Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
erucalavera said:

http://i54.tinypic.com/m9u0zo.jpg

hala inanamasam da ben 2 gün önce canlı canlı roger waters izledim, çok iyi oldu çok da güzel oldu.

Yine mi geldi la ?
Mesaj tarihi:
ehueheh
barselona iyi tabi, mimarisi falan efsane. la rambla diye bir cadde var, istiklal caddesine aşırı benziyor. hatta ve hatta istiklalde havaya bi cisim fırlatıp insanda bi huzursuzluk yaratan adamlar da var. şehirde her şey var ama ya, bir dakika sıkılmam ben burada yaşasam.

bi de konsere girmeden önce de dslrları topladı herifler, bu fotoğraf konserden hemen sonra, koşa koşa indim aşağıdan aldım makineyi sahneyi falan çekerim belki diye de yetişemedim tam maalesef.
Mesaj tarihi:
erucalavera said:

ehueheh
barselona iyi tabi, mimarisi falan efsane. la rambla diye bir cadde var, istiklal caddesine aşırı benziyor. hatta ve hatta istiklalde havaya bi cisim fırlatıp insanda bi huzursuzluk yaratan adamlar da var. şehirde her şey var ama ya, bir dakika sıkılmam ben burada yaşasam.

bi de konsere girmeden önce de dslrları topladı herifler, bu fotoğraf konserden hemen sonra, koşa koşa indim aşağıdan aldım makineyi sahneyi falan çekerim belki diye de yetişemedim tam maalesef.

direk bu mesajı okuyup olaya giresim geldi

interraila gitmiştim 2 sene önce barselona en güzel yerdi o kadar gezdiğim yer arasından. la rambla olsun o sahili olsun. mükemmel bi yer lan. çok isterim orada yaşamak vallaha.
Mesaj tarihi:

Lyvanna_Dolores'in seksi fotoğraflarını görmek için tıkladım..

ama barselona kaleiçi ile ağlayan bi bebe resmi gördüm..

üzgünüz...

failbus...

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...