker tarihin en iyi villain'i muhtemelen, batman'den filan iyi. ve evet parliament sinema kulubü deyince benim aklıma gelen ilk film de tim burton'ın batman'i.
Mesaj tarihi:
aklıma ilk gelen robocop ve terminatör oldu cinemaclup denince, birde betamax da izlediğim bir film vardı sonraları çok aradım bulamadım izini köpek ve çocuk du ismi galiba neyse güzel günlerdi yahu.
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Her zaman için o sıcaklığı hissediyorum jenerik müziğini dinlediğimde ve güzel çocuk günleri..

En çok etkileyen film Geleceğe Dönüş serisiydi, hayatımda bu kadar etkilendiğim, seyrederken yerimde duramadığım başkada bir film olmadı zaten.
  • Yeni Oluştur...