xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 barbu said: adamınbiri bir gün yemek yapıp pati toplantısı düzenlesene. bence bi tek kızlar gider
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 adamınbiri said: aşçıyız ulan restorant değiliz :D KB'nin mutfağı açıktır git orda ye:d olum kb den ayrıldım ben barmenlik olaylarına biraz mola dicemde thales te başlayabilirim bilmiyorum xD açım lan ne yapayım yemek sen yapmıyorsan bişi söle D
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Deacon said: dasaaa said: muahahahahhaha ya suna lutfen haters gonna hate yazisi ekleyin. harikaymis ahahah. eklendi :(
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 napae said: Burda da seri katil gibiyim. Fotoğrafın orjinali tabi ki daha da çirkin. abi kusura bakmayın da ben bunu da uplayacam böyle sişyah beyaz ikon gibi olunca çogzel olmuş
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 xaty said: barbu said: adamınbiri bir gün yemek yapıp pati toplantısı düzenlesene. bence bi tek kızlar gider biri evinin kapılarını açsın geri kalanlar malzemeleri alsın paris bi restorantta yiyomuşcasına yemek yaparım hiç acımam BeIlow said: adamınbiri said: aşçıyız ulan restorant değiliz :D KB'nin mutfağı açıktır git orda ye:d olum kb den ayrıldım ben barmenlik olaylarına biraz mola dicemde thales te başlayabilirim bilmiyorum xD açım lan ne yapayım yemek sen yapmıyorsan bişi söle D abi al bayat ekmeği fırını yak üstüne ketçap salam sosis bişeyler koy at fırına 10 dk sonra çıkar :D
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 oha çok tatlı lan söyleyin yanlış anlamasın asılmıyorum sdlkfjas
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kötü cıkan fotoğrafa siyah beyaz efekt yapmak :D
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 xunn said: Şöyle kawai kardeşim olmadı ya. abi söylesene getirttirelim sana da bir tane 3 mopdel çekik göz var saç rengi randol geliyor
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bende istiyorum ondan abi çok güzel bişi o
napae Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 escape said: kötü cıkan fotoğrafa siyah beyaz efekt yapmak :D Aynen öyle. Çöpe gitmesin fotoğraf boşuna.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 yada benim çocuk tatar kanına çekerse yaklaşık böyle bir şey çıkar işte ahmet abisi olarak ona şakalar fln yaparsın
xunn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 BabacumMostors said: xunn said: Şöyle kawai kardeşim olmadı ya. abi söylesene getirttirelim sana da bir tane 3 mopdel çekik göz var saç rengi randol geliyor
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 tamam hacı sen benimkilere dokunma biz sana gerekirse getirttirelim
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 cerebralis said: ben o işlemi yaparken foto çekmemişler küçüken ama zıçmak var zıçmak var demi bu da bi çeşidi sfdghfsgdfhsgfgjdgfj biz de genç olduk eğlendik . gençler bu şekildemi eğleniyo ? yani bu nasıl bi hareketlenme napıyon sen neyin kafasını yaşıyon hocam ? aklını yitimiş bu karı alın bunu bu 1 -alatariel- said: ben de böyle bir fotoğraf buldum. napalım yani bulduysan ? her bulduğumuzu burayamı koyalım bizde ? bu 2 napae said: Burda da seri katil gibiyim. Fotoğrafın orjinali tabi ki daha da çirkin. 5 milyar versem bokumu yermisin naz ? buda 3 hadi iyi geceler.
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 pati kızları iyi güzel de az foto koyuyolar ya. bacımdır hepsi bu arada. elini gögsüne vurur
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 işte bu . şimdi artık gönül rahatlığıyla uyuyabilirirm. :D
Öne çıkan mesajlar