dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 dmc 4 ve ff 13 35 lira şu anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 alan insanlar oldukça fiyatlar hep böyle olucaktır adam geçen gün yanımda ogluna sports champions aldı 180 liraya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 dreagloth said: dmc 4 ve ff 13 35 lira şu anda :) normal abi o, turk oyuncu profiline hi gitmeyen oyunlar onlar stok cikarmaya kasiyorlardir iste, ff13 e 20 lira vermiycek yuzbinlerce ps3 oyuncusu var turkiyede eheh 20 lira demisken gecne gun 20 liraya bandrollu orjinal white knight chronicles aldim gittigidiyordan, sifir ve jelatinli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Hotdog said: mis gibi gidiyorum kadıköyden, shopto fiyatına alıyorum valla nba 2k11 daha avrupaya gelmeden elimdeydi :D Şu Yazıcıoğlu'nun yanındaki pasajda bi yer var ortalama 80 liraya satıyo 180 lira olanları. Orası mı? Orasıysa bi sorun çıktı mı ordan hiç? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 fezadaki bluray filmler hakkında bilgisi olan var mı ? 10 liraya bluray film satıyorda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 http://www.thehut.com/games.dept Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Red said: fezadaki bluray filmler hakkında bilgisi olan var mı ? 10 liraya bluray film satıyorda :) korsan onlar diye biliyorum, yeni bildiğin cd etiketiyle satılanları bile gördüm spotçularda birde shopto, hut gibi sitelerden alışveriş yapmamız ile Türkiye'deki spotçularadn alışveriş yapmamız arasında bir fark yok. İkisi de orjinal oyun, lakin kaçak statüsünde biri gümrükten yasal olarak geçiyor ayrı asdfas ama vergisini vermiyoruz sonuçta spotçularda yeni oyunlar 100'den satılıyor misal, shopto ile aynı fiyata geliyor. Tek kötülüğü erken gelen birçok oyun burada paketlendiğinden ötürü kutuya önem veren kişiler hoşnut olmuyor. Shopto'yu artık sadece Collector's Edition tarzı setler veya indirimler için kullanıyorum ben, onun dışında spotçular candır. Ayrıca Aral'ın fiyatlarının fazla olmasının sebebi vergilerin yanı sıra Viktor'un da dediği gibi Aral'ın fiyat politikasıdır. Yanlış bilmiyorsam fiyatlara %20 ile %30 kâr payı koyuyorlar. Zaten %32'den fazlada devlet vergi koyuyor bunlara Normali 90-100TL'den satılan bir ürün, herşey dahil olduğunda o fiyatlara çıkıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Ha birde en son Aral'a dava açılmıştı ? Bu ufak alışveriş merkezlerine kaçak olarak Xbox ve Kinect getirip satmışlar, Microsoft Türkiye dava etmiş tarzında haberler vardı. Hayırlısıyla ne zaman kapatılıyor Aral ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 hayır 5-6 oyun aldım hepsi sorunsuz bir şekilde çalıştı. Kojiroh said: Hotdog said: mis gibi gidiyorum kadıköyden, shopto fiyatına alıyorum valla nba 2k11 daha avrupaya gelmeden elimdeydi :D Şu Yazıcıoğlu'nun yanındaki pasajda bi yer var ortalama 80 liraya satıyo 180 lira olanları. Orası mı? Orasıysa bi sorun çıktı mı ordan hiç? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ps3 oyunlarında satıcı cd'nin üstüne çıkıp zıplamadıysa, veya art niyetle çizmediyse bir sorun çıkmaz. Zaten bunlar kopya oyunlar değil, senin shopto'dan alacağın oyunla birebir aynı oyunlar, tek farkla parça parça gelip burada kutulanıyorlar. Hatta oyunun uluslararası çıkışından sonra 1-2 hafta daha beklerseniz PS3 bandrollü, ambalajlı bile alabilirsiniz oyunları spotçulardan asdf Bunun olayı da şu, diyelim oyun 10 Şubat'ta çıkacak, bunun dağıtımı 1 şubat'ta falan yapılıyor. Satıcılar ise dağıtımdan gelen bu malların bir kısmını listelemeyip el altından satışa çıkarıyor. İşte bizim aldığımız oyunlarda bunlardan, tabii dünyanın herhangi bir yerinden random geleceğinden Region sorunları olabiliyor arada multi-player'cıysanız ama olsun asfsdf Mesela ben BC2'yi çıkmadan 1 hafta önce almıştım, Region 1'di ... Avrupa'lılarla sorun çıkmadan oynadım gerçi ama o cd kırılıp tekrar region 2 aldığımda komple patchler, karakterdeki bilgiler vs. gitmişti vs. vs. vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Feza'da ki filmler çok yeniyse MKV oluyor, diğerleri orjinal disc'ten clone diye biliyorum. Sorarsanız söyler Yalçın hangisi mkv hangisi kopya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Spotcudan alman aslinda illegal adam cunku ticaret amacli getirdigi urunu vergisiz satiyor. Shoptodan getirmek ise legal sen kullanim amacli alyosun cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 BonePART said: -Deno- said: shopto'dan kaç günde geliyor genelde oyunlar istanbula ? max 1 hafta genelde 3 gun felan aa, cidden mi ? ben ingiltere'den 1 ay önce döndüm, oradayken istanbul'a gönderdiğim bir kargo royal mail ile 5 haftada falan ulaşmıştı. istikrarlılar mı bu gün sayısında ? god of war 3'ü alacaktım da, 1 ve 2'yi adam akıllı oynamadığım için gow collection + gow 3 sipariş edeyim diyorum. 3 günde geliyorsa süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 3 günde gelmesi olayı çok eskidendi ya shopto bozdu ya da royal mail bozdu, son 5-6 aydır verdiğim şiparişler en erken 7-8 günde geliyor. Yani yine çok iyi tabii ki de adsfs birde şey var gerçi, bizim postacı da bayağı tembel yenisi, eğer gidip dağıtım merkezinden almaya üşenmeyen bir adamsan oyunun 3. gün elinde olur orası ayrı bir konu bunların da dışında Brutal Legend'imin 4 günde, Super Street Fighter 4'ümü postacının 3. gün getirdiği zamanları da hatırlarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 pazar günü sipariş verin işte.pazartesi erkenden kargolarlr.perşembe cuma gelir benim suana kadar hpe öyle oldu bi tane oyun kayboldu o da takipsizdi paramı hemen verdiler 2 gunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 öyle yapıyorum zaten mesela en son EA Sports Active 2 şiparişi verdim, Cuma akşamı verdim şiparişi hemde, adamlar ertesi çarşamba royal mail'e teslim ettiler, cuma günü yani tam 5. iş gününde Türkiye'ye giriş yaptı, ardından bizim tembel postacı da çarşamba günü eve getirdi işte adf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Viktor said: aral yuzunden cunki gene aral iflas etmeden turk oyuncusuna gunyuzu yalan aral'ın imhasını başlattım ben yakında ölecek bi tekme atıp katkıda bulunmak isteyen şunu alevlendirsin, http://www.gog.com/en/forum/general/gog_com_installer_in_a_legit_retail_copy_wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Yalnız o GoG olayı korkunçmuş. Konuyla ilgili Aral bir bilgi verdi mi? (Ya da sordunuzmu nedir diye :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 konsol şirketleri zaten 50%'lere ulaşan lisans ücreti kesiyorlar, bizim ithalatçı, devlet ve perakende mağaza da araya girip parmaklarını yalamak isteyince 40$ ederi olan oyun 2 katına filan çıkıyor doğal olarak. tüketicinin çözümü ya pc dd ya da 6 ay bekleyip yurtdışı siparişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar