Apis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Öncelikle; Ama bu Dungeon Keeper olmuş? 10 şubatta geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Oha hemde baya aynı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 grafikler baya kötüymüş be... gerisi düzgün olur umarım. yalnzı baya fakrlı bi oyun sistemi var. yaratıkları menun etkemtken con heroları memnun edip sonra bi anda öldürmek gibi bi durum söz konusu. nasıl yürür bilmiyorum. bu arada sanırım en dungeon keeper clone'u oyun evil genius olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 yok, bisi cikcagini sanmiyorum bu oyundan olsa olsa vasat bir dk remake'i olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 keşke bile demon falan olsa yalnız sistem aynı olursa deli gibi oynarım bunu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Dungeon Keeper şahane bir oyundu, ortaokulda en sevdiğim oyundu (Blood, Duke Nukem 3D, Quake felan da var tabii...) evil genius'u oynamıştım sevmemiştim. bu oyunun daha önce topiği açılmıştı sanırım da, pek umudum yok ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sicmasinlar yeter, DK 1 atmosferi ve espiri anlayisina sahip olsun falan ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 DK'yı istedikleri kadar çalsalar, bir tek grafiklerini daha güzel yapsalar bana yeterde artar bile. Batırmasınlar ama lütfen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 dk remake de olsa oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 HellHound said: sicmasinlar yeter, DK 1 atmosferi ve espiri anlayisina sahip olsun falan ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Almanlar yaptığı için dandik olacak. Zaten trailerın kalitesizliğinden de belli sdsdf. said: Dungeons differs from Dungeon Keeper in that it isn't monster's needs that the player has to look after but those of the heroes. In order to gain the Soul Points needed to purchase high end equipment for the dungeon, heroes need to be killed only after they are fully satisfied. Things that make a dungeon run satisfying to a hero are obtaining treasure or fighting a challenging but not overpowering opponent. Unlike Dungeon Keeper, the player also has an on screen avatar, the Dungeon Lord, who can carry bodies to the prison room to have their Soul Points harvested or roam the dungeon defeating heroes. He will re-spawn at the dungeon heart if he is slain. böyle bişey. Bir Dungeon Keeper değil. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Millet piyango ciksin ev araba alicam falan der.. ben interplay i bullfrogu tekrar kurucam diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 "bullfrog" lionhead altında yeniden kuruldu ama adamlar çok sıkıcı oyunlar yapıyorlar. dungeon keeper, theme hospital remake'i (adam gibi) yapılmasını istiyorum ben hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 bullfrog iyiydi ya http://www.youtube.com/watch?v=8N5ODEGR1KQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 "... o si si..." trailerı introya benzetmek istemişler ama olmamış, o ağırlığı ve überliğin yanına bile yaklaşamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Ardeth said: dk remake de olsa oynanır çalışsa mevcut dk bile oynanır da 7de çalıştıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 DK3 değil ki bu? Bambaşka firmadan "bambaşka" olması gereken bi oyun ama maalesef adamlar Dungeon Keeper serisini birebir çalmışlar işte. Öyle böyle değil, tüm oyunu komple çalmışlar. Bilgisayar oyun dünyası böyle hırsızlık görmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 bu ne abi hiç ses vermeden piyasaya çıkıyo haftaya ahah, steam'de 2. top seller. tabii sadece ben duymamış olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Rewendor said: DK3 değil ki bu? Bambaşka firmadan "bambaşka" olması gereken bi oyun ama maalesef adamlar Dungeon Keeper serisini birebir çalmışlar işte. Öyle böyle değil, tüm oyunu komple çalmışlar. Bilgisayar oyun dünyası böyle hırsızlık görmedi. Bende öyle düşündüm. Forumlarına girdim sonra. Yöneticiler dk konusunda çok hassas. "Oyun sistemini aynı şekilde yaparsak hem hukuki olarak sorun çıkar hemde programcı olarak yeni bir oyun yapmamızın heyecanı/esprisi kalmaz." falan demişler. Görüntüler benziyor ama mesela anladığım kadarıyla canavarlara hizmet sağlama üzerine oynanmıyor oyun. Her kahramanın ihtiyacı var (canavar kesmek, hazine bulmak) gibi ve zindan sahibi olarak o ihtiyaçları karşılıyorsun. Ne kadar çok ihtiyaçları karşılanırsa yakalandıklarında o kadar değerli oluyorlar gibi bir sistem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 olmadı bu keşke direk kopyalasalarmış resmen hevesim kursağımda kaldı yapsın biri artık adam gibi dk remake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Revangelis said: yapsın biri artık adam gibi dk remake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Oynanis mekanigi temelde ayni olan oyunlari calinti olarak nitelersek oyunlarin coguna calinti dememiz gerekir. Bence bu turdeki oyunlarin en iyi ornegi Dungeon Keeper 2 degil Evil Genius. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 alin arkadasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 steamde hala 2 haftası var gözüküyo çıkması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar