Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ridley scott babanin sci-fi'ye donusu. ilk gunden beri herkes alien prequel'i saniyordu (hatta imdb linkini gorunce anlarsiniz her yerde alien var sdf) ama bugun oyle olmadigi ortaya cikti. gerci ilk senaryo yazilirken oyle dusunuluyordu ama sonradan degismis. artik ne kadar benzer bilmiyorum ama spinoff gibi bisiy olur sanki. basrol karakterlerden ilki the girl with dragoon tatoo (orjinal olan) basrolundeki hatun noomi rapace oldu. imdb: http://www.imdb.com/title/tt1446714/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 o abla yine punk olsun ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Scott baba alyen filmi olmasından vazgeçip, senaryoyu cowboys&aliens'ın yazarına elden geçirtmiş. Bu gidişle Russell Crowe kankasını da kadroya alırlar, Phantom Menace'a rakip gelir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Flassh said: o abla yine punk olsun ohş o abla 2085'e her türlü gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 anam! güzel bişey çıksın lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 hic heycanlandirmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 "From ComicCon: First shot of Ridley Scott's Alien prequel, Prometheus." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Ben&Jerry's said: hic heycanlandirmadi gördügünüz gibi salak yorum yapan kullanıcıları banlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Kaç kişinin aklına prometheus and bob geldi başlığı okuyunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Allah belanızı versin. http://2.bp.blogspot.com/_NNgAnmB7QAY/TRyu2c-lJVI/AAAAAAAAACA/ZLjmBjGmByk/s1600/prometheus01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 gene mi mitoloji filmi diye geldim, megersem alyenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 3d mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 hasarı kazası var mı diye sormaya gelmiştim, oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=U2TkIbaQroA&hd=1 sarsılarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_luIM6xaIck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 cameron, scott, spielberg filan bunlarla aşık atabilecek yeni genç yönetmen çıkamıyor bir türlü ya. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 1080p cok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ben alien gezegenini görmek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Sam said: cameron, scott, spielberg filan bunlarla aşık atabilecek yeni genç yönetmen çıkamıyor bir türlü ya. :/ ilerde belki duncan jones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 o öyle bir jenerasyondu. geldi geçiyor. bundan sonraki nesilde ise hard cutlar havada uçuşacak, hikaye mindfuck dolu olacak, filmden çıkarken "lan filmin şurası şöyleydi ama şurası niye şöyle oldu?" diyecek benim diyen sinefil. bir de böyle transformers, battleship çeken adamlar olacak işte. biz de böyle yaşlanacağız ve çocuklarımız "ulan böyle nesil gelmeyecek." diyecek. bu da böyle bir sallamadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 nolan döver hepsini net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Ya çünkü bilimkurgu yönetmeni yok günümüzde, hatta şöyle diyelim bilimkurgu/ fantastik yönetmeni yok. Hemen hemen bütün yeni nesil iyi yönetmenlerin bir veya iki bilimkurgu filmi var fakat kariyerlerinde bilimkurgu önemli bir yer etmiyor. Örneğin Danny Boyle bana kalırsa son dönemlerin en iyi bilimkurgularından biri olan Sunshine'i çekti ama hiçbir zaman bilimkurgu dalında anılmadı haklı olarak, Ne bilim David Fincher'in tanınma filmi Alien 3'tür ama hem senaryo yüzünden filmin yetersiz oluşundan hemde yolunu böyle çizmemesinden ötürü olmadı. Son dönemlerde üstte yaptığım tanıma en iyi uyan yönetmen Peter Jackson'dur aslında, fantastik film yönetmeni !!! ve başarısız bir filmi de yok bana kalırsa, Duncan Jones olayını tam bilmiyorum. Moon çok iyiydi fakat böyle devam edebilecek mi belli değil fakat benim favorim olan ve büyük şeyler beklediğim yönetmen Neill Blomkamp District 9 çok iyi bir filmdi ve Matt Damon ile Jodie Foster ile Elysum adlı yeni bir film çekecek. 2013 gelecek ve bilimkurgu olacak tabii yönetmen bir video oyun bağımlısı olduğu ve buradaki dünyalardan çok etkilenerek bunları sinemaya aktardığını söylemişti. Bilimkurgunun da kendisi için çok önemli olduğunu falan :) O yüzden beklentilerim çok büyük, hatta yeterli girişimleri yapabilirse oyun sektörüne bile kayabilir gibime geliyor. ABD'de yeni gözde oyun sektörü çünkü, sinemadan daha fazla para kazandırdığı görüldü ve götüm götüm oraya kayıyor yeni nesil sinemacılar vs. neyse lan konu bu değil nereye geldim yine uzayınca yazım sıçıyorum deli gibi afds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 aynen neill blomkamp da var onu unutmuşum. duncan jones da aşırı gamer bir adam. twitterdan takip etmenizi öneririm. adam üçüncü uzun metrajını çeksin o zaman netleşir diye düşünüyorum ilerde ne yapacağı. bence yine bilimkurguya yeni yaklaşımlar getirmeye çalışacak. blomkamp da district 9'dan daha az kaliteli bir iş yapmayacaktır diye düşünüyorum baya umutluyum o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ve tabii ki yazarken unuttuğum bir isim, hani son dönemler diyip reyise saygısızlıkta etmeyeceğim. Tarihin en iyi bilimkurgu / fantastik yönetmlerinden Terry Gilliam, bence scott'tan ve cameroon'dan 1000 kat daha iyi bir yönetmen ve ADAM, derslik bir adam, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar