Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 http://www.forzabesiktas.com/img/olimpiyat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 kaç paraymış biletler? 25 tl ymiş bjk tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 nasl gidecegmi birisi anlatabilrmi :D mecidiyeköy'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 aklı olan gitmesin bu havada olimpiyat stadına illa gidicem diyosanız alabildiğiz kadar kazak atkı bere eldiven içlik giyin falan bot giyin 4 kat çorap giyin en azından ölmezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ahahaha :D abi gözümü korkutma ya :D takım zaten kazanamıyor orda :D ben gidip bi ugur getrym kazanalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ben arenada 5 kat giyindiğim halde titreyeerek maç izledim olimpiyatı düşünemiyorum tribünde soguktan kitlenmiş binlerce kişi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Olimpiyat soğuğu anlatılmaz yaşanır cinsten hakikaten, hayır soğuk görmediğimizden de değil, sadece o bölgeye özel ayrı bir iklim var...Ölçüp biçip oraya yapıvermişler stadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 mayısta gittim t shirt üstüne kazak üstüne kopşanlu bi gap üstüne mont kafamda bere atkı üşüdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 maç gelen pati var mı şimdi? ben gitmeyi düşünüyorum da bir terslik çıkmazsa asdf edit: birde daha önce hiç gitmedim olimpiyata, arabayla gidecem gidersem de, orada otopark olayı nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 DarKRideR said: maç gelen pati var mı şimdi? ben gitmeyi düşünüyorum da bir terslik çıkmazsa asdf edit: birde daha önce hiç gitmedim olimpiyata, arabayla gidecem gidersem de, orada otopark olayı nasıl? ben gitcem :D beni de götursene noluuuur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 m.koy den once bahcesehir otobusune bineceksiniz mahmutbey giselerde inip alt yola gececeksiniz ve stada giden arabalara otostop ordan olimpiyata giden vasıta var mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 İnönü'den iett kalkar olimpiyata büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 kesin mi o.. bide nerden ögrenebilrm acaba onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Quadrophenia said: İnönü'den iett kalkar olimpiyata büyük ihtimalle. kalkmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ibb balonu sondurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Ortada bir balon olsa dediğini anlayacağım da, Savaşan ve hücum mantalitesiyle oynayan bir takım, bu senenin geçtiğinin tamamen bilincinde bir taraftar, önümüzdeki sezon için oluşturulmaya çalışılan bir kadro var. Buradaki tek balon, kendi takımlarının halini izleyip Türkiye'de izlemesi adam gibi zevk veren tek takıma laf sokmaya çalışan insanlar sadece. Şişip şişip buraya gelmeyin artık. Biz gazınızı almaktan sıkıldık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 abuu adam kizmis :) ben besiktasi izlerken kendi takimimdan daha cok zevk aldim su 2 mactir. takiliyodum, cok ciddiye almissin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Odeon said: abuu adam kizmis :) ben besiktasi izlerken kendi takimimdan daha cok zevk aldim su 2 mactir. takiliyodum, cok ciddiye almissin :) senin hatan diil :D adminleri sucluyorum ben en büyük benm diye gezinen bir tip var ortalarda.. bugn rüzgar kuzeyden esti besiktas cok lol takım aajhaha bugun hava yagmurlu besiktas ne kadar ezik dimi ahaha diye gezdigi icin ortalıkta.. takımda catir catir top oynarken böyle laflar söylenmesi sinir bozuyor o yüzden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 DarKRideR said: maç gelen pati var mı şimdi? ben gitmeyi düşünüyorum da bir terslik çıkmazsa asdf edit: birde daha önce hiç gitmedim olimpiyata, arabayla gidecem gidersem de, orada otopark olayı nasıl? yarin bende abimle gelicem maca fakat anadolu yakasindan stada hic gitmisligimiz yok. bi yol tarifi gerek. Var mi acaba yardimci olabilcek patiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 2. köprüden hiç sapmadan dümdüz. Mahmutbey gişelerini geçtikten sonra sağa sapak olmalı diye düşünüyorum. Yarın göreceğiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Gişelerden sonra sağa bir yol yapıyorlardı ama tam olarak nereye gidiyor bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 FSM Koprusu'nden 2. cevreyolunu Ataturk Olimpiyat Stadi tabelasi gorene kadar takip ediyorsun, hangi tribune gideceksen o tabelayi takip edip stada gidiyorsun. Bogazici Koprusu'nden geliyorsan da bir sekilde 2. cevreyoluna baglanman lazim. Ya Buyukdere Caddesi'nden, ya Okmeydani'ndan ya da Basin Express'den gecebilirsin. Bu yolu kesinlikle tavsiye etmem eheh, Avrupa yakasinda ne zaman trafik olacagi hic belli olmaz. Anadolu'dan 2. kopruye gecip gelin en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 aga ben arabasiz gidicem; otobusse numarasini, minibusse hattini felan soyleyerek cok daha yardimci olursunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 arabasiyla gitcek fln varsa cidden avrupa yakasnda ayagnza kadar gelirim :D götürn beni yeterki :D m.köy'yen otobusle gtmeyi denicem yoksa basarabilcegmi sanmıorm pek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Otobüsle gelecek olanlar Avcılardan Çatalca minibüslerine binebilirler ama stada ne kadar yürürler bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar