Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul BB - Beşiktaş J.K | 30 Oca 2011 - 15:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Ortada bir balon olsa dediğini anlayacağım da,

Savaşan ve hücum mantalitesiyle oynayan bir takım, bu senenin geçtiğinin tamamen bilincinde bir taraftar, önümüzdeki sezon için oluşturulmaya çalışılan bir kadro var.

Buradaki tek balon, kendi takımlarının halini izleyip Türkiye'de izlemesi adam gibi zevk veren tek takıma laf sokmaya çalışan insanlar sadece. Şişip şişip buraya gelmeyin artık. Biz gazınızı almaktan sıkıldık...
Sosyal ağlarda paylaş

Odeon said:

abuu adam kizmis :)
ben besiktasi izlerken kendi takimimdan daha cok zevk aldim su 2 mactir. takiliyodum, cok ciddiye almissin :)

senin hatan diil :D
adminleri sucluyorum ben en büyük benm diye gezinen bir tip var ortalarda.. bugn rüzgar kuzeyden esti besiktas cok lol takım aajhaha
bugun hava yagmurlu besiktas ne kadar ezik dimi ahaha
diye gezdigi icin ortalıkta.. takımda catir catir top oynarken böyle laflar söylenmesi sinir bozuyor o yüzden :D
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

maç gelen pati var mı şimdi? ben gitmeyi düşünüyorum da bir terslik çıkmazsa asdf

edit: birde daha önce hiç gitmedim olimpiyata, arabayla gidecem gidersem de,

orada otopark olayı nasıl?

yarin bende abimle gelicem maca fakat anadolu yakasindan stada hic gitmisligimiz yok. bi yol tarifi gerek. Var mi acaba yardimci olabilcek patiler?
Sosyal ağlarda paylaş

FSM Koprusu'nden 2. cevreyolunu Ataturk Olimpiyat Stadi tabelasi gorene kadar takip ediyorsun, hangi tribune gideceksen o tabelayi takip edip stada gidiyorsun.

Bogazici Koprusu'nden geliyorsan da bir sekilde 2. cevreyoluna baglanman lazim. Ya Buyukdere Caddesi'nden, ya Okmeydani'ndan ya da Basin Express'den gecebilirsin. Bu yolu kesinlikle tavsiye etmem eheh, Avrupa yakasinda ne zaman trafik olacagi hic belli olmaz. Anadolu'dan 2. kopruye gecip gelin en temizi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...