Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkiye'nin en büyük avm'si ankara'ya açılıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://galeri.uludagsozluk.com/9/23-nisan-gorili_565.jpg

ulan ankaralilar kadar nankor bir gurup yok, melih baskan sehre disneylandi getiricem demedi, bu ufak hedefle yetinmedi butun sheri disneyland yapti, sizin icin micky mouse rolune burundu, gokkusagi yolunu su sanateseri gorili ve cayyolu metrosunu yapti, hala yaranamadi hala yaranamadi

neymis efendim ankarada sosyal aktivite yokmus

alin coluk cocugu dunyanin en sevimnli gorilini ziyaret edin, micky baskana goturun elini opsunler, beles donerinden yeisnler

yaranilmiyor ankaraliya vallahi
Mesaj tarihi:
AVM alışverişi sevenler için iyide benim ruhum kararıyor hakkaten. Hele bazen alacak birşey yokken gezip tozmak tam zaman kaybı geliyor açıkcası. Onnu yerine bi bauhausa gider 300. kez matkapları incelerim daha zevkli :P
Mesaj tarihi:
Aha adam düşüncelerimi c/p yapmış!

Tekzen bauhaus koçtaş leroy merlin hede hödö, giderim dolaşırım incelerim, anahtar takımından darbeli matkabına, kesme taşlarından kompresörlere hepsini incelerim. Çok keyifli bişey yahu..
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

said:
nkaralıların AVM'leri sadece alışveriş olarak görmediğini bize gösteriyor. Ankara'da pazar günleri ailece AVM gezmesine çıkanlar var. İstanbul'da insanlar sadece alışveriş için AVM'ye giderken, Ankara'da AVM'ler alışverişin yanında sosyal bir faaliyet olarak görülüyor.

diyor ki;
ankarada gidecek yer yok. millet mal gibi avm geziyor işte

İstanbul da çok farklı değil aslında. Çok yakınımdaki ViaPort'ta bunu çok iyi gözlemledim bir kaç yıldır..
Mesaj tarihi:
e via port civarında oturan adamın şehiriçine gelebilmesi 1gün falan sürüyor.

tabii ankara gibi olacak oralar.

yol kenarında kamp kurup, çadırlarda dinlenenler var!
Mesaj tarihi:
ankara'nın adam gibi sayılabilecek metrosu ve geniş yolları olduğu için doğru diyorsun dasaaa. istanbul gibi köyden bozma bir şehir değil.

diyerek ankara vs istanbul tartışmasında aleve körükle gidiyorum.
Mesaj tarihi:
LucifeL said:

throine said:

ankamall yetiyo artıyo valla.
ankamall çok saçma bir yer,ankaraya gittiğimde arkadaşlar oraya davet ediyor bense anıtkabire gelin diyorum.

ikisi de farklı amaç için mekanlar?
Mesaj tarihi:
throine said:

LucifeL said:

throine said:

ankamall yetiyo artıyo valla.
ankamall çok saçma bir yer,ankaraya gittiğimde arkadaşlar oraya davet ediyor bense anıtkabire gelin diyorum.

ikisi de farklı amaç için mekanlar?

yoo ikisine de ibadet etmeye gidiliyo işte
Mesaj tarihi:
Ankara'ya gittiğimde bir yolun kenarında 2 alışveriş merkezi ve yanında bir inşaat görüp o inşaatın da alışveriş merkezi olduğunu öğrenince gökçek'i sorgulamayı bıraktım.
Mesaj tarihi:
türkiyenin en büyük avm'si şişli cevahir değil mi ya?
onunda mı büyüğünü açıyorlar?
abi niye insanlar içinde kaybolsun falan diye mi. yemin ederim ilk açıldığında cevahir kendimi otoparkta buldum 10 dk içinde. gerek yok bence. küçük ama potansiyeli sağlam olmalı.
Mesaj tarihi:
escape said:

türkiyenin en büyük avm'si şişli cevahir değil mi ya?
onunda mı büyüğünü açıyorlar?
abi niye insanlar içinde kaybolsun falan diye mi. yemin ederim ilk açıldığında cevahir kendimi otoparkta buldum 10 dk içinde. gerek yok bence. küçük ama potansiyeli sağlam olmalı.
Ankara'daki açılınca otomatik avrupanın da, ilk 3ünde olacak cevahiri geçtiği için.
  • Yeni Oluştur...