ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 @dragonmax insaf et. istanbul'un en zengin kesimlerinde oturan ailelerin çocukları zamanında mezarlıkta bakire kurban etmedi mi abi? el ele tutuşup intihar etmediler mi? nasıl bir bakış açısı bu iyi aile eğitimi almış çocuk yapmaz ne demek, herkes yapabilir bunu, oradaki veletleri böyle yetiştiren şartları suçlayacağına veletleri suçluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 5 kişilik bi grup vs 10milyon diyosun yani. heal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ben hiç bir şey anlamadım şimdi senden, tüm şırnak toplanıp mı kesmiş kendini? veya tüm kürtler mi kesmişler kendilerini jiletle? etrafında suça yatkın, kendini jiletlemeyen falan insanlar yoksa o senin şansın biraz. kürtlerin alayı böyle diyen biriyle ne konuşayım zaten, adam gelse seni kesse haklı sen böyle diyorsan adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 haklı demek hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ahmedinejad said: @korax adamla bişey geçtiğim yok abi. sen 15 senelik davulculuk kariyerinden sonra, müzik işinden para kazanamayıp şırnak'a öğretmen olmaya karar veriyorsan bazı şeyleri göze alacaksın. ya öğretmen maaşını hepimiz biliyoruz, o adamın sahnede bir gece aldığı parayı bir ayda zor kazanıyor belki öğretmenler. memurluğu herkes biliyordur burada, bir devlet hastanesinde bile bildiğin uyduruk hademe sırtında üniforma diye hasta azarlar bu ülkede. çok mu sağlıklı herşey? elbette değil. ama bu yola giriyorsan bazı şeyleri de göze alacaksın, uyum göstermeye çalışacaksın. ben de girdim memurluğa amirimle anlaşamadım bastım istifayı çıktım. arkamdan soruşturma da açtılar, disiplin cezası da verdiler hatta. ama gidip de şurada burada ağlamadım. adamlar zaten yavşak, biliyorsun bunu. o müdür mal adamın tekidir. ama bütün bunları göze alacaksın işte 36 yaşında şırnak'a öğretmen olarak gidiyorsan. sen 10 sene göz önünde dur, kliplerde şurada burada oyna, üst düzey hayat yaşa, adam sana ters baksa orada ağrına gider. o yüzden benim gözümde bu mektup melislikten başka bir şey değil. memlekette müzik tükenmedi allah'a şükür, işini doğru yapan parasını kazanıyor. bir sağlık sorunu yoksa dönsün işini yapsın. neyse işte böyle. simdi böyle acikladin, beni benden aldin, hak verdim isin asli. Ben yapmazdim aga 35 yasima geldigimde, ama camiada nice muzisyenlerde taniyorumki 50-55 yasinda adamlar hala caliyolar tingir mingir. Ama nebiliyim melislikte olsa, ayni duruma dusupte o ise girseydim, bende felegin suzamana kadar degismemis tekerine comak sokmaya calisirdim rage gecirip. Adamada hak veriyorum sanada hak veriyorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ben kürt olsam, sen geçip karşımda tüm kürtler şöyle böylesiniz desen, mesela pkklısınız desen, mesela çocuklarınız psikopat desen, mesela hepiniz çok fakirsiniz gidin ölün desen, bu saydıklarının hiç biri olmasam bile, tüm kürtlere böyle dediğin için sana karşı elimden ne geliyorsa yaparım. biraz empati yap, sen de göreceksin bunu. avrupa'ya çıkınca nasıl ki "türkleri hep arap zannediyorlar yeaa" diye ağlayan bir sürü adam varsa, sizde avrupalıların yaptığını kürtlere yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 nedense aklıma bu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 eleman erkek, bide müdürlerin yeni atanmış kızlara yaptıkları var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Aklıma şunu getirdi bu başlık: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=20935056 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ahmedinejad said: ben kürt olsam, sen geçip karşımda tüm kürtler şöyle böylesiniz desen, mesela pkklısınız desen, mesela çocuklarınız psikopat desen, mesela hepiniz çok fakirsiniz gidin ölün desen, bu saydıklarının hiç biri olmasam bile, tüm kürtlere böyle dediğin için sana karşı elimden ne geliyorsa yaparım. biraz empati yap, sen de göreceksin bunu. avrupa'ya çıkınca nasıl ki "türkleri hep arap zannediyorlar yeaa" diye ağlayan bir sürü adam varsa, sizde avrupalıların yaptığını kürtlere yapmayın. şunu zaten herkesin kafası alsa hiç sorun kalmayacakta kafalar mı küçük almamak için mi zorluyorlar bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ahmedinejad said: avrupa'ya çıkınca nasıl ki "türkleri hep arap zannediyorlar yeaa" diye ağlayan bir sürü adam varsa, sizde avrupalıların yaptığını kürtlere yapmayın. said: kurds are Turkey's niggers, which is already run by niggers of Europe, therefore making Kurds Europe's Double Niggers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 said: 4chan Kurdistan A healthy Kurdish state exists somewhere between the /b/ and /n/ boards on 4chan. If one thread mentioning Turkey comes up, at least 100 Kurds will mention "z0mg kurdistan". Some argue that these aren't actually Kurds, just stormfags looking for an excuse to hate durkas. However, the practical differences between the stormfags and the Kurdish nationalists are yet to be determined. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 "roket adam" said: Aklıma şunu getirdi bu başlık: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=20935056 yazı müthiş. umutlarım tecavüze uğradı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 said: Sen ders anlatmıyor muşsun öğrenciler de bu yüzden kendilerini jiletlemişler. bu ne lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ahmedinejad said: ben kürt olsam, sen geçip karşımda tüm kürtler şöyle böylesiniz desen, mesela pkklısınız desen, mesela çocuklarınız psikopat desen, mesela hepiniz çok fakirsiniz gidin ölün desen, bu saydıklarının hiç biri olmasam bile, tüm kürtlere böyle dediğin için sana karşı elimden ne geliyorsa yaparım. biraz empati yap, sen de göreceksin bunu. avrupa'ya çıkınca nasıl ki "türkleri hep arap zannediyorlar yeaa" diye ağlayan bir sürü adam varsa, sizde avrupalıların yaptığını kürtlere yapmayın. düşüncelerine saygı duyuyorum ama hiçbirine katılmıyorum asdasd kimse kimseyi veya kimseleri zorla sevmek zorunda değil diil mi? sevmiyom sevmiyom sevmiyom helelelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Dragonmax said: "roket adam" said: Aklıma şunu getirdi bu başlık: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=20935056 yazı müthiş. umutlarım tecavüze uğradı resmen. oha nası şerefsizlikmiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Buradan o müdüre küfür edebilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Et ama duymaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 oraya atanacak öğretmen belli: http://img395.imageshack.us/img395/1088/gto4pd3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 yahu adamın derdi bürokrasiyle.. konuyu nerelere çekmişsiniz. ayrıca yazık cidden. eğitim sisteminin, memuriyetin o çok bilindik kokuşmuşluklarını hiçe sayıp, adama bok atan zihniyete mi acıyım, yoksa o zihniyete maruz kalan bizlere mi? bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ahmedinejatı alıcan, napolyonn'a vurucan. Adam öğretmene saydırmış ilk mesajında. Hey allahım dicem, oda yok ortada. Nerden geliyor sizin genler yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 2. sayfayı okudum ve ahmedinejat zihniyetine rage'im arttı. "Gece Yolcuları" grubuna bir garezi mi var bu adamın forumda sayfalarca yazı dökmüş. Ne haberi okumuş, ne olayı biliyor. "şöyle demiştir bence" diip üstüne "öyle denir mi?" diyor. Delirmemek elde değil bu insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 "roket adam" said: Aklıma şunu getirdi bu başlık: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=20935056 güzel yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 yazı iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 öğrenciler sıkıldı diye birbirlerini jiletledi ne ya auhauhauha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar