Komutan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Zaman zaman Turk halkinin dogaya sahip cikmadigini, ormanlari yokettigini falan soyleyip yakiniriz. Fakat bu filmden de anlayacaginiz gibi aslinda Turkler Anadoluyu yemyesil yaptilar. Cunku 13. yuzyilda Izmir ve Edremit Korfezi kum coluymus. Biktim artik bu cografyanin tamaminin col zannedilmesinden. Hayir, iki dakika zaman ayirip Wikipediaya falan baksalar dogrusunu ogrenecekler. Film bunun haricinde de cok rezil. Van Helsing gibi eglenceli aksiyon-korku mu olsun yoksa daha kendini ciddiye alan bir korku filmi mi olsun karar verememisler. Benzer bir konusu olan Solomon Kane bundan cok daha guzel, ustelik o da cok iyi degildi. Nicholas Cage ve Ron Perlman'i severim, bu filmde harcanmalarina uzuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 nicolas cagein son zamanlarda güzel filmi yok ya.para sıkıntısı varmıs sanırım o yuzden abidik filmerde oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 dün kayserideydi kendisi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bir filmde nic cage varsa, o film bastan -3 puan alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Sinemaya para verdigine pisman eden filmlerden...Filmin sonuna kadar gerilimi tırmandırma cabası sonunda da bekleneni verememesi...Demon'u defedildigi sahneler rezaletti resmen...Senaryo cok basit,kullanılan gerilim ögeleri ise artık B filmlerin bile kullanmadıgı seyler...yazık olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 aquila said: bir filmde nic cage varsa, o film bastan -3 puan alir. Senin için geçerli bu arkadaşın fikridir lütfen genel kültür fln diye satmayın arkadaşlarınıza mesela abi cage varsa film kötü ya salla onu bak tarantino filmi varmış fln havalarına girmeyin alakasız bir şey sölersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Nicholas Cage sanırım en fazla altın ahududu alan hollywood yıldızı. Bu da ne kadar fazla kötü filmi olduğunun göstergesi. Ha iyi filmleri de var tabi ama kötüler çoğunlukta :P edit : üsttekini kontrol ettim de, nerden duyduysam yanlış duymuşum :) ama böyle bir kötü şöhreti olduğundan eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 cage den nefret ediyorum. en iyi cage johny cagetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bence efsane olacak adamdı.fakat kendi kendini bitirdi dediğim gibi bir yerde okumustum para sıkıntısı varmış çok.o yuzden ne bulursa affetmiyor ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Adamın eski filmleri iyi idi. Gerçi oyunculuğuna diyecek birşey yok. Adam oynuyor ama senaryolar kötü bu konuda da artık pek seçici davranmadığı açık. Emekli olacak herhalde ne kadar para toplasam kardır diyordur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 http://www.collegehumor.com/video:1942044 nicholas cage çok reröre. adamın sadece bir filmine dayanabildim, onda da sean connery olmasa izlenmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 gitmeyin bu filme. Skyline daha güzeldi. Uzaylı konsepti idi en azından. Cadı filan, aa bu cadı değil lan! tribi hahaha kız fena değildi ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Bu filmin senaryosunu yazan arkadaş çok ağır biçimde mmorpglerin etkisi altında kalmış. Önce baş kahramanımız ve yardımcı oyunculardan bir tanesi orda burda xp kasıyorlar (knight bunlar bu arada) sonra oyun sonuna geliyorlar. Oyun sonuna geldiklerinde endgame contenti yetersiz bulup bi de üstüne guild leaderın anlamsız kana susamışlığına kızıp "hadi len seninlen mi uğraşacam" deyip rage quit yapıyorlar. Sonra hafiften roleplaying olayına dalıyorlar, sağda solda "recently returned traveler" tadında dolaşıyorlar ama power player bunlar, kesmiyor tabi. Hafiften zorlamayla yeni bir guilde girip önce bir dungeona girebilmek için yerine getirmeleri gereken görevi yerine getiriyorlar (cadıyı manastıra götürüyorlar) ama cadı bunlardan akıllı çıkıyor ve keşişlerin kütüphanesinde dungeona giriyorlar. İnanmadınız mı? Peki neden kütüphaneye girmeden önce kutsal su (pot) hazırlıyorlar o zaman? XD Dungeonda önce boss aoe çakıp kaçıyor (kitaplıkların yere devrilmesi) sonra bossun creepleri (içine şeytan girmiş keşişler) saldırıyor ve en sonunda boss (kızın içindeki varlık)'la en son bir kombat ve amenle bitiyor mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 haci naaptin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 spoilerı kırdı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 kırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Spoiler açıklamasını okumaya üşneip spoiler a bakayım dedim.Hata bendeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ahaha o nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Spoiler olayına yeni bir soluk geldi... Bu arada N.Cage Con-Air'dan beri oyuncu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 sırf laf olsun diye nicolas cage'e yükleniyor. kabak tadı veriyor. adam gayet de güzel oyuncu, ama trend oldu ya bu, hemen bir laf atmalar felan... sotw güzel bir film aslında, gerilim/korku filmi olarak gideceksiniz. filmin sorunu, gerilim dışında pek bişi olmaması. "hadi hellboy ile ghost rider'ı aynı filme koyalım" demişler. tamam ikisi de şahane adamlar, tuvalet yapsalar bile izlerim. ama senaryo çok boş, başında sonunda "ne şimdi bu" diye kalıyorsunuz anlamsız biçimde. oyuncular iyi, geriyor. ama biraz daha fantastik bir hikaye görmeyi çok isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 adam en kotu filmlerde oynuyo, ve baya kotu oynuyo. halbuki bi weatherman, bi lord of war gibi filmle gelse her sene, sesimiz cikmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Abi adam kötü oynamıyor karakterini iyi oynuyorda karakterde boş ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 aquila said: adam en kotu filmlerde oynuyo sorunu o adamın :( inceptionda oynasaydı keşke toparlardı biraz mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 aha süper yorum söyleyeceğim her şey burda valla,bugün ne izledinize aynılarını yazmıştım.Çok fazlaaa gerilim.Bira daha fantastik olmalıydı.En azından büyücünün çırağı tadında bekliyordum ben. Bone said: sırf laf olsun diye nicolas cage'e yükleniyor. kabak tadı veriyor. adam gayet de güzel oyuncu, ama trend oldu ya bu, hemen bir laf atmalar felan... sotw güzel bir film aslında, gerilim/korku filmi olarak gideceksiniz. filmin sorunu, gerilim dışında pek bişi olmaması. "hadi hellboy ile ghost rider'ı aynı filme koyalım" demişler. tamam ikisi de şahane adamlar, tuvalet yapsalar bile izlerim. ama senaryo çok boş, başında sonunda "ne şimdi bu" diye kalıyorsunuz anlamsız biçimde. oyuncular iyi, geriyor. ama biraz daha fantastik bir hikaye görmeyi çok isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 inceptionda oynasaydi sanirim yuzyilin casting hatasi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar