Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinan Çetin - Kağıt

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Üniversiteli, senaristim diye gezen, sol görüşlümsü bir hipsterin elinden çıkmış gibi duruyor fragman.

pöh! diyesim geldi.
Mesaj tarihi:
keşke diyeymiş, "insanların ne içecekleri, kızlarla erkeklerin arasındaki minimum mesafenin kaç cm olması gerektiği, hangi heykelin nereye dikileceği, hangi dizinin yayından kaldırılabileceği..

bunlara yasalar karar verebilir mi ?"

bir baskı döneminin faşist hükümetinin yandaşının faşizm var abi kötü durumdayız diye propoganda yapması komik.
Mesaj tarihi:
fizban said:

keşke diyeymiş, "insanların ne içecekleri, kızlarla erkeklerin arasındaki minimum mesafenin kaç cm olması gerektiği, hangi heykelin nereye dikileceği, hangi dizinin yayından kaldırılabileceği..

bunlara yasalar karar verebilir mi ?"

bir baskı döneminin faşist hükümetinin yandaşının faşizm var abi kötü durumdayız diye propoganda yapması komik.

Hmm..true damage..
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
sinan çetine kötü yönetmen demen shamalayan gibi kötü yönetmenlere haksızlık etmek olur bence

ayrı bir klasmanda sinan çetin
Mesaj tarihi:

dün gece hürriyette ben de gördüm fragmanı. leş gibi propoganda kokuyo lan film. zaten sinan çetin entel olmaya çalışan bir adam. hani zaten entellere ayarım bi de entel olmaya çalışanlar var. abaww
öl-me-li

Mesaj tarihi:
Sinan Çetin'i geçtim , adam orada sıkıcı bir ses tonu ile saçma sapan bir benzetme yapıyor. Sorsan çok büyük iş yaptı. Oysa yaptığı sadece sıkıcı bir ses tonu ile saçma bir monolog. Dev oyuncu havalarına giriyorlar bir de sonra.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
sinan çetin filmleri bana aşırı derecede itici geliyo
filmi onun yaptığını bilmesem giderim sırf yaptığı için gitmiyecem izlemiyecem de büyük ihtimal
mahsum kırmızıgülün şarkıcı olmayan versiyonu gibi bişey bu adam
Mesaj tarihi:
Ödül manyağı olur Sinqan Ç. bu film ile bu yalakalık ile ama bakalım sadece fragmandaki yasaklarmı konu yoksa hukumetin su an uyguladıgı yasakları da işlemiş mi?
  • Yeni Oluştur...