Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 Anime

Overlord

Öne çıkan mesajlar

Soyle bir baktım yeni yeni guzel animeler geliyor bir kaçının ilk bolumlerini izledim echi bu sezon baya olcak sanırsam.
Gosick
bones hayranlarına
konu:kazuya kujo isimli genç ergenin yurtdısında egitimdeyken ilginç bebek suratlı Victorique isimli bir kızla tanısması ve olayları cozmesine yardım etmesi gibi duruyor.

IS : Infinite Stratos
Genre: Action, Mecha, Sci-Fi, Shounen
Sadece kızların kullanabildigi mechalar Ichika isimli filmin asıl oglanı kullanması ve egitim icin kızlar sınıfındaki aşnefişneleri :P

Freezing
Genre: Echi Dram Action (ecccccccccchi cok fena)
dunya'ya uzaylılar istila eder ve pandora ismi verilen hatun savascılar yer almaktadır.Her pandoranın birde limiterı vardır.
Untouchable Queen adı verilen Bridgette L. Satellizer kendi limitir ı ile Kazuya Aoi kaynaşması konu ediliyor.Çizimler oldukça iyi:)

Bir kaç yeni bir şeyler daha gordum buldukça eklerim.İyi seyirler

Sosyal ağlarda paylaş

koreha zombie desuka var. anlamsız komedi türünde.

level e var. uzaylılar yaşıyomuş da insanlar arasında. komedi unsurlu bu da.

dragon crisis var. loli dragonlu anlamsız komedi yine.

wolverine var. bildiğimiz wolverine.

ilk bölümlerine bakarak sadece "level e" ve wolverine izlenir gibi, gerisi meh.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

freezing izledim bole violent ana karakte mamiko noto diye

evangelion un settingi al claymore ile carp queens blade e bol

aynen ole bi ucube bisi olmus, frezing dedigide cakma AT field zaten bula bula bunumu buldunuz isim olarak dedim

evangelion'un ilmini, kuinzi bileydo'nun ahlaksızlığını almış, ikisinden de iyi olmuş. wad (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

valla

Onii chan no koto izledim haha karakterler kötü çizilmiş

IS çok şık

mitsudomoe aynen devam mükemmel bi anime

Beelzebub ilk bölümüne şöle bi göz attım tekrar izlicem.
hangisini izliceğimi şaşırdım ya

psyren in animesi ne zaman gelecek acaba onu bekliom ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Korewa Zombie Desuka sandığımdan çok daha iyi çıktı, sonundaki cross-dress olayı olmasa favorim olurdu bu sezon.

Dragon Crisis: Meh.

IS: Beklediğimden daha iyi çıktı, /a/'dan anladığım kadarıyla adam uluslar arası harem kurucak. Yanlız uzun zaman sonra iyi yapılmış animasyon görmek sevindirdi beni. Sonuna kadar taki pederim heralde.

Beelzebub: Bekletiyorum, birikince yorumlara göre izlicem. Ama hakkaten manganın yarısı olsun o bile yeter. İyi soundtrack ve directing ile çok çok iyi bir anime olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...