Overlord Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Soyle bir baktım yeni yeni guzel animeler geliyor bir kaçının ilk bolumlerini izledim echi bu sezon baya olcak sanırsam.Gosick bones hayranlarına konu:kazuya kujo isimli genç ergenin yurtdısında egitimdeyken ilginç bebek suratlı Victorique isimli bir kızla tanısması ve olayları cozmesine yardım etmesi gibi duruyor.IS : Infinite Stratos Genre: Action, Mecha, Sci-Fi, Shounen Sadece kızların kullanabildigi mechalar Ichika isimli filmin asıl oglanı kullanması ve egitim icin kızlar sınıfındaki aşnefişneleri :PFreezing Genre: Echi Dram Action (ecccccccccchi cok fena) dunya'ya uzaylılar istila eder ve pandora ismi verilen hatun savascılar yer almaktadır.Her pandoranın birde limiterı vardır. Untouchable Queen adı verilen Bridgette L. Satellizer kendi limitir ı ile Kazuya Aoi kaynaşması konu ediliyor.Çizimler oldukça iyi:) Bir kaç yeni bir şeyler daha gordum buldukça eklerim.İyi seyirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 koreha zombie desuka var. anlamsız komedi türünde. level e var. uzaylılar yaşıyomuş da insanlar arasında. komedi unsurlu bu da. dragon crisis var. loli dragonlu anlamsız komedi yine. wolverine var. bildiğimiz wolverine. ilk bölümlerine bakarak sadece "level e" ve wolverine izlenir gibi, gerisi meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Level E izledim demin fena degil gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Düzgün bir şey yok bu sezonda =/ Yalnız Kara no Kyoukai'nin son bölümü geliyormuş. Zaten bitmemiş miydi? http://chartfag.files.wordpress.com/2011/01/winter-2010.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 wolverine var. onun dışında hep çocuk karakterli çizgi filmler var. ortaokul/lise döneminde geçiyor. gözleri kocaman, okul kıyafetleri felan. kyon diyorlardı sanırım o tarz. niye bu dönem bu kadar abartmışlar onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Üşüyorum brigitto reis. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 IS rüya animem olmuş ya mecha musume military highschool harem seiyuu fapfest ikinci bölüm bugüne yetişse bari edit: IF ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Bu sezon beklediklerim: Fractale Wandering Son Mitsudomoe Zouryouchuu 2nd Wolverine Yumekui Merry Beelzebub Hangilerini sonuna kadar götürürüm bilmiyorum. Ama ötekileri buradan biri çok iyi demediği sürece bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 freezing izledim bole violent ana karakte mamiko noto diye evangelion un settingi al claymore ile carp queens blade e bol aynen ole bi ucube bisi olmus, frezing dedigide cakma AT field zaten bula bula bunumu buldunuz isim olarak dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 wolverine izledimde pek sarmadı capon stili wolverine bildigin, Beelzebub izledim haha cok iyidi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 supernatural ve bleach filmini beklemekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 overlord nası bi kafayla yazdın o özetleri :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Viktor said: freezing izledim bole violent ana karakte mamiko noto diye evangelion un settingi al claymore ile carp queens blade e bol aynen ole bi ucube bisi olmus, frezing dedigide cakma AT field zaten bula bula bunumu buldunuz isim olarak dedim evangelion'un ilmini, kuinzi bileydo'nun ahlaksızlığını almış, ikisinden de iyi olmuş. wad (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Kaede said: IS rüya animem olmuş ya mecha musume military highschool harem seiyuu fapfest ikinci bölüm bugüne yetişse bari edit: IF ne ya Is episode 2 2.bolum cıkmıs bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Wolverine izledim nası olmuş diye, pek güzel değil gibi. Ama yine de takip edicem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Overlord said: Kaede said: IS rüya animem olmuş ya mecha musume military highschool harem seiyuu fapfest ikinci bölüm bugüne yetişse bari edit: IF ne ya Is episode 2 2.bolum cıkmıs bu arada 480*272 altyazısız izledim dün ehue feci sardı beni ya romanlarından baya bi spoiler okudum baya sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 abi neden ispanyada geciyo onu anlamaıdmı ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Bi Beelzebub takip edicem umarım fillerlarla doldurmazlar manga daha 100 bölüm olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 is'i nerde görsem yarısı eksik... bi tanesini cince sublı cıktı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 valla Onii chan no koto izledim haha karakterler kötü çizilmiş IS çok şık mitsudomoe aynen devam mükemmel bi anime Beelzebub ilk bölümüne şöle bi göz attım tekrar izlicem. hangisini izliceğimi şaşırdım ya psyren in animesi ne zaman gelecek acaba onu bekliom ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 beelzebub manganın yarısı olsun yine harika olur bence.. yalnız ben hala ilk posttaki açıklamaları kim yazdı nası yazdı öğrenmek istiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Korewa Zombie Desuka sandığımdan çok daha iyi çıktı, sonundaki cross-dress olayı olmasa favorim olurdu bu sezon. Dragon Crisis: Meh. IS: Beklediğimden daha iyi çıktı, /a/'dan anladığım kadarıyla adam uluslar arası harem kurucak. Yanlız uzun zaman sonra iyi yapılmış animasyon görmek sevindirdi beni. Sonuna kadar taki pederim heralde. Beelzebub: Bekletiyorum, birikince yorumlara göre izlicem. Ama hakkaten manganın yarısı olsun o bile yeter. İyi soundtrack ve directing ile çok çok iyi bir anime olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 beelzebub'a 1-2 bölüm daha bakıp öyle karar vereceğim sanırım, onizuka'yı seslendiren watari abi var diye görünce bakayım dedim. adam otomatik komik çünkü heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ilk bolumden belli abi beelzebub suan baya iyi gideri var zevkli olcak soyle cabucek yeni sezon bir 10 bolum biriksede bir anime gunu yapsam.Bu arada Break Blade ep 2yi gordum ilki fena degilde 3 4 kac bolum var bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 break bladein daha çevrilmiş 2 bölümü var.. beklemedeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar