Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dungeons (Dungeon Keeper 3?)

Apis

Öne çıkan mesajlar

grafikler baya kötüymüş be... gerisi düzgün olur umarım.

yalnzı baya fakrlı bi oyun sistemi var. yaratıkları menun etkemtken con heroları memnun edip sonra bi anda öldürmek gibi bi durum söz konusu. nasıl yürür bilmiyorum.

bu arada sanırım en dungeon keeper clone'u oyun evil genius olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Almanlar yaptığı için dandik olacak. Zaten trailerın kalitesizliğinden de belli sdsdf.

said:
Dungeons differs from Dungeon Keeper in that it isn't monster's needs that the player has to look after but those of the heroes. In order to gain the Soul Points needed to purchase high end equipment for the dungeon, heroes need to be killed only after they are fully satisfied. Things that make a dungeon run satisfying to a hero are obtaining treasure or fighting a challenging but not overpowering opponent. Unlike Dungeon Keeper, the player also has an on screen avatar, the Dungeon Lord, who can carry bodies to the prison room to have their Soul Points harvested or roam the dungeon defeating heroes. He will re-spawn at the dungeon heart if he is slain.

böyle bişey. Bir Dungeon Keeper değil. :P
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

DK3 değil ki bu? Bambaşka firmadan "bambaşka" olması gereken bi oyun ama maalesef adamlar Dungeon Keeper serisini birebir çalmışlar işte. Öyle böyle değil, tüm oyunu komple çalmışlar. Bilgisayar oyun dünyası böyle hırsızlık görmedi.

Bende öyle düşündüm. Forumlarına girdim sonra. Yöneticiler dk konusunda çok hassas. "Oyun sistemini aynı şekilde yaparsak hem hukuki olarak sorun çıkar hemde programcı olarak yeni bir oyun yapmamızın heyecanı/esprisi kalmaz." falan demişler. Görüntüler benziyor ama mesela anladığım kadarıyla canavarlara hizmet sağlama üzerine oynanmıyor oyun. Her kahramanın ihtiyacı var (canavar kesmek, hazine bulmak) gibi ve zindan sahibi olarak o ihtiyaçları karşılıyorsun. Ne kadar çok ihtiyaçları karşılanırsa yakalandıklarında o kadar değerli oluyorlar gibi bir sistem var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...