Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hürriyet'in Trollemesi - Atatürk'e Dayak Yedirdiler!

Bone

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

vidorun dediği gibiyse negzel işte, mangada yapınca oluyor da türkiyede yapılınca neden olmasın?

ya iyi de herkesin tanıdığı ettiği figür var, fantezi olmuş o zaman. olacaksa ona uygun karakter olsun.

oldu olacak atatürk futuristik bir comic içinde cyborg abdülhamitin kafasını koparsın, cızır cızır devreli devreli...
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

Bone said:

vidorun dediği gibiyse negzel işte, mangada yapınca oluyor da türkiyede yapılınca neden olmasın?

ya iyi de herkesin tanıdığı ettiği figür var, fantezi olmuş o zaman. olacaksa ona uygun karakter olsun.

oldu olacak atatürk futuristik bir comic içinde cyborg abdülhamitin kafasını koparsın, cızır cızır devreli devreli...

o değil de kılıç yerine lightsaber kullansalarmış daha süper olabilirmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

ben gordum bunu, baktim ayakustu hani ataturkun gencligi konusunda baya okumuslugum var

bole bi sahne vardi, yildiz sarayinin buyuk salonunda ataturk abdulhamitle kilci duellosuna girmis, boel bleach gibi bi yandan saldirip bi yandan bagrisip ideoloji tartisiyolar

aynen kapattim, koydum yerine geri

abi ciddiysen şimdi iiç gücü bırakıp almaya gidiyorum kitabı
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

Bone said:

iste capon yapio onu anca

adamalri ntarihindeki en unlu devrimcilerden biri katsura kogoro misal

http://farm4.static.flickr.com/3594/3514656274_73dc0c1b74.jpg

gintama aldi vee zura yapti adami

http://www.youtube.com/watch?v=MF2zhLyk6e4

ki isami kondo yu soktuklari hali falan gectim adamlar odo nabunagayi boklu donuyla cirilciplak cizdiler filan, kodo nun poposundaki killari kesip shoguna sac olarak yapistiriolardi filan ekranda

japonyadada QQ donuomsu tarihi kisilikelrin icine ettiniz, coluk cocuk yanlis taniyo tarih sinavlarinda katsura soruoz zura yaziolar filan diyede bizimkielrle kiyaslanmaz hani

bir cizgi filmin osman beyi boklu donu ile cizdigini hayal edin bi saniye, studyoyu gectim TV kanalinda canli adam birakmaz cCc OSMANLIMIZZZZZ EJDADIMISSSSSSSSSSSSSS KIYMETLIMISSSSSSSs cCc tayfasi

satirla dograrlar onu cizen adami
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
gintama aldi vee zura yapti adami

http://www.youtube.com/watch?v=MF2zhLyk6e4

ahah daha dün gece şunu tekrar izledim, ben de aynısını düşünüyordum bir yandan izlerken. bizde yapsalar bunu linç eder halkımız.
Bone said:

görmedim ben onu daha önce, süpermiş. izlenebilecek animeyse çekeyim hemen...

bişi diyecektim..
NolaxThensbane said:

Bone sen köşede git mantar yetiştir gintamayı izlemediysen

daha güzeli yazılmış, vazgeçtim. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

kocaman tavsiye topigi var bonbon um oturup yazmisim

sonra sezon sonuan kadar surekli guncel kaldi o topic 4-5 sene boyunca (topigi actigimda TBC yeni cikmisti, ustune WOTLK cikti ustune cata cikti simdi lol)

onu iskalamak icin cidden bole magrada degil megraaaa da yasaman lazim ibo gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...