Soris Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Aptal adamlar ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bizde daha çok şöyle kitaplar var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 "Then the Lord rained brimstone and fire on Türkiye, from the Lord out of the heavens" Genesis 19:24. "Turning the cities of Türkiye into ashes, condemned them to destruction, making them an example to those who afterward would live ungodly" II Peter 2:6. az kaldı bence lol anca armageddon paklar bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 saci sakali uzatiyorum, kenarlari kivirip ustume bi palto giydim mi sinagogdayim, farki kimse anlamaz. pazartesi de ise baslarim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 islam dini en az değişen dindi değil mi ? yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 dasaaa said: sonra millet islam ile saldırganlığı bağdaştırınca lölölölölölö.. heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bu tür şeyleri nasıl konuşup kararlaştırıyolar acaba ne acayip yav "sonra hamdi enam suresini okuyo, ahmet de çakısıyla noel babayı kesicek" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 amac ilgi cekmek. yeterince ilgi cekemediklerini dusunurlerse bi dahakine noel baba kiligina girmis 2 kurus para kazanmaya calisan bi adami bicaklarlar. o zaman tam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/1b/Santaposterbigla3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Saeros said: bu tür şeyleri nasıl konuşup kararlaştırıyolar acaba ne acayip yav "sonra hamdi enam suresini okuyo, ahmet de çakısıyla noel babayı kesicek" gercek isimler kullanilmaz olm, beyaz adam, pembe adam diye kodadlari vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 iyi de enam süresinin 162. ayeti ile noel baba arasında bi baglantı kuramadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 EN’AM 162. De ki: Şüphesiz benim namazım, kurbanım, hayatım ve ölümüm hepsi âlemlerin Rabbi Allah içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 o kurban o kurban değil ama ya, onu yanlış anlamış elemanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yani diyo ki, noel babayi sislerim allah yolunda hapis yatarim evelallah insallah hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Bunun zıttı ne oluyor onu düşündüm ben de, Vatikan'da kurbanlık koyunu krallar gibi yaşatmaları falan mı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bu muslumbordleri sali gunu gordum ben ilk, 2 gun gezdirip simdimi bicaklamislar lan adamcagizi NE YAPTINIZ LAN SISME NOEL BABAYA O IKI GUNDE?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 büyük ihtimal üstünde noel anne kıyafeti vardı o 2 günde.. şişme bebeğin yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 http://www.popiler.org/users/44228ab3-ecdb-4c74-8089-880755e420a1/popi_images/25a9e96c-2d4b-409b-8841-dbe5d30f2c21_20406.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 İnşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 sonra neden üniye polis giriyo diye ağlıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Ne alaka ya bunun için üniye polis gireceğine zamanında o çocukların midesine az protein gireydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ama girmedi değil mi. o zaman polis girecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 said: Yılbaşı kutlamalarına karşı olduklarını söyleyen Anadolu Gençlik Derneği'ne üye bir grup üniversite öğrencisi said: Anadolu Gençlik Derneği bu admaların ortak noktası üniversiteli olmaları değil, üstteki derneğe üye olmaları. polisin asıl girmesi gereken yer orası yani, algıda seçici turşu bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 olaylar öyle çözülseydi ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar