mani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kendisi ayrı çocukları ayrı bir bela ya. şöyle bir trafik kazasında başka kimseye zarar vermeden bi şarampole falan yuvarlansalar topluca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 nefret suçu ? ban him! dasaa göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 4chan su adamı tanısa mesih falan ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 http://i.imgur.com/wwpOi.jpg asdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 aahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 hemen gelsin, halletmemiz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 LİNGE TIKLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 06melihgokcek İbrahim Melih Gökçek SALDIRGANLARA TAVSİYEM BİLMEMEK AYIP DEĞİL ÖĞRENMEMEK AYIP. melihgokcek.com LİNGİNE GİRİN VE DÜNYAYI ÖĞRENİN:) alielaidi Ali Elaidi "@06melihgokcek: melih bey o yazdiginiz seyin adi link. Rahatlikla soyluyorum nasilsa bilmemek degil ogrenmemek ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 mahkemelerde surunceksin simdi hakaretten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 fasdfg programa çıksanız ya şimdi, trollese seni 2.5 saat NTV'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 lingo lingo şişeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Vendy said: http://i.imgur.com/wwpOi.jpg asdasdasdas AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 abi melih gökceki görsem size baba diyebilir miyim derim şeker gibi adam abi.verin oyunuzu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 kapandımı olm melihin twitter bulamiorum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ben arada bir şeyler yazmak istiyorum sevgili başkana ama korkuyorum, millete mahkemede görüşürüz şeklindeki attığı mesajları geliyor gözümün önüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 of fakemiş ahaha. neyse iyi yedik. beyler ayıp oluyor ama kim yaptıysa söylesin. https://twitter.com/#!/06meIihgokcek/status/151016676211703809 "BELEDİYENİN ÖNÜNDEKİ FISKİYEYİ KİM KIRDI?!" said: bu ne lan genç kız gibi ahahah "ARKADAŞLAR BEN YATIYORUM. YARIN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANACAK. YİNE BİR SÜRÜ ANLAMADIĞIM KONU ANLATIP KAFAMI ÜTÜLEYECEKLER :( ÜFF İYİ GECELER" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 "BELEDİYENİN ÖNÜNDEKİ FISKİYEYİ KİM KIRDI?!" said: abi geberdim hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 abi hemen arkasından gelen twit çok iyi said: "FISKİYEDEN NE İSTEDİNİZ ZALIMLAR! @CHP_online" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 soyle bir okudum da cok garip ya su gercek olan hesabi. insanlara serefsiz falan demis. cidden enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 eşeğe altın semer vursan da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ya bu adam gerçek demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 hakkaten gercek olan hesabi hangisi la? baskanimmmmmmm diye giriscem birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Ahahaha ateş püskürmüş Melih başkan gerçek hesabından... Fake hesabın melih yazarken L yerine büyük ı kullanmış. Ahahaha ama çok kızdırmış başganı... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Hahaha buldum lan tamam, aslan baskanim kaplan baskanim dicem simdi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar