Valerius Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Ek olarak içinizi dökmek isterseniz o zamandan bu zamana en çok sevdiğiniz hangi filmdi yayınlanan? P.S. Çok pis başıma kalabilir biliyorum. Ama çocuk olalım gene yaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 pazar akşamalrı starda çıkan mı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Aluriel said: pazar akşamalrı starda çıkan mı bu ? Evet. http://tr.wikipedia.org/wiki/Parliament_Sinema_Kul%C3%BCb%C3%BC http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=parliament%20sinema%20kul%C3%BCb%C3%BC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Polis Akademisi serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 O zaman en çok Batman heyecanlandırıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Batman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bttf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 arcane said: O zaman en çok Batman heyecanlandırıyordu. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Inception Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 arcane said: O zaman en çok Batman heyecanlandırıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=U-y4D-D6CJM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Film önemli değil ki, şu intro girdimi her filme heyecanlanıyordum. Halada öyle. Bence koysunlar yine böyle akşamları nostaljik. Oturup film izlemeye başlar insanlar yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 eski dublajlar güzeldi yada o zaman küçüktük bize öyle geliyordu. şimdi izleyemiyorum dublaj :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Aluriel said: eski dublajlar güzeldi yada o zaman küçüktük bize öyle geliyordu. şimdi izleyemiyorum dublaj :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kermit said: arcane said: O zaman en çok Batman heyecanlandırıyordu. ahah evet.hep batman baslıcak sanırdım.ama cogu zaman baslamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 burdaki parliament bildiğin sigara firması mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bilmeyen kim bi ortaya çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hala linda ronstad - all my life duymayi bekliyorsam yeni batman filmlerinde, sebebi parliament pazar gecesi sinemasidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bu müziği duyunca aklıma direk a takımı geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 of çok severdim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 KHaRoN said: hala linda ronstad - all my life duymayi bekliyorsam yeni batman filmlerinde, sebebi parliament pazar gecesi sinemasidir. başka bişey mi dedin ben mi anlamadım bilmiyorum da bahsettiğin şarkıyı söyleyen karla bonoff şarkısı da all my life dı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ben linda diye biliyordum, hatta yazmadan once soyadi nasil yaziliyordu diye baktim; http://www.dailymotion.com/video/x840ss_aaron-neville-and-linda-ronstad-all_music o da yorumlayip parliament de onun versiyonu kullanildiysa bilemiyorum o ayri. o kadar net hatirlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 sadece ağlamak istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 arcane said: O zaman en çok Batman heyecanlandırıyordu. zaten onun girişi bi başka oluodu, bide ben hiç sonunu getiremedim anasını satim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar