Milamber Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 o sırada komuta o yanında oturan üstadda ondan dolayı ses çıkarmıyor. bir sonraki filmde izleyiniz kendisini. vader benim için acıların çocuğudur, hiç bir zaman kötü biri olarak görmedim ciddiye almadım. bana göre en iyi kötü elbette imparatorumuz darth sidious! tek başına cumhuriyetin ...muş, anakini dark side'a çekip hayran kaldığınız vader yapmış. şekil şekil hikayeler anlatmıştır, sesi, force lightingiyle karizmadır, unlimited powerdır. saygılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Darth Vader diyecektim ki aklıma t-1000 geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 heath ledger seçeceğinize hannibal seçin, palyaço makyajsız ve çok daha başarılı hali. joker değil o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Sam said: heath ledger seçeceğinize hannibal seçin, palyaço makyajsız ve çok daha başarılı hali. joker değil o zaten. Yoo, diger Joker daha iyi oynamış ki. Eskiye tapmak da apayrı bir moda sinemada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 jack nicholson'dan bahseden mi oldu? joker denmiş o joker değil dedik. ha jack amca o gömer ayrı, hakir görmek absürd olur. adam sinema tarihinin en ikonik korkunç sahnesini tek başına yapmış zaten. http://www.turkcealtyazi.org/resimler/film/0081505/l-the-shining-5be47887.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 jokeri bi filmde oynamis aktor olarak degil de, genel karakter olarak dusunseniz. darth vaderi da artik en kotu adam listelerine koymasaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Anton Chigurh http://www.youtube.com/watch?v=MsITqXyHWbQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Sam said: http://4.bp.blogspot.com/_qDiXNzuPtUA/TSnrB3v1KXI/AAAAAAAAB_4/RqVsfB8Smoo/s400/t-1000.jpg abooo. kabuslarıma girerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Milamber said: o sırada komuta o yanında oturan üstadda ondan dolayı ses çıkarmıyor. bir sonraki filmde izleyiniz kendisini. bilmiyorum hacı koskoca vadera posta koyuyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 0ne said: favorim kim lan bu cem adrian kılıklı ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 darth vader yerine palpatine olsa daha isabetli olurdu, herif saf kötülük bea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ivet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ha bu arada vader kötü adam değil diyenler, o hesaba göre her filmin son dk'sinde tövbe edeni kötü adam saymamak lazım. gayet kötü adam, nedeni niçini mühim değil. akademik değerlendirmelerde bile hep kötü adam kontenjanından girdi oylamalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 tamam orada katılıyorum sam sana, vader kötü demiyorum, zaten vader biraz da karizmasından dolayı öne çıkıyor. demek istediğim palpatine kat be kat daha kötü. :) vader: death star niye bitmedi? imperial officer: elimizden geleni yapıyoruz abi. vader: imparator bizzat denetlemeye geliyor ama ona göre. imperial officer: çift vardiya çalışırız abi vader: valla ben anlamam imparator benim kadar bağışlayıcı değildir (bağışlamak derken your apology accepted captain needa sahnesi göz önüne gelsin) imperial officer: ahanda s...tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 sostizm said: Darth Vader villain değildir. Tüm star wars serisi G.Lucas'ın ağzından "Darth Vader isminde bir adamnı trajedisi" olarak tanımlanmıştır. Oylamadan çıkarılmasını talep ediyorum. her villian'ın arkasında bir trajedi vardır abi, yoksa niye villian olsun adam. O zaman joker'de villian değil, trajediler olar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Sam said: http://4.bp.blogspot.com/_qDiXNzuPtUA/TSnrB3v1KXI/AAAAAAAAB_4/RqVsfB8Smoo/s400/t-1000.jpg oy verirken dikkat! *gulps* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 http://img148.imageshack.us/img148/3342/gargamelcartoon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 birazdan biri çıkıp parliament sinema kulübü diyecek ve herkes ağlamaya başlayacak. kimse ağlamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Gezegen yok eden kaç kötü var :P darth vader ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 apocalypse var gezegen yiyen fantastic 4 'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Nero var 1 gezegen yok etti sonra harcadılar sdf. http://movie-poster.ws/movies/scifi/images/Trek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar