Snake Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Holy said: Snake said: "pek oynanmayan"dan kasıt şu anda oynanmayan anlamında. şu anda cs sourceta 3 tane düzgün harita var oynanan. onlar da dust2, aztec, assault.italy var oynanan deli gibi. ayrıca siege de sürekli oynanıyor. sourceta siege yok. italy de çok az var çoğu zaman yüksek pingli yerler. source varken 1.6 ile muhattap olmam maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 source oynuyorum zaten ben de, siege diye başka bir yeri hatırladım o zaman ben. italy baya oynanıyor ama türk serverlarında da. yanlış saatlerde giriyorsundur ben 30 pingle oynuyorum max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 evet yukardan baktım siege diye başka bir haritayı hatırlamışım. italy, nuke falan baya oynuyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 evet ama az oynanıyo onlar. bi keresinde bi tane custom siege haritalı server bulmuştum ama ping 300lerde falandı. "kesin atar serverdan ama bi deniyim" diyip girdim, atmadı da. haritayı da güzel yapmışlar. keşke hep olsa da girsem o haritalı servera. yerli serverların pingleri güzel ama asla girmem çünkü chat ekranını gördükçe deliye dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ShadowFax said: acaba hala CS 6.2 falan oynatan serverlar var mı? SNN Inc., haydin back to the futurecılık oynayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 aslında bu ilk yazdığım haritaların yarısı oynanıyo olsa 1.6 satın alıp oynarım steamde ama hiç sanmıyorum. 1.6sı olup bilgi verebilcek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 milyon tane server arasında illaki bulursun oynayanlar 1.6'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 cs 1.6 o yazdıklarının hepsi oynanıyor da publicler sinir bozuyor çoğunlukla ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 747, backalley, oilrig, siege. bu 4ü yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 backalley rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 gerçi pardon onların hepsi 1.5 de oynanıyor. 1.6 da çok lame sunucular zaten aralıksız dust_2 falan oynuyorlar. o yazdıklarının oynandığı da vardır illaa gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 sene 2011 olcak. hala evdeki internetle lagsiz güzel bi cs serverı açamıyoruz. yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 sunucu kiralama olayları çok da pahalı değiş aslında ya, kendi paramı kazanan biri olsam açabilirdim bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 adminlik 5 lira. sınırsız 10 lira. böyle şeyler yazarsın parayı çıkartırsın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 20 yaş üstü klan lideri kardeşlerimize adminlik yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ya konudan sapıoruz da condition zero mu oluodu 1.6? steam'den kurcam sanırım hangisini kurcağmı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 condition zero diil. 1.6 olanda sadece counter strike yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 sourceta militia ve prodigy çok başarılı. özellikle militiayı çok güzel yapmışlar. ama oynatan server çok az ve çoğunda ping yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Scheriff said: ya konudan sapıoruz da condition zero mu oluodu 1.6? steam'den kurcam sanırım hangisini kurcağmı bilemedim naptın, condition zero bambaşka bir oyun. 1.6 denilen şey, cs: beta devrinin bitip 1.0'lı sayılara geçmesinden sonra çıkan son patch versiyonu. cs: cz ise (condition zero), online oynanan counter-strike'ın singleplayer görev denemesi, kendi multiplayer bölümleri de var ama normal cs kadar iyi değil. şu açıdan da bakmak lazım, insanlar cz'yi duymamış bile, o kadar başarısız bir oyun olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Bir harita daha vardı, nasıl anlatırım bilemiyorum. Beta 4 veya 5'te mevcuttu ve hemen kaldırıldı. Böyle gizli bir üs gibi bir yer, metal kapı var, o açılıp kapanıyor istenirse, içerde rehineler var falan, o metal kapının dışında meydanımsı bir yer var, gece, orda oluyor çatışma. Teröristlerde içerde pusuyor bazen. Arka yol var tabi içeriye. Ama hatırlamıyorum ismi nedir falan. Oda değişik gelirdi bana, kaybolurdum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 cs_bunker ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Snake said: "pek oynanmayan"dan kasıt şu anda oynanmayan anlamında. şu anda cs sourceta 3 tane düzgün harita var oynanan. onlar da dust2, aztec, assault. aztec HİÇ görmedim daha bi aydır falan oynuyorum. office italy falan oynanıyor yine baya. çok az assault. arada bir de gungame e girip stres atıp çıkıyorum dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 of gözlerim yaşardı ne oynardık ansaını satim aztec gibi harita gelmez heralde. adeks günlerim böhühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Snake buldun resmen, saol. cs_bunker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 BonePART said: militiada catida yattim kadar cikip parkta cimende yatmamisimdir :D hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar