Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ahahah herifler o imaj bozulmasın diye sırf "wikileaksi de amerika tasarladı" ayağına yattılar sadece. hatta ikiz kuleler yıkıldıktan sonra bile bence "aslında amerika kendi kendine düzenledi bu saldırıyı, ortadoğuya saldırabilmek için" komplo teorisini bile amerikanın kendisinin yaymış olduğunu düşünüyorum. herifler besleniyor resmen bu imajdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 kızılderililer de türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Ne gibi besleniyorlar mesela Ardeth? Ayrıca troll wannabe arkadaşlara hitaben yoğurdunuzu başka yerde arayın cacık olmanıza katkıda bulunacak kimse yok burda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan arkadaş anlamıştır heralde paticikte böyle şeylerin konuşulamayacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Soris said: Ayrıca troll wannabe arkadaşlara hitaben yoğurdunuzu başka yerde arayın cacık olmanıza katkıda bulunacak kimse yok burda ;) şöyle ayarlar çok bayık oluyor, ayar vericekseniz delikanlı gibi verin kol gibi girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Soris said: AKP ile alakası yok bunun 1950 den beri Amerikanlar belirliyor eğitim sistemini. eğitim + askeriye + merkezi haber alma malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Soris said: AKP ile alakası yok bunun 1950 den beri Amerikanlar belirliyor eğitim sistemini. dogru söze ne denir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 GERGE said: Ülkeyi dindar yapmanın yolunu açıyor, gerçekten tüm çocuklarımıza afyon içirtiyorlar. AKP yokken böyle bir eğitim sistemi de yoktu. Ne zaman başa dini değerli kuvvetli bir parti geçti, bunlar olmaya başladı. Göz göre göre ülke elden gidiyor. AKP yokken de felaketti şimdi daha da felaket. 6 ay yurtdışında erasmus vesaire yapınca bile anlaşılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Eğitim sistemimiz tamamen işe yaramaz, gerizekalı bi sistem. Ezbere dayalı eğitim kadar saçma bişey olamaz. Hatta düzeltiyorum, ezbere dayalı eğitim diye bişey olamaz. Eğitim değil ki en başta, bi halt öğrendiğin yok, tamamen "lan doldurduk bu kadar çocuğu buraya da bi şey yapamıyoruz, bari zaman geçsin" diye uydurulmuş gibi duruyo çoğu konu. Birbiriyle bağlantılı konuları bile o kadar aptal bi şekilde anlatıyolardı ki her şey bölük pörçük, sanki öğrenciler anlamasınlar ezberlemek zorunda kalsınlar der gibi saçma bi müfredat vardı. Son halini incelemedim ama dediklerin doğruysa daha da kötü hale gelmiş. Zaten öğrenme amacından tamamen sapmıştı, stereotip soruları ezberleyip ÖSS de o soruları rakamlarını değiştirip birebir aynı şekilde çözmeye yönelik bi hale dönmüştü(sanırım hala öyle). Ama embesil yetiştirmek için bu şekilde yaptıklarını düşünmemiştim. Benim bu konuyu düşündüğüm zaman vardığım sonuç embesillerin çoğunlukta olmasından dolayı sistemi bu hale getirmeleriydi. Öğrenciye yönelik, uyum sağlayabilen bir sistem oluşturabilecek altyapı yok bu ülkede. Şu öğrencinin kapasitesi bu, ona göre anlatıyim, bu öğrencinin kapasitesi şu, onu şöyle yönlendiriyim filan yok. Her öğrenci tek tipmiş gibi değerlendir, robot gibi müfredatta ne yazıyosa ezberlet, öğrenciler de robot gibi kaydetsinler. Öğrencilerin seviyelerini belirlemek için de ÖSS gibi gerizekalı bi sistem getir. Tek değerlendirme kriteri "bakalım kaç kişi günde 10 saat ders çalışabilecek" "bakalım kaç kişi günde 500 tane soru çözebilecek" olan bi sistemden bahsediyoruz. Konuları öğretmeyi değil, ezberletmeyi amaçlayınca temelsiz desteksiz abuk subuk anlatsalar da onlar için pek değişmiyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 SeaGle said: http://www.uic.edu/classes/bios/bios100/summer2003/krebs-cycle.gif http://tr.wikipedia.org/wiki/Krebs_döngüsü hoca çizerdi bunu, içim acırdı, oha derdim bunu değildi aslında bunun biyoloji dersi verisyonu vardı onu bir de kimyadan nefret ederdim aslında değişen bişey yok lisede ezberleyip unuttuğunu unide ezberlettirip tekrar unutabilme hakkı sunuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Soris said: Ne gibi besleniyorlar mesela Ardeth? Ayrıca troll wannabe arkadaşlara hitaben yoğurdunuzu başka yerde arayın cacık olmanıza katkıda bulunacak kimse yok burda ;) dünyaynın en güçlü devleti imajına sahip olmanın pek çok getirisi var dışardan yetenekli insanları çekmekten tut, kendi içinde halkının yanlış ve akıl uyuşturucu bir rehavet duygusuna kapılması gibi. bu konular benim uzmanlık alanım değil ama böyle bir imajın oldukça o devlet için oldukça faydalı olacağını görmek çok zor değil. amerikanın politikaları ile bu imajı yaratmaya çalıştığını görmek de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ben organin kimyayı unuttum tamamen, aslında kimyayı genel olarak çok çok az hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Ardeth said: Soris said: Ne gibi besleniyorlar mesela Ardeth? Ayrıca troll wannabe arkadaşlara hitaben yoğurdunuzu başka yerde arayın cacık olmanıza katkıda bulunacak kimse yok burda ;) dünyaynın en güçlü devleti imajına sahip olmanın pek çok getirisi var dışardan yetenekli insanları çekmekten tut, kendi içinde halkının yanlış ve akıl uyuşturucu bir rehavet duygusuna kapılması gibi. bu konular benim uzmanlık alanım değil ama böyle bir imajın oldukça o devlet için oldukça faydalı olacağını görmek çok zor değil. amerikanın politikaları ile bu imajı yaratmaya çalıştığını görmek de dünyanın en güçlü devleti imajı ikiz kulelere kendilerinin saldırdıklarını söylerek mi yaratılıyor abi? Ortadoğuya haşırt diye girip "adam olun laaaan" nidaları çekseler daha güçlü dururlar bence? Komplonun içinde komplo olmuş biraz amerikanın bilerek böyle şeyleri ortaya attığı düşüncesi. Hatta south park ın bi bölümünde vardı bu olay ikiz kulelerle ilgili, izledin mi bilmem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ama öte yandan eğer gerçekten bunu teröristler yaptıysa amerikanın bunu kabul etmesi ve olayları başka yöne çekmeden bırakması, amerikanın güvenlik açısından çok zayıf ve ağır terörist saldırılarına açık olduğunu da gösterir. amerika o komplo teorisini ortaya atarsa hiç bir şekilde olanlardan sorumlu olmaz ne de olsa komplo teorisi öte yandan insanların olayla ilgili düşünceleri bulanır ve amerikanın sahip olduğu zayıflıkla ilgili fikirleri de diluğe olur (seyreltilir yani). yani olay amerikanın kendi kulelerini bombalamış imajını yaratması değil, amerikanın üzerinde zayıflık imajını akıllardan silecek hamleler yapması. izlemedim sanırım o bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 aman silicem mesajı, uykulu uykulu bir şeyler yazamadım toparlayamadım adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Ardeth said: ama öte yandan eğer gerçekten bunu teröristler yaptıysa amerikanın bunu kabul etmesi ve olayları başka yöne çekmeden bırakması, amerikanın güvenlik açısından çok zayıf ve ağır terörist saldırılarına açık olduğunu da gösterir. amerika o komplo teorisini ortaya atarsa hiç bir şekilde olanlardan sorumlu olmaz ne de olsa komplo teorisi öte yandan insanların olayla ilgili düşünceleri bulanır ve amerikanın sahip olduğu zayıflıkla ilgili fikirleri de diluğe olur (seyreltilir yani). yani olay amerikanın kendi kulelerini bombalamış imajını yaratması değil, amerikanın üzerinde zayıflık imajını akıllardan silecek hamleler yapması. izlemedim sanırım o bölümü İnsanlara zülm etmek onların direnç noktalarını daha kolay oluşturmalarını gerçekleştirecektir. Bunu İngilizler gördüler ve dünya hakimiyetleri için yeni stratejiler ürettiler. Süreyi daha uzun tutup gerçekleştiriyorlar emperyal emellerini. Amerika İngiltere kadar incelikle bu stratejileri gerçekleştiremiyor dolayısıyla dünya hakimiyetleri bu tür basit politikalarla kısa süreli olacaktır. Amerika zaten silah gücü ile giremediği yerlere bu tür taktikleri uyguluyor ama bu taktiği uygulamasına gerek olmadığı yerlerde zülm uyguluyor. Sonuçta zülm asla payidar olmaz. Cengiz Hana bakın astı kesti ne oldu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 http://www.popiler.org/users/44228ab3-ecdb-4c74-8089-880755e420a1/popi_images/ba5b3c67-4ef2-4e56-871a-888c141ab41a_0d600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 hacı bu ülkeye şimdi o kadar kolay bir şekilde şeriat gelirse yazık derim artık ne diyim.. Adam ülkeyi kurarken o kadar emek vermiş, halk o kadar birlik olmuş falan Negatif düşünceleri olan biri olarak moral vermeye çalışayım size biraz Başlığa ithafen: Ya şu ülke de bi karanlıklardan çıkamadı be kardeşim, sene olmuş 2011 halaaa mı be dayı Din işte naparsın ha bi de cahil kitleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 insanlarda sebep-sonuç yetisi geliştirmeyen, gayet mantıklı komplo. sadece dini bütün vatandaşlar yaratmak için değil, bütün nesli düzmantık üretip, ileride kim yönetirse yönetsin daha kolay güdümlemek için. aradaki farkı anlamayan kıçıyla gülenler halihazırda böyle eğitim görmüşler zaten. manyak laf manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 şimdiki sistemi bilmiyorum da bu komplo teorisini tasarlayabilen zihni yetiştiren eğitim sistemi hangisiyse en beteri o kesin. http://insanescouter.org/Assets/Content/den_do19.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 tabi abi komplo teorileri ile yormayin bünyeyi, biat iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 http://www.fabioruini.eu/blog/wp-content/uploads/2010/12/cgon507l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 reyou said: http://www.popiler.org/users/44228ab3-ecdb-4c74-8089-880755e420a1/popi_images/ba5b3c67-4ef2-4e56-871a-888c141ab41a_0d600.jpg budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Abi sanki süper eğitim sistemimiz vardı da. 11 sene el arabasını işedik ne oldu bilim adamı mı olduk. Şimdi kötü olabilir ama hep kötüydü. Söylediklerin yada yeni eğitim sistemini bilmiom da eskiden iyimiş gibi anlatmayın. AKP'Yi eleştirin yerin dibine vurun. Ama eskileri haklı çıkararak değil abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ShadowFury said: Tek değerlendirme kriteri "bakalım kaç kişi günde 10 saat ders çalışabilecek" "bakalım kaç kişi günde 500 tane soru çözebilecek" olan bi sistemden bahsediyoruz. çevremde öss'de başarısız ne kadar insan varsa bu argümanı savunuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar