aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 adam kate beckinsale'e basroldeki bayan dedi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 ya hacı alla aşkına adını aklımda mı tutcam ya sanki tutsam verecek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 http://i.imgur.com/gwkSx.png 2012 üyeleri, 2012 üyeleri everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 http://www.imdb.com/title/tt1386703/criticreviews Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 tek yeşil puanın roger ebert'tan çıktığı bir film nasıl olabilir diye düşünmeden edemiyorum. of o ne kötü bir afiştir yarabbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 düşük gelmiş be puanı. bi 7 bekliyordum ben minumum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 izledim filmi, genel anlamda güzel diyebilirim. gece cok gec saatte uykusuz gittim uykum geldi bazı sahnelerde ama remake olması nedeniyle eski filmi yakında izleyen kisi izlemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 arnoldun remakeini yaaprlarsa böyle olur patlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 şimdi seyrettim. 6/10. Hatunlara 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Ilki de hos ve bos bir aksiyon filmiydi, bu da oyle. Ilk Total Recall'u da cok iyi bir film olarak gormedigim icin, bundan da bu tarz bir filmden bekledigim olcude keyif aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 yenisini bilmiyorum da ilki inception'dan 20 yıl önce inception'dan iyi işlemişti sanal gerçeklik konusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Bu ne kotu bi remakedir nerde eskisindeki twistler nerde bu bekleyin dvd-rip i ciksin indirin izleyin. Cok moralim bozuldu güzelim Arnold'li total recal nerde bu nerde. Ama hakkini vermek lazim aktorleri iyi secmisler aksiyon super. Ama kotu senorya kotu kurgu = 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Komutan said: Ilki de hos ve bos bir aksiyon filmiydi, bu da oyle. Ilk Total Recall'u da cok iyi bir film olarak gormedigim icin, bundan da bu tarz bir filmden bekledigim olcude keyif aldim. abi tamam iyi güzel de fikir özgürlüğü de bir yere kadar ama...lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Dandik remakelere bir yenisi daha eklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 o kadar aksiyona rağmen bayıktı. ama Kate Beckinsale'in nasıl gideri var. Öyle böyle değil. Birde iyi karakteri oynarken amerikan aksanı, kötü olunca ingiliz aksanına geçmesi hoş olmuş. sonuçta Kate dışında meh bi filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Aket-Atum said: Komutan said: Ilki de hos ve bos bir aksiyon filmiydi, bu da oyle. Ilk Total Recall'u da cok iyi bir film olarak gormedigim icin, bundan da bu tarz bir filmden bekledigim olcude keyif aldim. abi tamam iyi güzel de fikir özgürlüğü de bir yere kadar ama...lütfen! Bu konuda benim fikrimde olan kisi sayisinin az oldugunu sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Evrimin sonuçlari arada total recalli sevmiyen insanlarda cikiyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ilkini izlediğimi unutmuşum, 3 memeli hatunu görünce AHA HATIRLADIM FİLMİ diye bağırdım aniden. fena film değildi ya, aksiyon sahneleri çok iyi çekilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 10/6.7 aksiyon sahneleri iyiydi. Ama sinemaya gidip para verilecek bir film değil evde pc karşısında bile aynı tad alınır. Kate Beckinsale ya bu hatun yaşlandıkça güzelleşiyor şarap gibi mübarek. Walt amcayı da gördük. Bu film colin e gitmemiş mark wahlberg oynasa daha iyi olabilirdi bourne de çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 6/10 benden de cerezlik aksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 kate yalandı da jessica biel iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 biel'in atarlı bakışları bitirdi beni film boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratosss Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 güzel gibi de ama değil gibi de.. karar vermedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 kate ile jessicanın birbirni pataklamasını seyrettim paramı helal ettim. Kate tek başınada yeterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Kate'in olmadığı sahneler dışında vasat aksiyon filmi Kate çıkınca güzelleşiyo haliyle ama genede 90 yapımı daha iyiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar