Holy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 genelde her semtte bir kaç adet korsan taksi mevcut. tabi yasa dışı bir iş yaptıkları için ve normal taksilere göre size daha çok ihtiyacı olduğu için insan gibi hizmet veriyorlar. nerden bulunur sorusuna ise bir cevabım yok. belki google'dan semt adı + korsan taksi falan yazıp bir şeyler bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 kartvizitleri var ama işte bulabilirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 göztepe civarı varsa birinde öm atabilir bana adamın kartvizitini, sabiha gökçen için kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ücret tarifeleri de km başına 1 tl, aklınızda bulunsun. korsan taksiye de yolunmayın ilk defa binerken falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ztn korsan taksicilerin fiyatı bellidir fiyat listesi veriyorlar.mecidiyeköy 30 etiler 40 falan filan gibi ha birde normal taksilerde taksimetre işleyişi nasıl durdugu yerde her 5 dakkada fiyat artma gibi birşey vardı dimi yani ne bilim 55 e gittiğin yerden 60 liraya dönmek olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Pickles said: http://www.korsantaksi.org/ sitede araba kiralama bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bi nuke atıcam dünyaya sadece taksicilerle polisleri etkileyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 istanbulda gidiş dönüş aynı fiyat yazmaması normal garip garip yollar var ama artık sabihadan 50 farklı otobüs kalkıyor direkt normal taksiye binilmemeli :P hacı korsan taksiler yakalanmamak için referans sistemi ile çalışıyorlar, bir arkadaşın fln üyeyse :) onun sana referans olması lazım öyle başlıyor üyeliğin bir numara veriyorlar sana işte ben bilmem kaç numara şuradan şuraya gidecem kaça götürürsün diye arıyorsun sonra adam birini yönlendiriyor, işte marka model pilaka fln söylüyorlar biniyorsun önceden fiyat belli oluyor. bazısında taksi kartviziti var telefon fln normal taksi sanırsın. benim bindiklerim 2009 model connect tarzı araçlardı, güzeldi temizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 gidis ve donus bire bir ayni yoldan ve hicbisekilde trafik olmayan saatlerde, bu fark 1kere diil hep oluyo uyuz, oldum. Ayriyetten, musterim olan firmalar benim fazladan 1 saatlik faturami odemektense taksi parasi odemeyi 10 kere tercih ederler. bazi gerizekali arkadaskara duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 hep oluyosa demek ki yol oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Korsan taksi emek hırsızıdır lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 olsa olsa vergi kacakcisi olur, emek hirsizi niye olsun, ayni seyi yapiyo adam, ayni emegi daha guzel hizmetle veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 taksi dediğin de plaka rantı, legal soygun o da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 abi istanbulda yaşayıp cahil olanlar var aranızda izmirli biri olarak istanbulda nası korsan bulacağınız söyleyeyim, kullanan birini bulacaksınız arayıp onun ismini vereceksiniz sizi sisteme kaydedecekler ve arabayı istediğiniz yere istediğiniz saatte gönderecekler yaklaşık olarak normal ücretin yarısını vereceksiniz. istanbullular KORSAN TAKSİ NERDEN BULUNUYO YEAAA?! diyor, bir de biz izmirlilere köylü diyorsunuz. teallam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 taksi dediğin "a->b yolunu c ve d'ye giderek bu şehri bilmeyeni feci kazıklarım"dan başka bişi değil. adamla konuşuyorum, diyorum ki 25lira tutuyor.. "ben taksimetre açarım da bilmem ne de.." arkadaşım 25ten 1kuruş fazla vermeyeceğim. dilediğini aç şimdi sen.. açar taksimetreyi.. gideriz.. o sırada gps'ten de kontrol ediyorum pislik herifi.. buradan girecektin, kaçırdın.. iki dakika sonra buradan sağa dönmeliydin, dönmedin.. neyse eleman bakıyor ki olacak gibi değil. 32lira falan bişi tuttu.. dedim al 25. "abi ben karıştırdım da yolu ondan da böle oldu da" beni ilgilendirmiyor. dediğim gibi 25lira. taksici 25liralık yola 32lira isteyen 9,50falan tuttuğunda 10verirsen para üstü vermeyen ama 10,25 tuttuğunda 10versen "abü 250!!!" diye parayı isteyen kendine müslüman arkadaşlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 eğer kanuni dökümanları olmadan taksi gibi davranıp taksimetre filan açıyorsa bu kanunsuzluk. ama bu adamlar özel arabayla gelip sizi alıp istediğiniz yere bırakıyor. hırsızlık filan yok ortada. karşılığında fatura bile veriyorlar. özellikle uzun mesafeler için gayet mantıklı. bir de hep aynı adamı çağırdığınız için güvenlik normal taksi ile kıyas kabul etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 anca 32. mesajda mı ne yazılmış cevapta verilmiş ama uyuz olunca bi durum yok gidiş=/=dönüş olamaz birebir gibi görünse bile. kaldı ki 50 lira yazan bir yolda 5-10 lira oynaması çook doğal. herşeyden nem kapıyorsunuz sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 sabiha gökçenin orada gidiş dönüş yolunda fark olmaz ki 5-10 dediğin şey nereden baksan 7 km filan fark eder. hepsi birbirinden dalla taksicilere faiş ücret yerine adam gibi hizmete uygun fiyat,korsan taksi yönetir. geçen gün normal taksi ile 22 liraya gittiğin yere ertesi gün korsanla 7 ye gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 korsan taksi güzel.ok. sonra da vergiler niye yüksek benzin niye pahalı diye ağlarsınız ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 of izmirli olup ukala olanlar var aramızda. bulma yöntemini biliyoruz fakat pat dedin mi olacak bir yol değil nerden bulalım şıp diye korsan taksi kullanan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Bella said: of izmirli olup ukala olanlar var aramızda. bulma yöntemini biliyoruz fakat pat dedin mi olacak bir yol değil nerden bulalım şıp diye korsan taksi kullanan biri. vereyim numara istiyosan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Yolun % 99u zaten otoban. Ve dediğim gibi gidiş dönüş saatlerimde trafik yok. Yolun farklı olması mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 lastikleri küçük olabilir, binerken ona dikkat eti. lastik dönüş sayısına göre km hesabı yapıyor çünkü. Korsandan şart olmadıkça kaçının beyler, tanımadığınız adamın arabasına biniosunuz sonuçta, riske değmez. Az vericem diosanız, e-10lar hızlıca geçiyor. Valizim çok diyorsanız, havaş var havaşa kadar taksi var. Valizim çokçok diyosanız, bir arkadaşa falan söyleyin o bıraksın. Ama zaten 20-30kg valiz sınırının olduğunu düşünürsek, havaş en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Genelleme yapmak istemiyorum da, taksicilere para yedirmeyin abi. En çok acıtasyon yapıp milleti kazıklayan tek meslek bunlardır. %90' ının şerefsiz olduğunu da iddia edebilirim. Korsan taksi kullanın, nette bir dolu site var. Beni arayın korsan taksiniz olayım fakat şu sarılara para yedirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Fistan said: korsan taksi güzel.ok. sonra da vergiler niye yüksek benzin niye pahalı diye ağlarsınız ehehe Benzinle korsan taksinin bağlantısını anlamadım. İnsanlar korsan taksicilik yapıyor diye mi vergileri arttırıyorlar ? Ya da sarı taksiler kazanamadı diye mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar