Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 arabayı satıp yenisini al plakayı devret, anlamaz baban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 kalem heryerde satiliyor. gir bauhausa. araba bolumunde 20 cesit boya rotus kalemi zimbirtisi falan var. meguiars guzel diyolar. ben kullanmadim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 üzerinize afiyet ruhsatı üstüme fildişi jaguarımın sağ kapısında benzer bir sorun olmuştu da lise sondaydım tee ne zaman önce böyle kalem malem yoktu komple boyaya vermiştim hey gidi bugünkü öğrenciler çok şanslı canım kalem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 yalnız beyler kalemi kullanırken dikkat etin mazallah, kalem kılıctan keskin zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 BabacumMostors said: üzerinize afiyet ruhsatı üstüme fildişi jaguarımın sağ kapısında benzer bir sorun olmuştu da lise sondaydım tee ne zaman önce böyle kalem malem yoktu komple boyaya vermiştim hey gidi bugünkü öğrenciler çok şanslı canım kalem varkardeşim sen hangi lisede idin? Benim bentley'nin kapısını vurmuştum ben de yandaki jaguarın kapısına, seninki olabilir mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 yeni konu açmayayım. özetle yarım saat kadar önce sol arka tekerin bulunduğu taraftan arabayı duvara sürttüm. 3 senedir çok sık olmasa da araba kullanıyorum, ilk defa arabayı çizdik ehe. bol bol sildim ıslak mendille falan, silince sadece çizikler kalıyordu ama kuruyunca tabi tekrar beyaz beyaz ortaya çıkıyor çizikler. çok kötü çizilmedi bence ama illa ki yaptırılması gerekir. nerde, kaça yaptırabilirim acaba ? (kozyatağı'ndayım, kadıköy civarında bir yer varsa ucuza yapan süper olur) noob'um baya bu işlerde, danışayım dedim. hatta foto da ekliyeyim. bunun dışında sol farın yakınlarında da var hafif çizikler, http://i.imgur.com/1tQxwS8.jpg http://i.imgur.com/h7ykh0Q.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 arabadır çizilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 carrefourun içinde speedycar mı autoking mi ne var ona götür hatta kasko poliçesinde kasko bozmayan ufak hasar tamiri için kloz var mı bak bir kısmını oradan halletsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ama jaguarımın acısı hâlâ içimde.. kız gibi arabaydı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 adamin jaguari varmis, simdikiler cok sansli kalem var diyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Selam, Bence pasta ile o beyazlıklar gideceği için boya işine falan girmem. Hatt Sonax'ın kırmızı metal kutuda(konserve kutusunun ton balığı modelinin biraz iricesi) pastası var, benzinciler falan satıyor. Alıp onunla ovala azıcık, iş görür. Hani ezik varsa ve seni çok rahatsız ediyorsa yaptırılabilir lokal bir şeyler. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Lastikler de kabaklasmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 elesso said: arabayı satıp yenisini al plakayı devret, anlamaz baban ne kötü yorummuş bu ya. neyseki 3 senede değişerek geliştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 bence de pastadan once bir lastikleri degistir sen iyisi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 yürüyen tabut. acil değiştir + balata fren diske de baktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 lise sonda ehliyetin var mıydı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Lan o lastikler bisiklete takılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 araba lastigi nasil takilsin lan bisiklete zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Benimki de laf yani haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Şükrü sana Candy Crush'dan bilet yolladım kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 eyv panpik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 3. sayfaya kadar kalemle ilgili geyik yapıcam diye hevesle gelmiştim, hevesimin kalemini kırdınız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 benim scirocconun üstünü bi çekemeyen şerefsiz tahminen çivimsi birşeyle hilal şeklinde çizmiş komple boyatıcağıma siyaha kaplattım üstünü öyle kurtardım belli olmuyor keşke o kalem banada olsaydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Abi çizik derin değilse pasta cila olayı hallediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar