barnacle Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ismiyle hitap edip öyle hakaret edin. samimi sansınlar.
Regalya Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Ben şimdi hepinize köylü felan diyebilirim sorun yok demi beyler bayanlar ?
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 abi soyle bir suratin varsa ana baci bile gidebilirsin bana
roket adam Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 sipeyskeyk said: fistana ben de o konuda tepkiliyim. ablasının 2. sınıf bir şehirdeki 2. sınıf mekanına çöküp kendini mehmet koçarslan sanması falan çok üzücü. İki gun sonra ben sedat peker in yegeniyim falan diyecek diye korkuyorum ben
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Olm 2. sınıf şehir kötü değil ki.10. sınıfa kadar yolu var şehirlerin.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 2 de çok hatta 10 sınıf yaparsak 3 diyelim.
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 sesu said: Şeker gibi adamdı. eee seker gibi diye herkes yaladi yaladi, sonunda sekeri gitti sapi kaldi. alin bu da benden size aqusozu.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Geçende baltasına sap mı sapına balta mı ne arıyordu galiba.
reyou Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 lan bu konuyu guncel basliklardan nasi kaldircaz ortaligi harraslamissiniz.
xunn Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Xaenin said: Şu forumda gerçekten hiç sevmediğim bir kaç tane adam bir de Bonec var, onun dışında ne yazarsam yazayım sanki bir gün bir buluşmada oturup beraber iki bira çakacakmışız gibi yazmaya çalışıyorum, hani kimsenin kalbini kırmayayım ya da tatsız bir şey söylemeyeyim diye uğraşıyorum ama gerçekten şöyle eskisi gibi bir ortam bırakmadınız forumda. Ne artık böyle yazılarını okuduğum adamları gerçekten tanıyıp bir yerlerde bişeyler içip muhabbet etme isteği kaldı, ne alttan alıp kimseyi kırmama isteği. Biri çıkar tanımadığı adama gereksiz samimiyet kurar, diğeri manken kız msnden iki gülücük attı diye şövalye kesilir çok afedersiniz textbook YAVŞAKLIK yapar, biri gelir OHOAHOAOHOA KARIYA BAK diye yarı çıplak 3-5 fotoğraf koyar, ondan gazı alan 50 kişi gittikçe mekanı köy kahvesine çevirir, bi de bonec var işte zırt pırt link koyup taslak gibi post atmak için uğraşan. Ben buradan edineceğim 3-5 insanı edindiğime inanıyorum 10 yıl içinde, en yakın arkadaşım, ev arkadaşım vs. Daha da sanmıyorum olacağını böyle olayların, ne benim için ne forumdaki herhangi bir insan için. Çünkü gerçekten forumun çoğu, şu foruma yazan insanlar olarak bile değil direk "insan" olarak çok kayda değer kişiler değil gibime geliyor. Bu da benim böyle bir tepkim, nasıl ısıtıp yerseniz yiyin. Bir insan %100 mü hislerime tercüman olur. Agzını öptügüm.
Pipet Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 seviyeyi yükseltin biraz beyler adam içerlenmiş. felsefik şeyler içerikli post.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Sadece aynı forumda takılıyosun diye samimi olduğunu sanmak garipmiş ya. Forumdan samimiyet mi olur lan, hangi bi insan sadece forumda yazısını okuduğu adamla hakaretli espri muhabbeti açar (oh wait...). Kendi aralarında bunu yapanların belli ki forum dışında da bi samimiyetleri var. 9 seneyi geçkindir burdayım, bugüne kadar burdaki insanlarla konuşurken kullandığım en samimi kelime "abi", ki o da bildiimiz "abi naber ya" abisi.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Tyrannus said: lan keşke güzel nick alsaydım ya.herkes taylan diyor bundan sonra bana darkboy666 diyin pls abi sen bence nüfusa gidip adını değiştir ya, taylan nedir
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 tanyelinin oğlunun ismi de taylandı. eskiden bizim mahallede otururlardı. takılırdık falan.
Öne çıkan mesajlar