khalad Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ortalık karıştırmaca bunlar aldanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 2DArray said: soris uçmak için ne kullanıyorsun Tie-Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 oyun cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 AKPPEE'NİN ORTA ÇAĞ ZİNİYETÇİLERİNİN YAPMAYA ÇALIŞTIĞI BİR SEY OLMALI bu yorumu görünce aklıma şey geldi. bi arkadaşım vardı. akpnin açılımını ampül partisi demişti. sonra düşünmüştü biraz k ne lan orda diye sormuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Bone said: vidorun dediği gibiyse negzel işte, mangada yapınca oluyor da türkiyede yapılınca neden olmasın? ya iyi de herkesin tanıdığı ettiği figür var, fantezi olmuş o zaman. olacaksa ona uygun karakter olsun. oldu olacak atatürk futuristik bir comic içinde cyborg abdülhamitin kafasını koparsın, cızır cızır devreli devreli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Viktor said: bole bi sahne vardi, yildiz sarayinin buyuk salonunda ataturk abdulhamitle kilci duellosuna girmis, boel bleach gibi bi yandan saldirip bi yandan bagrisip ideoloji tartisiyolar KONO CUMHURİYETTTTT ?!?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 goldbären said: Bone said: vidorun dediği gibiyse negzel işte, mangada yapınca oluyor da türkiyede yapılınca neden olmasın? ya iyi de herkesin tanıdığı ettiği figür var, fantezi olmuş o zaman. olacaksa ona uygun karakter olsun. oldu olacak atatürk futuristik bir comic içinde cyborg abdülhamitin kafasını koparsın, cızır cızır devreli devreli... o değil de kılıç yerine lightsaber kullansalarmış daha süper olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Viktor said: ben gordum bunu, baktim ayakustu hani ataturkun gencligi konusunda baya okumuslugum var bole bi sahne vardi, yildiz sarayinin buyuk salonunda ataturk abdulhamitle kilci duellosuna girmis, boel bleach gibi bi yandan saldirip bi yandan bagrisip ideoloji tartisiyolar aynen kapattim, koydum yerine geri abi ciddiysen şimdi iiç gücü bırakıp almaya gidiyorum kitabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 @1 attention whore deniyor böyle haber yapanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 goldbären said: Bone said: vidorun dediği gibiyse negzel işte, mangada yapınca oluyor da türkiyede yapılınca neden olmasın? ya iyi de herkesin tanıdığı ettiği figür var, fantezi olmuş o zaman. olacaksa ona uygun karakter olsun. oldu olacak atatürk futuristik bir comic içinde cyborg abdülhamitin kafasını koparsın, cızır cızır devreli devreli... iste capon yapio onu anca adamalri ntarihindeki en unlu devrimcilerden biri katsura kogoro misal http://farm4.static.flickr.com/3594/3514656274_73dc0c1b74.jpg gintama aldi vee zura yapti adami http://www.youtube.com/watch?v=MF2zhLyk6e4 ki isami kondo yu soktuklari hali falan gectim adamlar odo nabunagayi boklu donuyla cirilciplak cizdiler filan, kodo nun poposundaki killari kesip shoguna sac olarak yapistiriolardi filan ekranda japonyadada QQ donuomsu tarihi kisilikelrin icine ettiniz, coluk cocuk yanlis taniyo tarih sinavlarinda katsura soruoz zura yaziolar filan diyede bizimkielrle kiyaslanmaz hani bir cizgi filmin osman beyi boklu donu ile cizdigini hayal edin bi saniye, studyoyu gectim TV kanalinda canli adam birakmaz cCc OSMANLIMIZZZZZ EJDADIMISSSSSSSSSSSSSS KIYMETLIMISSSSSSSs cCc tayfasi satirla dograrlar onu cizen adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 görmedim ben onu daha önce, süpermiş. izlenebilecek animeyse çekeyim hemen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Bone sen köşede git mantar yetiştir gintamayı izlemediysen Ayrıca gintamayı hiçbirşeyle kıyaslamıyalım adamlar bütün herşeyle dalga geçiyorlar bir nevi family guy southpark gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Viktor said: gintama aldi vee zura yapti adami http://www.youtube.com/watch?v=MF2zhLyk6e4 ahah daha dün gece şunu tekrar izledim, ben de aynısını düşünüyordum bir yandan izlerken. bizde yapsalar bunu linç eder halkımız. Bone said: görmedim ben onu daha önce, süpermiş. izlenebilecek animeyse çekeyim hemen... bişi diyecektim.. NolaxThensbane said: Bone sen köşede git mantar yetiştir gintamayı izlemediysen daha güzeli yazılmış, vazgeçtim. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bilmemek değil öğrenmemek ayıp. söylememek daha ayıp. söylemediniz ki izliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 kocaman tavsiye topigi var bonbon um oturup yazmisim sonra sezon sonuan kadar surekli guncel kaldi o topic 4-5 sene boyunca (topigi actigimda TBC yeni cikmisti, ustune WOTLK cikti ustune cata cikti simdi lol) onu iskalamak icin cidden bole magrada degil megraaaa da yasaman lazim ibo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Atatürk’ün hayatını anlatan ‘Genç Mustafa’ adlı çizgi romandan rahatsız olan CHP Manisa milletvekili Şahin Mengü, çizgi romanda, "Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret edildiği ve sövüldüğü" iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Ya mevcut günden 6 ay önce olmuş birşeyi tekrar haber yapan bir gazeteden ne bekliyorsunuzki.yalan dolan işte doğan işte doğan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 yoo bence muhtesem yuzyila boeaaa ECDADIMISSS diye bagiranlara guzel bi dikkat cekme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 zihniyet ayniki ikiside muhafazakar iste biri 1453 e geri donmek istiyor diger 1930 a, hicbir fark yok aralarinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 yıllardır imza kullanmıyorum ama şunu imza yapasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 o değil de viktor odasında japon barbie bebek koleksiyonu barındıran bir adam abi, hiçbir dediğini ciddiye almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 http://images0.memegenerator.net/ImageMacro/3782189/ad-hominem-attacks-easier-than-actually-putting-together-an-argument.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Privilege-Denying-Dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 abi odanda japon barbie bebek koleksiyonu var mı yok mu sen onu söyle bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 silah görse kaçar aklı sıra buradan dünyayı kurtarıyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar