Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bu haftaya vizyona girecek ve trailer ı umut veriyor. http://www.youtube.com/watch?v=94-Pr4JeO3M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Valla bana umutdan çok sadece pis kokular veriyor burnuma bariz propaganda filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 kokusunu bilmem ama, acaip propaganda olacağı kesin. Sinan çetin bu filmi 10-15 yıl önce çekseydi herhalde hapisde olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 başka bişey olamaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Üniversiteli, senaristim diye gezen, sol görüşlümsü bir hipsterin elinden çıkmış gibi duruyor fragman. pöh! diyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 keşke diyeymiş, "insanların ne içecekleri, kızlarla erkeklerin arasındaki minimum mesafenin kaç cm olması gerektiği, hangi heykelin nereye dikileceği, hangi dizinin yayından kaldırılabileceği.. bunlara yasalar karar verebilir mi ?" bir baskı döneminin faşist hükümetinin yandaşının faşizm var abi kötü durumdayız diye propoganda yapması komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 fizban çok güzel yazmışsın, internetler senin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 sübanallah. kısa film olsa bi derece de. uzun uzun anlatıcak ne bulmus acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 fizban said: keşke diyeymiş, "insanların ne içecekleri, kızlarla erkeklerin arasındaki minimum mesafenin kaç cm olması gerektiği, hangi heykelin nereye dikileceği, hangi dizinin yayından kaldırılabileceği.. bunlara yasalar karar verebilir mi ?" bir baskı döneminin faşist hükümetinin yandaşının faşizm var abi kötü durumdayız diye propoganda yapması komik. Hmm..true damage.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Sinan Çetin işte, özgürlükçülüğün hükümet tarafını savunan adam. Ayrıca kötü bir yönetmen. İyi bişey beklemek anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 sinan çetine kötü yönetmen demen shamalayan gibi kötü yönetmenlere haksızlık etmek olur bence ayrı bir klasmanda sinan çetin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 dün gece hürriyette ben de gördüm fragmanı. leş gibi propoganda kokuyo lan film. zaten sinan çetin entel olmaya çalışan bir adam. hani zaten entellere ayarım bi de entel olmaya çalışanlar var. abaww öl-me-li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Enteresan bir paragraf düzenlemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 filmi izleyenlerden gelen ilk yorumların çoğu olumlu. bende yarın gitmeyi planlıyorum daha sonra buraya izlenimlerimi yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Sinan çetinde her hükümetin kıçını yaladı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Sinan Çetin'i geçtim , adam orada sıkıcı bir ses tonu ile saçma sapan bir benzetme yapıyor. Sorsan çok büyük iş yaptı. Oysa yaptığı sadece sıkıcı bir ses tonu ile saçma bir monolog. Dev oyuncu havalarına giriyorlar bir de sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 valla duygularıma tercüman olmuşun patiye beğen tuşu gelmeli. peynir zeytin metaforlarıyla yapılan ucuz siyaset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Bir de akıllarınca oradaki hayali örgütün bayrağını "zeytin dalı" yaparak mesaj vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bırakın bunları gidin Bay e. izleyin lan. a film by sinan çetin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 özgürlükleri tek taraftan açmak özgürlük olmuyor. ısmarlama bir film daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 gidemedim şu filme ona yanıyorum. artık alengirli yerlere düşüce oradan temin edicem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 cüneyt özdemir baya dövdü bu filmi, ben merak bile etmiyorum nieyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 hür adama giderim daha iyi hiç değilse earl oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 sinan çetin filmleri bana aşırı derecede itici geliyo filmi onun yaptığını bilmesem giderim sırf yaptığı için gitmiyecem izlemiyecem de büyük ihtimal mahsum kırmızıgülün şarkıcı olmayan versiyonu gibi bişey bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Ödül manyağı olur Sinqan Ç. bu film ile bu yalakalık ile ama bakalım sadece fragmandaki yasaklarmı konu yoksa hukumetin su an uyguladıgı yasakları da işlemiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar