Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=7mwNWOqBaOQ aga bu ne ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 abi 1:45 te kapadim dayanamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 afsedrfgasdfdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ben bizim düğün fotosu arkası havai fişek montajını son nokta sanıyodum. adamlar motion picture yapmışlar aynısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 canım power rangers çekti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ahahahuahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 oahahahaha :D batarken günes ardinda tepeledin... veda vakti geldi teletabilerin :P onda böyle effect yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 efekler avatar terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 goldbären said: ben bizim düğün fotosu arkası havai fişek montajını son nokta sanıyodum. adamlar motion picture yapmışlar aynısını Hakkaten bende fotoğraf stüdyolarından geçerken hep böyle fotolara bakıp krizlere girerdimde bu video öldürdü beni feyz aldım gülmicem artık fotolara LKSADJF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ülkemizde de fotoğrafçı kurbanı olan binlerce çift var arkadaşlar, lütfen ülkemizin sorunlarına odaklanalım. eğer bir ülkede onlarca yıldır yüzbinlerce çiftin gelinin oturup damadın da tepede dikilirken birbirlerine bakar haldeki fotoğrafı çekiliyorsa, orada bir sorun var demektir. önce kendi sorunlarımızı halledelim, sonra ukraynalıları litvanyalıları döveriz. edit : hepsini döveriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 şampanya efektine hayran kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Ahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bir insan bunu kendini nasl yapar.. hadi adam saftir.. bir insan baska bir insana bunu nasl yapr aklım almıyor...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 abi hani fotoğrafçı olsam direk araklarım bu konsepti.. hani stüdyoda bir nişan çekimiç in bile 400 tl alınıyorsa şu efektli video için 1000 tl fiyat çekersin sonra 800 e fiyat kırarsın yapan kişi iyi para almışsa gayet başarılı bence ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 http://snipersnake.files.wordpress.com/2010/07/magic-missiles1.jpg magic missiles versus color spray! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 efektler, öpüşmeleriyle kıyaslanamayacak derecede iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bu ne abi ya atari oyunu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 çok yaratıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Sparkcaster said: http://www.youtube.com/watch?v=7mwNWOqBaOQ aga bu ne ahahah UAHUAHDUAHDUAHDUAHDUAHDUAHDUAHDUHAUHDUAHD harbiden missile atıyo ohadhaduahdua hayvan süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 niye insanlar evlendiğinde böyle bayağı efektli resim/video yapma gereği duyuyor ben onu anlamıyorum. "aha efekt yaptım ne güzel oldu, çok da güzel oldu" diye mi düşünüyorlar kendi akıllarınca, yoksa parıtılı janjanlı efetkli şeyler daha "romantik" mi duruyor... gradient efektle "romantik güneş batışı" yapılmış resimler vardır mesela... Norak said: magic missiles versus color spray! hahaha hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Abi litvanyanin köyünden iki ciftin, böyle iki ucuz sprey efektini begenmesine sasirmamak lazim. Git anadoluya orda da begenirler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 efektler bundan arak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Marveloth said: Abi litvanyanin köyünden iki ciftin, böyle iki ucuz sprey efektini begenmesine sasirmamak lazim. Git anadoluya orda da begenirler yani. bi de düşün bunlar avrupa birliğinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar