Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Razer Switchblade

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

ekran kartinda rakamlar bol olunca cok seviniyor son kullanici. degisik

Playstation 3 e rakip olarak xbox 360 da süper fikirdi bence hehe. Bakalım xbox 480 çıkacak mı. :)
Mesaj tarihi:
haterz gonna hate moduna girmeyin :)

alet işe yarar yaramazı bir kenara bırakırsak sadece klavye versiyonu çıkarsa çok güzel alet olur.

Not: adamlar wow oynayacaksın diyor,eğer alet bu tarz şeyleri kaldırmasa böyle reklam yapmazlar zira elin amerikasında yanıltıcı reklam yapar ürün satarsan donunu alırlar.
Mesaj tarihi:
Çok kolpa bi alet lan bu. Optimus Maximus 2000 dolardan mı ne satılıyodu, öyle bi teknolojiyi alıp ufacık alete ekletip bi de düzgün performanslı oyun laptopu, hayatımda gördüğüm en saçma konsept
Mesaj tarihi:
iyide abi adamlar zaten girin raid yapin
world first alin demiyo i aletle
starbucksda bi kave icicen mesela al yanina git otur yarims aat oyalan diyo
oynadiklari oyunlara bakarsan zaten wc3 war quake 3 war wow war
wow icin extra urasmislardir
millet sirf ahyi gorebilmek icin 2 euro oduyo ayrda cunku
Mesaj tarihi:
ayrica ben razer i pc gaming i destekliyor, mouse+kb or die mantigi yuzunden seviyordum. adamlar gitmis touchscreen interface getirmisler mouse u kaldirip. sonra demo da quake oynatiyorlar airshot falan. nah vurursunuz air i mouse olmadan.

http://assets.head-fi.org/f/fd/fd9be1b5_fuuuuuuuu.jpg
Mesaj tarihi:
ipad, optimus, ve atom netbook un uretim maliyetlerini dusunelim. sonra %20-%30 kisalim biraz abarmasin diye.

yine sirf uretim 500+ dolar oluyor, lojistik dahil degil.

1000 dolar in hayli ustunde olur bence de.
Mesaj tarihi:
abi mouse olmadan olmaz onlar ya, istediği kadar multi touch olsun. elinden zaten hedefi göremessin?

ayrıca starbucksa gıdıosan,
oyun oynamayıver. otur kaaveni iç muabbet et.
Mesaj tarihi:
su an cikabilecek bi durumu yok zaten, dedigim gibi fazla maliyetli uretimi.

muhtemelen standart razer kafasiyla is yapiyorlar, hpye verip feedback dinlicekler, ona gore diger cihazlarda guncellemelere giderler,

ayni konsollara peripheral uretmeye baslamasi gibi bisey.

bundan once de kulaklik ve ses urunlerini gostermislerdi boyle, tutunca uretime gectiler.
  • Yeni Oluştur...