Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 oooooooooooha lan başlamasaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 her sezon ocakta çıkıyor zaten. Çok değişik değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=M-u7MJSGsgo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 us e mi başlıyım uk'e mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Us iyi baya. Zaten ayni ikisininde yapimcilari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 us izledikten sonra uk çok kötü geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 uk izlemedim de us çok iyi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 son 3 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 usden sonra uknin bir bölümünü izliyim dedim, Franki yakıştıramadım. us iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Us başladığında UK ile paralel izliyordum ben, 4. sezona kadar dayanabildim UK versiyonuna. 2. sezondan sonra senaryolar çok alakasız yönlere gidiyor zaten, farklı diziler izliyorsun. Merak ediyorsan izle, ama UK versiyonu çok sıradanlaşıyor ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 İlk bölümü düşmüş. Fionanın yeni kırığının jimmyi andırmasını zorla gözümüze soktular da, onun dışında fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=a8I9BbeeAUM John Winchester vardı geçen sezon son bölümde Fiona'nın patronu olarak. Şimdi bu yeni eleman meh. birde 6. sezon da kesinleşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ilk bolum cok meh'ti yani cok klasik olmuş. Ayni tas ayni hamam havası verdiler... Güzel ama bi sezon başlangıcından daha cok şey bekliyor insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 İlk bölümü ben de beğenmemiştim çok lackluster başlamıştı. 2. bölümle dizi ve frank eski çizgisine dönmüş keyifle izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 carlingus ahaha sarışın mandy (tu) friends dont rape friends e de güldüm baya. ama Deb'in o storyline bitsin artık. said: Going to miss Emma Greenwell (Mandy) and @realjoancusack (Sheila). It's sad to lose great castmates, but an eventuality in longform stories. demiş Cast'ten biri twitterda. Hem Mandy hem Sheila'nın çıkması kötü oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 https://pbs.twimg.com/media/B7o1gawCUAAiEcs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 piahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ahahaha aynısının kocaelisporlusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ilk insan lip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 ahahaha kim bu ya ? mani said: https://pbs.twimg.com/media/B7o1gawCUAAiEcs.jpg Çok tanıdık geliyor. Saffet susiç mi desem rahmetli efsane bursaspor antrenörü Nejat Biyediç mi desem . Sanki worldcup 96 çıkartmalarında vardı bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 5'in sonunda hass dedim. Hiç beklemiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Masticore said: ahahaha kim bu ya ? Trifon Ivanov tanidin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 ben bayadır bekliyodum ya zaten o 100 doları bırakan sarışın geçen sezon sonunda jimmy ile arabada gördüğümüz avrat işte, bence bu sezon geç bile soktular jimmy'i bakalım diğer bölümler nasıl olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 I fucked our son ahahaha JimmySteveJack'te meh ya. Gelip Fiona'nın hayatını bok edip çekip gider yine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar