gecko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 millet hayvan gibi ufolara abanıyo sigortalar atıyor artık bi derece sigorta atıyor açıyorum tak anında gidiyor elimle tutuyorum atmasın diye elim gidiyor beleş değilmi patlayana kadar kullan diyen zihniyetin kafasını ben patlatmak istiyorum, kaldırmıyor işte bina 10 kişinin aynı anda ufoları saatlerce çalıştırmasını... otelcilik zor iş. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 senin için üzülüyorum gecko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 otelniz mi var indirim varmı patiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Ben garbage için üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ahahaha gene mi gecko topiği ya dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 evet gene o topic kardiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 öl de kurtulak be ceko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 zihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Geçen gün kılabda bardağına 10 lira verip sulu bira, bardağına 20 lira verip votlalı vişne suyu ısmarladığın ve sonrasında taksi ile otele bıraktığın kızlar gelsin ısıtsın gecko, boşa mı para verdin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Baltalı ilah reported Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bel altı oldu bu zigıl kıskandınmı ohohho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 gecko said: elimle tutuyorum atmasın diye elim gidiyor adamın bir ayağı çukurda beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ölünde rahatlayalım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 resmen acıların çocuğu. birisi artık bu adamın ızdırabına son versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 her gün bir yeni drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 huun said: resmen acıların çocuğu. birisi artık bu adamın ızdırabına son versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 onu elinle tutarsan kablo bi yerden yanar ve sıfırdan elektrik tesisatı döşemeniz gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Abi antalya'da sel bekleniyordu sozde. Disarida bir hava var,birazdan havuza inip guneslencem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ben de küveti doldurucam tamamm mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Alanya yı su basmış zaten de merkez de yaz yeniden geldi sanki diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 gecko senin tek eksigin su 1997 model biz cok fakiriz ezigiz topiklerindeki konulara birebir sahitlik edecek biri. o kisi olduktan sonra bu kadar rahat ezik topigi acamicaksin cunku o kisi cikacak ve dicekki kes lan palavra sikma diye. 1-2 arkadasini patiye uye yap sende kurtul bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 gecko said: millet hayvan gibi ufolara abanıyo sigortalar atıyor beleş değilmi patlayana kadar kullan diyen zihniyetin kafasını ben patlatmak istiyorum, kaldırmıyor işte bina 10 kişinin aynı anda ufoları saatlerce çalıştırmasını... otelcilik zor iş. :/ insanlar ısınmasın mı istiyorsun arkadaş. "beleş" maksatlı kullandıklarını sanmıyorum. ha çok istiyorsan gidip uyarırsın onları, uzaktan atar yapmazsın. otellerde klima veya radyatör olmaz mı? eğer yoksa bi de 10 tane ufoyu kaldırabilecek elektrik sistemi de yoksa, o zaman o otelin suçu, müşterilerin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Bone said: gecko said: millet hayvan gibi ufolara abanıyo sigortalar atıyor beleş değilmi patlayana kadar kullan diyen zihniyetin kafasını ben patlatmak istiyorum, kaldırmıyor işte bina 10 kişinin aynı anda ufoları saatlerce çalıştırmasını... otelcilik zor iş. :/ insanlar ısınmasın mı istiyorsun arkadaş. "beleş" maksatlı kullandıklarını sanmıyorum. ha çok istiyorsan gidip uyarırsın onları, uzaktan atar yapmazsın. otellerde klima veya radyatör olmaz mı? eğer yoksa bi de 10 tane ufoyu kaldırabilecek elektrik sistemi de yoksa, o zaman o otelin suçu, müşterilerin değil. yok hepsi ısınsınlar da durum şu beleş maksatlı nasıl kullanıyorlar adam ufoyu açıyor akşam yatıyor hadi eyvallah üşüyor tamam sonra sabah otobüse binip istanbula dönecek o ufo kapanmıyor, o adam istanbuldan dönene yada oda temizlenene kadar açık kalıyor bunu yapan 1 kişi değil yani, hemen gidip check-out yapıldıktan sonra kat hizmetlerinden yada resepsiyondan birisi odayı kontrol etmezse yangın bile çıkabiliyor bu davranış yüzünden elektrik sistemi var ama, hem ufo hem şohben çok fena attıyor sigortaları, sonra ver yansın neden elektrik kesildi resepsiyona telefonlar, 1 kişinin sorumsuzluğu herkesi etkiliyor. wikileaksin kurucusu julian gibi işin sonunda beyaz saçlı kalmak var hani, kış bitse de bitse şu elektrik derdi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 nn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 arkadaş ne bitmez çilen varmış be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar