Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SSL M.P. Antalyaspor - Fenerbahçe 22 Oca 2011 19:00

benjani

Öne çıkan mesajlar

fener güzel oynadı etkiliydi istekliydi
tvde yorumcular sacmasapan yorumlar yaptılar hayretle izledim.sergen soruyor fb nin hangi gol pozisyonu var diye (sanki hiç yokmuş havasında) , ersin düzende tek tek saymaya basladı, sergen hemen bastırdı .lol.
Rıdvana da vur fenere bu hafta demişler hehe.
Tabi iyi oynarken bile eleştirmek fenere yarar.
Yani bu sene fener şampiyon :)
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

millet yine fazla oksijen kullanmis :D sampiyonluga giden takıma bak... kazandgi macta 4 sayfa anca oldu topic...
sampiyon olamaz denen besiktasi topici daha mac baslamadan 5 sayfa yapti :p

gerci millet kendi takımını birakp bjk'yi takıp etmeye basladi :D

ahaha bu kadar saçma bi yorum olamaz
sayfa sayısına göre mi şampiyon olunuyor? kafan mı güzel?
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene sampiyon fener demis arkads da.. dedim sampiyonluga giden takıma bak nasl takip ediliyor 4 sayfa anca yazi yazilms,kım bilir ne kadar az kisi maci izliyor anlamında söyledim.. sampiyon olamaz denen besiktasi ise cok daha fazla insan takip ediyor.. anlamında.. bizim 20 sayfa yazimz var sampiyon oldk demedm.. anlamak istedgnz gibi anlamayn herseyi ok ?
Sosyal ağlarda paylaş

@Rewe
aha bende onu demek istyiyorum işte :)
gs acaba bu hafta nasl sacmalıcak kime yenilcek 10.sirasni korucakmi diye izliyor insanlar bunun muhabbeti dönüyor :D
Besiktas icinde guti q7 almeida(al-medya)simao icin fln izleniyor tarafli tarafsiz yorumlar yapılıyor :d onu belirtmek istedim sayfa sayisi = başari demedm yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi komik olmayalim her alanda basariszlik nedir ya ?
genç oglanlara elenip 34112. lig takımına yenilip kupa hasretini 30 seneye tasıyosun.. elinde ligden baska bisey kalmams..top oynamıosun düzgnce.. her alanda basarisz dedign takım 3 kupada birden devam ediyor... 4 tane cok büyük yıldız katms kadrosuna seyircisi arkasnda.. hala her alanda basarisz.(!)

fener taraftari inkar etme safhasina girmis.. inönu'deki derbiden sonra yeni aşamaya ulasirsinz
Sosyal ağlarda paylaş

aha cidden çok komiksiniz ya fazla uzağa gitmeye gerek yok geçen sene taraftar olarak Demirören'in tüm aile fertlerine söven amma velakin küfür istemeyen taraftar siz değilmiydiniz? kaç maç sırtınızı döndünüz kendi futbolcunuza vardır bir 15-20 sanırım? 2 Topçu ile tavrını bu kadar net olarak değiştiren bir taraftarda yoktur bu ülkede.
Sosyal ağlarda paylaş

tabi guti bir alex diil.. alex gibi olsa zaten real madridde oynardi.. ( ne 15 sene mi oynams.. yalandir yalan)
simao dedign adam tam bir guiza zaten.. atletico madrid de kaptan olms portekz milli takımının banko oyuncusu...
daha gecen sene agznin suyu akıyordu tum fenerlilerin quaresma diyince noldu besktasa gelnce mi tü kaka oldu ??
siz diilmydnz q7 gelirse cıplak kosariz diyenler ?

bok atmadan önce 2 kere dusunelim cidden cok komik oluyorsunz.. neyi savundgnzun farkına varmiyorsunz at gözluklerinzle...

zeze ne güzel demis altta
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs215.snc4/39086_138548282847160_124614967573825_177125_2644718_n.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...