bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 bende WTFast ile alıyorum zaten bu pingi ama kullanmasam da şu an blizzard serverlarında pingim 100'ün çok üzerinde değildir. 300-500 pingi görmeyeli herhalde 10 yıl falan oluyor. default : 100-140 arasındadır WTFast ile : 70-120 arasındadır. atla deve bir fark yok yani arada. istanbul, ankara, antalya, eskişehir, her yerde ttnet adsl ile bu pingi alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ben epeydir wow oynamadığım için wow için bir kıyas yapamam malesef. Genel olarak diğer oyunlara göre ping düşük wow da. Geçen gün steamde bir oyun gördüm, indirip bir bakayım dedim. Avrupa doğu-batı 2 sinide denedim. 300 pingdi çıktım haliyle. Herneyse demek istediğim başka. Çıkarken oradaki oyunculara sormuştum, pingleri 30-40. Benimki 10 katı olunca tadı kaçmıştı. Hani serverda problem var desem diğerleri düşük ping almış. Belkide o an türkiyede bir sorun vardır tamda ban denk gelmiştir :P. Bir süredir mmo kovalamadığımdan, aldığım pingleri ortalayamam fakat 10 yıldır rahat rahat oynamıyorum. 4-5 yıl öncesinde wow da süründüğümdüğümü bilirim. herneyse ping muhabbetine döndürdük konuyu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 oha benim pingler ii o zaman yani sıkıntı çekmiodum hiç öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 bingildak said: bende WTFast ile alıyorum zaten bu pingi ama kullanmasam da şu an blizzard serverlarında pingim 100'ün çok üzerinde değildir. 300-500 pingi görmeyeli herhalde 10 yıl falan oluyor. default : 100-140 arasındadır WTFast ile : 70-120 arasındadır. atla deve bir fark yok yani arada. istanbul, ankara, antalya, eskişehir, her yerde ttnet adsl ile bu pingi alıyorum. wow'un ilk yılında gayet 250-300 falan gördüğümüz oluyordu sık sık, bu da 7-8 yıl önce. fact diye yazarken abartıyor muyum diye düşünün yav. ondan sonra oynamadım ama türkiye'den avrupa'daki seninle aynı seviyedeki X bir oyuncuya karşı oynarsan, her şekilde dezavantajlı oluyorsun ping yüzünden. 20 ping'den daha çok farkettiriyordur wtfast bence, hele prime time'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Densiz, bence sen evin içindeki telefon hatlarını yenilet. Haa wifi ile bağlanıyorsan da o hızları alman normal. Edit: Ben de Ankara'dayım ve Avrupa oyunların Avrupa serverlerine 60-70 pingle bağlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Yani pc den internetden biraz anlarım :P. Problem benim evimle alakalı birşey değil. TTnet ile görüştük ettik çıkan sonuç "sizin oradaki yoğunluktan dolayı pingleriniz yüksek NORMAL!" dediler. akşamları ve haftasonları ping böyle malesef bende. wow a şugün girsem 200 den aşağı pingim olmaz. Akşamlarıda 300 ü görür. Halen buralara internet satıyorlar ama yoğunmuş asasdf. TTnet kafası. Genel olarak arkadaşlarımdan pingim +10 veya +15 daha yüksek oluyor. şunun altını çizeyim: alt yapısı iyi oyunlarda sorun çıkartacak bir ping yok. Fakat düşük bütçelilerde 300 ping direk. Hani server tabanlı bir problem değil milletin ping 30-40. Yani net sadece benimle alakalı birşey değil ya. bf3 ün ilk zamanları ping muhabbetleri yüzünden diğer insanların aldığı pingleri iyice takip edebilmiştim. O yüzden 3 aşağı 5 yukarı normal ping(iyi oyunlarda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 sabonis said: bingildak said: bende WTFast ile alıyorum zaten bu pingi ama kullanmasam da şu an blizzard serverlarında pingim 100'ün çok üzerinde değildir. 300-500 pingi görmeyeli herhalde 10 yıl falan oluyor. default : 100-140 arasındadır WTFast ile : 70-120 arasındadır. atla deve bir fark yok yani arada. istanbul, ankara, antalya, eskişehir, her yerde ttnet adsl ile bu pingi alıyorum. wow'un ilk yılında gayet 250-300 falan gördüğümüz oluyordu sık sık, bu da 7-8 yıl önce. fact diye yazarken abartıyor muyum diye düşünün yav. ondan sonra oynamadım ama türkiye'den avrupa'daki seninle aynı seviyedeki X bir oyuncuya karşı oynarsan, her şekilde dezavantajlı oluyorsun ping yüzünden. 20 ping'den daha çok farkettiriyordur wtfast bence, hele prime time'da. 2004 yılının ortalarında US closed beta'da başladım WoW'a. İstanbul'da okuyordum bu dönemde. EU'da dönemsel olarak "yurtdışı bağlantılarının patlamaması" dışında asla 200 ping üzerine ile aktif olarak oynamadım. O zamanlar "your freedom" kullanıyorduk. ilerleyen yıllarda ciddi anlamda pvp yaptığım dönemler oldu, hiçbir zaman 50 pingi olan adamın karşısında 100 pingim var diye dezavantaj hissetmedim, çünkü wow zaten mekanikleri itibariyle milisecond'lık etki-tepkilere gebe değildi. o dönemler your freedom'in etkisi çok büyüktü ping düşürmede (WTFast yoktu) ama şu an bu 3rd partyleri bile kullanmadan aldığın ping "dezavantaj" sayılacak seviyede değil wow gibi bir oyunda. ps. bu dönemde çok defa ankaraya ve eskişehire seyahat yapıp eşimde dostumda kalıp onlarla birlikte raid/pvp yaptım. ping aynı idi. bu benim için fact. evrensel nitelikte yazmadım zaten. düşünülecek bir tarafı yok. gereksiz bir şekilde konudan saptı yine bir paticik klasiği. konuya dönersek titan gibi bir oyunda tab target sistemi olmasa da türkiyenin bağlantıları şu an gayet düzgün bir şekilde oyuncuya competitive seviyede oynama imkanı sunuyor. bu konuda bence bir eksiklik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 e bak yine your freedom diyorsun, wtfast ile aynı şey. normal ping'den bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ping diye bişey kaldı mı ya? ben wowu 40 pingle dotayı 35 pingle falan oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 "It will have a "deep history", just as Warcraft and Starcraft." said: just beat chris metzen to death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 o ne biçim leak ya upuzun yazılmış ama hiçbirşey yazılmamış nerdeyse, şunu aklında başında mmo ve blizzard takip eden 10-15 senelik bir gamer rahatça yazabilir ve bak ben dememişmiydim der sonunda. O kadar genel ve nereye çeksen gidiyor, bu doğrultuya yakın çıkacağı bariz zaten. Hatta hype yaratmak için blizzard yakın tarihte buna benzer TOP SECRET LEAKS ler falan çıkarabilir saman altından. En inandırıcı yanı şey olmuş ama takımda jay wilson var ve ah/rmah olucak muhtemelen. Çünkü bildiğiniz gibi ah diablo3'ü yaraladı dediğini ve bunu care'lemediği blizzardın acayip bariz fasd. Sonuç olarak beklentileri düşük tutmak lazım blizzardın son 3-4 senedir halini görüyoruz, he gerçi titana başlanalı baya oluyor dev teamide baya farklı ancak sonuçta kafalarında koticvision var oyunun alphası betasıda hiç ilgilendirmiyor beni uber bir oyun tasarlanıp son yarım senede kotick sayesinde gene oyunun içine edilebilir. Oyun çıktıktan 2 ay sonra hala 2 milyon kişiden fazla insan tarafından oynanır oluyorsa şükrederiz. He oyuncu sayısı kaliteyi mi belirliyor ? Hayır ama mmo oynarkende kalabalık ve leş olmayan bir comminty olsun istiyor insan. Çıkan kısmın özeti: Artık palavralara karnımız tok actilizzard bize icraatla gel, blizzcondaki 1 şaşalı cinametriclere kanmıyor aklı başında insan. (He gerçi senin müşteri portföyün beyinsizlere doğru kaymaya başladı ya neyse) /nerd rage off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 var mi bi gelisme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Bu Titan projesinin dillenme zamanı, Path of Exile'ın para toplamaya başlaması, Lineage 3'ün neye benzediğinin aşağı yukarı anlaşılması, Diablo 3'ün çıkmaya hazırlandığı, Torchlight 2'nin rakip olacaz geliyoruz dediği bir döneme rastlıyor. Tüm bunların ışığında diyorum ki... Bence titan projesi, Diablo gibi izometrik olacak. Diablo'nun Open World PvPli, Battlegroundlu, Raid Dungeonlu versiyonu olacakmış gibime geliyor. Aslında gönlümden de böyle birşey geçiyor. Sanki hani sektörde biraz bu yana kayıyor gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 taş ve sopalar online. pembe sopada %25 discount Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 konsol desteği olan mmo oynamam arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 PC desteği olan mmo olucak bence o :D Titan for XBOX ONE PS4 and PC* *You need gamepad to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 RRa said: Bu Titan projesinin dillenme zamanı, Path of Exile'ın para toplamaya başlaması, Lineage 3'ün neye benzediğinin aşağı yukarı anlaşılması, Diablo 3'ün çıkmaya hazırlandığı, Torchlight 2'nin rakip olacaz geliyoruz dediği bir döneme rastlıyor. Tüm bunların ışığında diyorum ki... Bence titan projesi, Diablo gibi izometrik olacak. Diablo'nun Open World PvPli, Battlegroundlu, Raid Dungeonlu versiyonu olacakmış gibime geliyor. Aslında gönlümden de böyle birşey geçiyor. Sanki hani sektörde biraz bu yana kayıyor gibime geliyor.Ultima online'ı anlatıyorsunda sektörün bu yana kaydığı fln yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Lan olm niye heyecanlandırıyorsunuz insanı, görünce ben de bişi oldu zannettim meğerse 4. dünya savaşı taş ve sopalarla olacak geyiğiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 kasımdaki con'da açıklansa ya şu oyun neymiş görelim titan aşağı titan yukarı 5 yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 titan ilk piyasaya sızdığında blizz açıklamasında biz zaten oynuyoruz, daha iyi olması için geliştiriyoruz muhabbeti yapmıştı. boşuna merak etmeyin oyunu, garanti 15m+ kullanıcı olacak. sizde oynayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ben yine bomba bişey bekliyorum. Diablodur, Starcrafttır, Warcrafttır adamların her yaptığı olay. hala ağız dolusu küfürler edilen wow o kadar oyuncu kaybına rağmen yoluna devam ediyor. D3 çıkarken D2'ye yama getiren şirket, wowu da bırakmaz en az 2 exp getirir daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bu saatten sonra blizze umut bağlamak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 olabilir ama wow oyuncularına +30 dolara transfer, oyun içinde 50 dolar fiyat koyarlarsa daha iyi olabilir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 niye öyle bişey yapsınlar wow oynayan adam zaten iki katı da olsa atlar titan'a, ilk dalacak adam onlar. blizz para odaklı firma, oyuncu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar