Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabiha Gökçen taksileri

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

genelde her semtte bir kaç adet korsan taksi mevcut.

tabi yasa dışı bir iş yaptıkları için ve normal taksilere göre size daha çok ihtiyacı olduğu için insan gibi hizmet veriyorlar.

nerden bulunur sorusuna ise bir cevabım yok. belki google'dan semt adı + korsan taksi falan yazıp bir şeyler bulabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

ztn korsan taksicilerin fiyatı bellidir

fiyat listesi veriyorlar.mecidiyeköy 30 etiler 40 falan filan gibi

ha birde normal taksilerde taksimetre işleyişi nasıl

durdugu yerde her 5 dakkada fiyat artma gibi birşey vardı dimi

yani ne bilim 55 e gittiğin yerden 60 liraya dönmek olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

istanbulda gidiş dönüş aynı fiyat yazmaması normal garip garip yollar var ama artık sabihadan 50 farklı otobüs kalkıyor direkt normal taksiye binilmemeli :P

hacı korsan taksiler yakalanmamak için referans sistemi ile çalışıyorlar,
bir arkadaşın fln üyeyse :) onun sana referans olması lazım öyle başlıyor üyeliğin bir numara veriyorlar sana işte ben bilmem kaç numara şuradan şuraya gidecem kaça götürürsün diye arıyorsun sonra adam birini yönlendiriyor, işte marka model pilaka fln söylüyorlar biniyorsun önceden fiyat belli oluyor.

bazısında taksi kartviziti var telefon fln normal taksi sanırsın.

benim bindiklerim 2009 model connect tarzı araçlardı, güzeldi temizdi.
Sosyal ağlarda paylaş

abi istanbulda yaşayıp cahil olanlar var aranızda

izmirli biri olarak istanbulda nası korsan bulacağınız söyleyeyim,
kullanan birini bulacaksınız arayıp onun ismini vereceksiniz sizi sisteme kaydedecekler ve arabayı istediğiniz yere istediğiniz saatte gönderecekler yaklaşık olarak normal ücretin yarısını vereceksiniz.

istanbullular KORSAN TAKSİ NERDEN BULUNUYO YEAAA?! diyor, bir de biz izmirlilere köylü diyorsunuz.

teallam.
Sosyal ağlarda paylaş

taksi dediğin "a->b yolunu c ve d'ye giderek bu şehri bilmeyeni feci kazıklarım"dan başka bişi değil.

adamla konuşuyorum, diyorum ki 25lira tutuyor.. "ben taksimetre açarım da bilmem ne de.."

arkadaşım 25ten 1kuruş fazla vermeyeceğim. dilediğini aç şimdi sen..

açar taksimetreyi.. gideriz.. o sırada gps'ten de kontrol ediyorum pislik herifi..
buradan girecektin, kaçırdın..
iki dakika sonra
buradan sağa dönmeliydin, dönmedin..
neyse eleman bakıyor ki olacak gibi değil. 32lira falan bişi tuttu.. dedim al 25.
"abi ben karıştırdım da yolu ondan da böle oldu da"
beni ilgilendirmiyor. dediğim gibi 25lira.

taksici 25liralık yola 32lira isteyen 9,50falan tuttuğunda 10verirsen para üstü vermeyen ama 10,25 tuttuğunda 10versen "abü 250!!!" diye parayı isteyen kendine müslüman arkadaşlar işte.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer kanuni dökümanları olmadan taksi gibi davranıp taksimetre filan açıyorsa bu kanunsuzluk. ama bu adamlar özel arabayla gelip sizi alıp istediğiniz yere bırakıyor. hırsızlık filan yok ortada. karşılığında fatura bile veriyorlar. özellikle uzun mesafeler için gayet mantıklı. bir de hep aynı adamı çağırdığınız için güvenlik normal taksi ile kıyas kabul etmez.
Sosyal ağlarda paylaş

lastikleri küçük olabilir, binerken ona dikkat eti.
lastik dönüş sayısına göre km hesabı yapıyor çünkü.

Korsandan şart olmadıkça kaçının beyler, tanımadığınız adamın arabasına biniosunuz sonuçta, riske değmez.
Az vericem diosanız, e-10lar hızlıca geçiyor.
Valizim çok diyorsanız, havaş var havaşa kadar taksi var.

Valizim çokçok diyosanız, bir arkadaşa falan söyleyin o bıraksın.
Ama zaten 20-30kg valiz sınırının olduğunu düşünürsek, havaş en mantıklısı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...