2DArray Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Steam yarın bi gün batsa cracki çıkar oyunları oynamaya devam ederiz ondan cd falan gereksiz at yedekleri hddye istediğin zaman kullan. Yeni çıkan oyunları anında oynayayım diye yanıp tutuşmayan adam için mükemmel bir yer steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 steamin batmasının pek imkanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Kutulu aldığın oyunlar bile steamden aktive edilmeden oynanmıyor artık.(tabiki steamle anlaşmalı oyunlardan bahsediyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Şu anda 3 milyon online kullanıcısı var. Şu saatte online olanlar yani. Amerikalı kankalarımız şu anda işlerindeler, eve gittiklerinde bu sayıyı iyice arttırıyorlar. Nasıl batsın bu adamlar? İstesen batıramazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Nasıl batsın abi steam, en kötü bill abi falan satın alır. Biz battık sizin oyunlar da içinizde patladı hadi bye falan yapamazlar yani asdjkasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Bone said: geçmiyecek. "ağzını hayra aç" diye boşuna dememiş atalarımız, yeni gelen disk eskisinden bozuk çıktı her nasılsa. ne badbaht sektör bu bilmem ki. işin yoksa geri gönder yenisini bekle pfff.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Şu Holiday sale'i sırf bizim forumda meşhur olmadı, hangi foruma gitsen millet deli oyun satın aldığını söylüyor. Sırf bu yüzden zaten deli gibi para kaldırdılar. Bende eskiden direk kopya oyun indirip oynuyordum, şimdi online içeriğin artması ve Steam platformunu ayrıcana sevmemden ötürü steam'den alıyorum çoğu şeyi. Kampayanlarda bu sevgiyi perçinliyor. Mesela PS3 almayı planlıyordum hep, Valve Sony ile anlaşınca bomba oldu, Steam'i zamanla PS3'ün içine iyice entegre edecekler. Portal 2'de cross platform olayı ve tabi PS3 aldığın oyunu PC'de de sahip olma olayı falan süper olay. Birde tabi büyük bir community kurmayı başardı Valve. Hem forumları, hem friends sistemi oyun içi bilgi paylaşımı falan çok harika bir hale getirdi. Küçük çapta MMO gibi aslına bakarsan steam üzerinde multi oyun oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 sadece steam friends bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 steam yazılımı ilk yıllarda hantaldı ve ağır geliyordu, son yıllarda hem adam ettiler hem de yük bindirmez hale geldi makineye. ne kadar geliştirdiklerini, friends, achievements, backup vs olaylarına ayrıca girilir ama esas olay elbette ki çılgın indirimler. 6-12 aylık aaa+ oyunlar 5-10$ olursa almamak ayıp. en nihayetinde bir hamburger menü fiyatı yani, oyunun başında harcadığı saate vursa insan saati 3-5 cente filan geliyor oyunların. e daha ne? şunu vermeyen adam elektriği de çengel atıp alıyordur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 singlelarda, cikan her oyunu hemen oynamam lazim kafasinda degilseniz cok iyi oluyo, seneye fiyati inice kapiyosun, sonra gene oynamiyosun, oyle duruyolar. demek ki, sorun oyunlarda degil, bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Steam ilk çıktığında çok basitti, bir özelliği yoktu, kimse anlamıyordu neden steam diye bişey var. Bir Half-life 2 vardı zaten başka oyun yoktu. Hiçbir özelliği yoktu. Zamanla öyle geliştirdiler ki vazgeçilmez hale geldi resmen. Bence biraz integrity olayına abanmaları lazım şimdi. Yerini iyice sağlamlaştırmak ve steam frenzy sağlamak için mesela facebook integration falanda eklenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Bone said: Rewendor said: alakasız kaldı. bu devirde hala korsan oyunu cd'ciden alan cd'den oynayan mı kaldı korsan oyun için değil, mağazaya gidip alınan cdleri kastediyor yukardaki resim. cd ile uğraşmaktansa internetten indirip oynuyorsun, cd düştü deriyle uğraşmıyorsun. thank you captain obvious da, resim benim mesajıma cevaptı benim mesajım da korsan oyun vs steamle ilgiliydi cd'yle alakalı değildi, o yüzden alakasız kaldı dedim zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Al işte gene oldu Europa Universalis III oynuyordum kopya ama oynadığımdan zevk alamıyordum gittim 6$ full set aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 en iyisini ypmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Steam olayı inanılmaz teşvik ediyor orjinal oyun kullanımını. Çok cüzi miktarlara kadar çekip kampanya yapıyor. Sürekli yenileniyor sürekli gelişiyor. Çogzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yalnız bu oyun çıkış fiyatlarının 59 dolara sabitlenmeye başlaması hoş değil. 49 zaten fazlaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 59$ sadece actiblob oyunları benim bildiğim, diğerleri 49$'dan açıyor pc için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Shougan Total War2 pre-order düşmüş ama pre-order vermenin hiçbir mantığı yok steamde.50$ ne ayrıca ya çok pahalı böyle toplu alımlarda indirim falan yapsalar ne güzel olurdu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 doğrudur da bir süredir,düzgün reklamı ve adı olan tüm pc oyunları 59 dolar olarak denk geldi bana belki yaniliyorumdur o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 1-2 sene bekleyip 5 ten 10 dan almak en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 valla warezde her türlü direktifi veriyorlar oyunu çalıştırmak için ,şu patchi indirin , şu craki koyun şu yamayı yapın hede ; ama kaka şeyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar