gecko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 yoksa açsam mı eğleniyoz sonuçta banlatmazsınız dimi beni burdan :( seviyom sizi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 nvm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 oldu da bitti mahşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 gecko şu insanın içindeki yaşam özütü ile beslenen supernatural yaratıklar gibisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 tenya olum işte neresi supernatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 tenyalarbağırsaktayaşarbağırmasakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 liseliii vardı yaaaaa ah o liseliiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 İlk 10 postunu görüp accountu konfirme edecek tek bir mod yoktur bence, gitsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 hastane yatağımdan yazıyorum kolumda serum, agzımda balgam temizleyici, sol gözüm enfeksiyon yüzünden bantla kapalı bir biçimde; "li-se-li-sin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Bir zamanlar siz de liseliydiniz, azcık empati kurun ama ayıp sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 gecko senesi oldu bu yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 eğlenmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 nileppezdel said: Bir zamanlar siz de liseliydiniz, azcık empati kurun ama ayıp sdfsdg Liseli = fail değil abi, patinin smiley fest dönemleri bile böyle lamerlik görmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Zorla okutmuyolar ya abi. gecko banlanana kadar ekmek2in dediği gibi her ilgi barı dolduğunda gelip attention whoreluk yapan dylan banlansın yani. Ama okumuyorum kafam rahat oluyo, gelip paso laf atma ihtiyacı hissetmiyorum. Ben de memnun değilim geckonun konularından da memnun olmak zorunda da değiliz zaten. özet geçiyorum, banlanmasın. fail olsa bile bizim failımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 /FORCEPALM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 gecko banlanıyosa banlansın np de, ekmekle fede daha çok post atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 nileppezdel said: Zorla okutmuyolar ya abi. gecko banlanana kadar ekmek2in dediği gibi her ilgi barı dolduğunda gelip attention whoreluk yapan dylan banlansın yani. Ama okumuyorum kafam rahat oluyo, gelip paso laf atma ihtiyacı hissetmiyorum. Ben de memnun değilim geckonun konularından da memnun olmak zorunda da değiliz zaten. özet geçiyorum, banlanmasın. fail olsa bile bizim failımız Kimin ne yaptığı nasıl konu açtığı ya da ne kadar ilgi aradığı umrumda değil de, tutup imzasına dizi finalinin tüm spoilerını büyük harflerle yazacak kadar densiz (burada çok daha ağır birkaç tanımım daha var) insanın bana göre patide hiç işi yok. Patinin hiçbir döneminde olmadı ve hiçbir döneminde olmayacak. Konusu geçer kazara spoiler verirsin tamam, farkında olmadan verirsin tamam, ama gayet bilinçli ve kasten imzaya yazmanın affı bahanesi yok, attention whoreluk diyosan da kralı. Mutlaka gözüne çarpıyo takılıyo, hiç okumasan son mesajlara baktığında görüyosun, okuma demek abes kaçıyo. Bu tipi sevmedim, sevmeyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 gecko aman diyim yılbaşına topik açarak girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 abi geckonun tipnde hayır yokki postlarında olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Rewendor said: nileppezdel said: Zorla okutmuyolar ya abi. gecko banlanana kadar ekmek2in dediği gibi her ilgi barı dolduğunda gelip attention whoreluk yapan dylan banlansın yani. Ama okumuyorum kafam rahat oluyo, gelip paso laf atma ihtiyacı hissetmiyorum. Ben de memnun değilim geckonun konularından da memnun olmak zorunda da değiliz zaten. özet geçiyorum, banlanmasın. fail olsa bile bizim failımız Kimin ne yaptığı nasıl konu açtığı ya da ne kadar ilgi aradığı umrumda değil de, tutup imzasına dizi finalinin tüm spoilerını büyük harflerle yazacak kadar densiz (burada çok daha ağır birkaç tanımım daha var) insanın bana göre patide hiç işi yok. Patinin hiçbir döneminde olmadı ve hiçbir döneminde olmayacak. Konusu geçer kazara spoiler verirsin tamam, farkında olmadan verirsin tamam, ama gayet bilinçli ve kasten imzaya yazmanın affı bahanesi yok, attention whoreluk diyosan da kralı. Mutlaka gözüne çarpıyo takılıyo, hiç okumasan son mesajlara baktığında görüyosun, okuma demek abes kaçıyo. Bu tipi sevmedim, sevmeyecem. Bak onu unutmuşum doğru. O konuda ben de çok kırgınım kendisine. Banlansın tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ben geckoyu bonzisi ve balonu ile tanıdım aynı anda hem bonzi hem balonu varmıydı yoksa bilincim mi beni kandırıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar