scorch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 commandos ya yarma ile askerin üzerini bidonlarla kapatmaya çalışmak mı dersin kışladan çıkanları tek tek öldürüp nazi dağı yapmak mı dersin elli çeşit fantazi. teheey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 aynı tarz degil ama hooligans geldi aklıma, cok iyiydi ya. http://3.bp.blogspot.com/-GhQ9aJv_ems/Tkj6Ca1QvOI/AAAAAAAAH6E/LfkUTqZFfBs/s640/Exclusive%252520Hooligans%252520SoE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Commandos 2'ye kardeşim geçen sene heves etti. Tutorialda öldü xD Vazgeçti xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Herkes Commandos demiş ben de diyeyim ufak bir anıyla. Üniversitedeyken ders mers takmadığım bir dönemde Commandos (birincisi) ile kişisel oyun oynama rekorumu kırmıştım. Sabah 10 gibi oturmuştum bilgisayar başına, ufak tuvalet ihtiyaçları dışında kalkmadan ertesi sabaha karşı saat 4'te artık beyin zortlamasından mecburi bırakmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Şimdi: DÜŞMANLARIN CANINI ARTTIR. Biraz ilerde de daha sert vursunlar. Tamam oldu daya gitsin. Daha önce: Zorluğun gerçekten üzerinde çalışılmışlığı ve hazırlanmışlığı, bölümlerin linear gitmemesi, teeey tey. Bu yüzden faster than light gibilerin arkasındayız. edit: pic related http://24.media.tumblr.com/tumblr_lmczj7Z0Q41qds4gvo1_500.jpg http://img.izismile.com/img/img5/20120328/640/the_unfortunate_evolution_of_gaming_640_01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 commandos 2 yi seversiniz siz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ya commandos benim oynadığım ilk oyundur. sins ve commandos almıştım, bilgisayar daha yeni, sins i beceremedim çalıştırmayı commandos açtım sıfır ingilizce ile. save ne onu bile bilmiyorum her hata yaptığımda baştan başlıyorum böle.4 bölüm geçtim dayanamadım artık. neyse save i buldum da sonra devam ettim. yahu bi bölümde bütün düşmanları öldürüyorum bomba konacak nereye bilmiyorum 1 tane bomba var.koyuyorum yanlış yer haydi baştan başla 10 defa oynadım be aynı bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Commandos u ilk oynadığımda save olayını bilmiyordum. Keriz gibi bir bölümü bitirmek için defalarca tekrar başlardım. Edit: Haha yukarıda bir save kurbanı daha varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 commandos 2 nin korsanında son bölüm yüklenmiyordu böyle bitiremeden kalmıştı halen ukte olarak duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 commandos 2 çok iyiydi, ilk 2 oyundaki eksikleri tamamlamışlardı adeta ama 3. oyunda sıçtılar, 4. oyunda sıvadılar FPSye çevirip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Borastus said: commandos 2 nin korsanında son bölüm yüklenmiyordu böyle bitiremeden kalmıştı halen ukte olarak duruyor. ahaha aynen ya hala merak ediyorum son bölümünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 anaa ne güzel başlık be ben Robin Hood: The Legend Of Sherwood u kaçırmışım, hemen alıp dalayım. umarım güzeldir. desperados muhteşemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 robin hood güzeldi özellikle combo olayları,kaynak üretme,kervan basma olayları falan zevkliydi ama bir süre sonra her şey kendini tekrar etmeye başlıyor,ben oyunun sonunu görene kadar sıkılıp bırakmıştım.ilk bölümler çok çok güzel bence.atmosferi falan harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Niye benzerini yapmazlar şunların ya, Jagged Alliance iyiydi son dönemde ama onunda grafikleri leşti, RP öğeleri sıfırdı vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Tori said: Şimdi: DÜŞMANLARIN CANINI ARTTIR. Biraz ilerde de daha sert vursunlar. Tamam oldu daya gitsin. Daha önce: Zorluğun gerçekten üzerinde çalışılmışlığı ve hazırlanmışlığı, bölümlerin linear gitmemesi, teeey tey. Bu yüzden faster than light gibilerin arkasındayız. Faster than Light tamam da, Commandos ve türevlerindeki zorluk kötü tasarlanmış bir zorluk. FTL'de oyun tamamen kaybedilmeden durum kötüye gidebiliyor ve kötü durumdan tekrar iyiye de gidebiliyor. Commandos'da ise zorluk ikilik sistem mantığında işliyor. Ya bir muhafızı başarıyla indiriyoruz veya bir şekilde muhafızlar bizi görüyor ki bunun sonucunda da büyük ihtimalle ölüyoruz. O nedenle oyunu devamlı quick save/quick load şeklinde save scum yapmadan oynamak imkansız(illa yapan manyaklar vardır ama normalde öyle oynanmaz). Save/load mekaniğini bu kadar ağırlıklı olarak kullandıran zorluk sistemlerini beğenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Son oyununda görev markerleri vermiyordu mesela. Kendin akıl edip, araştırıp yapman gerekiyordu. Sniper ateşi altında coverdan covera gitmen ve adamın pusu kurduğu yerin arkasından dolaşmayı akıl edebilmen gerekiyordu. Bütün düşmanlar genelde 2 ya da 3 yöntemle çözülebilecek bir yap boz parçaları şeklinde dağılıyor haritaya genelde. Çok zor kalırsan tabancayı çekip adamı öldürüp topuklama imkanı da veriyor. Ben kafayı kullandırtma yönünü bayağı severim o serinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Commandos kadar sacma bir oyun da gormedim. Adam komando olmus olu tasiyamiyor, birisi yuzme bilmez, digerinin kosarken nefesi yetmez. Ne bicim adam yetistirmisler?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Green Beret vardı hey gidi. Harbi çocuk sayılırmışım Commandos 1 oynadığım zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Cons said: commandos 2 yi seversiniz siz hehe ahahah ne pis bi adamsın abi sen sdfgbhghd Commandos bölümleri kaç kez kabusum oldu ya. Hilesi aklımda, 1982 gonzo yazıp ctrl+I yapıyodun, ölümsüzlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 commandosta map introları ve o introları seslendiren amcanın sesi çok efsaneydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 commandos 3 var steamde gecen bi bundle'dan cıkmıstı, oyniyim mi nasıl 3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 robin hood çok yavaş çalışıyor, neyaptımsa düzelmedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 şöyle diyeyim. spotfyda commandos playlistim var. hatta şu an kurmamak için cebelleşiyorum kendimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 random generated maps + görev içinde save olmayan leaderboards 'lu yeni bir oyun yapsalar 60 euro veririm seve seve. pic related: http://25.media.tumblr.com/tumblr_m77zmpJb9B1r9lky2o1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar