Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 TD)Pentagram said: ya aga idda oynayamayan gençlerin bayideki kupon dolduran abilerine ' abi şunu yatırıver ' diyip ara çözüm buluyorda,bira aldıramıyorlarmı o abilere xD kısa çözüm olarak yani Giremiyorlar festivale diye biliyorum ben. Yamuluyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Sotto said: Saçma genellemeler yapmışsınız......... Özet : 24'ten küçüksün di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 yamulmuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Hayır değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ooh. Sigara yasağının üzerine bu. Canlı müzik dünyası da böyle biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Canlı müziğin karşısında duran herkesin yanındayım. Gerçi istiklaldeki o ara sokak durdukça canlı müzik zor biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 kızlar zaten içmiyor çok. 18 üstü kızlar alınsın erkeklerde 24 kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 LathspeLL said: Rock & Coke benzeri festivallere organize olup herkes elinde içkiyle gitsin, herkesi tutuklasınlar, olay olsun, geri çeksinler yasayı. bişi olmaz güvenlik çevirir. marka imajını zedelemek istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Direk "ergenler evinde oturup evrimlerini tamalmasınlar" diye bi kanun çıksın boşuna lafı dolaştırmaya gerek yok, ha bu evde otudukları süre de frp oynamamaları gerek, o nasıl kontrol edilir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ergenler dediğiniz kesim bu ülkenin en çok havaya para saçan kesimi. onlar olmasa bi çok firma kepenk indirirdi lan. sömürmek varken adamların para harcayacağı yerleri kısıtlayıp duruyoruz. bi de bu saatten sonra aklı olan 40 yılda birden fazla alkol kullanmaz türkiyede. çok pahalı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 said: ergenler dediğiniz kesim bu ülkenin en çok havaya para saçan kesimi. onlar olmasa bi çok firma kepenk indirirdi lan. alışveriş manyağı kadınlar>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>all cips satışları etkilenebilir!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Doğal beslenmeye başladığımdan beri alkol içmiyorum yeni 22 oldum alkol beni bağlamıyor benim sevdiğim türden etkinlik senede 1 oluyor ülkede onlarda artık tirişka geçiyor benim için problem yok açıkcası ama demekki gösteriyor ki tarikat beyin yıkama yaş limitini 24 olarak belirledi. Şakirtlerin 24 e kadar vakti var demek ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 şimdi bu deep purple ve bon jovi konserlerinde olacak mı yaş sınırı, beni o ilgilendiriyor asdfdas aldık biletleri lan kapıda kalmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 eminem diyor ki I came to the club drunk with a fake I-D Don't you want to grow up to be just like me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Aket-Atum said: Canlı müziğin karşısında duran herkesin yanındayım. Gerçi istiklaldeki o ara sokak durdukça canlı müzik zor biter. Sebep? Canlı müzikle ne gibi bir derdin olabilir ki? Dicem tamam çok kötü gruplar + çok kötü ses sistemleri + çok kötü ses yalıtımları + çok kötü ses teknisyenliği falan da yani yine de canlı müziğin bitiyor olması çok fena. En azından alternatif müzikler için bitiyor yani. Sadece türkü bar mı olsun etrafta bunu mu istiyorlar? Sanırım bunu istiyorlar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 canlı müzik sevilmez mi? Müziğin tiyatrosu lan daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar