Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.0.6 minor balance patch

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

deadwoll said:

@Zae; benim şu an shield 10k+ absorb ediyor o gelince 30k+ olacak %30 da talentten kendime desem, 40k olacak. Patch gelir resetten önce hotfix atarlar ona. Tekrar ediyorum.

Priest'e 40k shield vermez blizzard.

mantıklı olan bu değil mi? priestte catacda ne değişti de exra survivebility olarak bize 30k shield vermesinler? warr falan gibi dispel yoksunu classlar zaten hayvan gibi vuruyor. direk shieldi eritebilecek ferallar mevcut. interruptından kaçsam 4sn silence çakan 24 snde bir mage mevcut. instant dpsden başka neyimiz var? dispel mi? bi zahmet olsun o da priyi pri yapan şeylerden biri..
Sosyal ağlarda paylaş

Priest'in Focused Will'i artık crit dmg aldığındada çalışıcak denmiş ama ben PTR'de denedim yok öyle birşey henüz, halen sadece hp'nin %10 undan fazla dmg yediğinde çıkıyor. Shield'ım ortalama bir gearla 30k felan çıkıyor kendi üzerimde başkalarında 25.5k civarı. Gerçi soketleri ve enchantleri mastery stacklersem artar daha yolu var :) Raider arkadaşlarda Chakra state değişikliğine çok sevinirler diye düşünüyorum malum 2 talent kurtarıyor daha state of mind uğraşmaya gelmez gibi :P

Strength of Soul ile shield weakness cooldownunu indirip üstüme shield spamleyip birde reflectledimmi eski günleri aratmayacak gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Reflect alabilcez inşallah.

@Zea yine, abi mantıklı olan o da, blizz'de mantık ne arar. Adamlar arenaya heal reduct. verdiklerinde shield absorb'u aynıydı, hemen gecesine nerflediler onu da. Kaldı ki 30 40k shield'a daha şimdiden başladı ağlamalar. OMG INSTANT 30K HEAL OMG OMG diye, sorsan hepsi purge spamcı shaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Drain mana ile life tap birbiri ile alakasız yani LT varken ona gerek yok demek yanlış. Biri mana gereksinimi biri PvPde karşı tarafın manasını azaltmak için kullanılıyor. Bence yanlış bir karar veya priestlerin de mana burnı kalkmalı.

Abi söylediğim cümleden bunu anladıysan bu kadar senedir boşa oynamışsın bu oyunu.Mana burn ile mana drain kıyaslanamaz class ve mekanik bakımından.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shaman

* Chain Heal’s effectiveness has been increased by approximately 10%.

* Hex now has a PvP duration of 8 seconds.

* Purge now dispels a single effect instead of two.

* Tremor Totem has been redesigned. The totem is now usable under Fear, Charm, or Sleep effects, and pulses much more rapidly, but lasts 6 seconds and has a 1-minute cooldown.

* Talent Specializations

o Elemental Combat

+ Earthquake damage has been increased by approximately 10%.

o Enhancement

+ Flametongue Weapon damage now scales from attack power instead of spell power (for Enhancement shaman only).

+ Purge no longer has its mana cost reduced by Mental Quickness.

o Restoration

+ Cleansing Waters no longer fires its heal effect twice when a shaman removes a Magic and a Curse debuff with a single cast.

+ Deep Healing (Mastery) has been increased to 3% per point, up from 2.5%.

+ Greater Healing Wave mana cost has been increased by 10%; healing done has been increased by 20%.

+ Mana Tide Totem has been redesigned. The totem no longer multiplies the Spirit of those affected by it. It instead gives a flat amount of Spirit equal to 400% of the casting shaman’s Spirit, exclusive to short-term Spirit buffs affecting the shaman when the totem is dropped.

tremor bence fena olmamış ya. artık fearda atabilicez. eskiden totem çalışmadan o arada totemi kırabiliyorlardı. veya başka salaklıklar oluyordu. artık kesin çıkıyorsun işte.

onun dışında mana tide - spirit trinket combosu olmicak artik. LE FU

greater healing wave de iyi olmuş gibi. hesaplamak lazım gerçi. ama gene de diğer classların hps sine yanaşamıyacak gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...