Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkiye'nin en büyük avm'si ankara'ya açılıyor

Bone

Öne çıkan mesajlar

http://galeri.uludagsozluk.com/9/23-nisan-gorili_565.jpg

ulan ankaralilar kadar nankor bir gurup yok, melih baskan sehre disneylandi getiricem demedi, bu ufak hedefle yetinmedi butun sheri disneyland yapti, sizin icin micky mouse rolune burundu, gokkusagi yolunu su sanateseri gorili ve cayyolu metrosunu yapti, hala yaranamadi hala yaranamadi

neymis efendim ankarada sosyal aktivite yokmus

alin coluk cocugu dunyanin en sevimnli gorilini ziyaret edin, micky baskana goturun elini opsunler, beles donerinden yeisnler

yaranilmiyor ankaraliya vallahi
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

said:
nkaralıların AVM'leri sadece alışveriş olarak görmediğini bize gösteriyor. Ankara'da pazar günleri ailece AVM gezmesine çıkanlar var. İstanbul'da insanlar sadece alışveriş için AVM'ye giderken, Ankara'da AVM'ler alışverişin yanında sosyal bir faaliyet olarak görülüyor.

diyor ki;
ankarada gidecek yer yok. millet mal gibi avm geziyor işte

İstanbul da çok farklı değil aslında. Çok yakınımdaki ViaPort'ta bunu çok iyi gözlemledim bir kaç yıldır..
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

türkiyenin en büyük avm'si şişli cevahir değil mi ya?
onunda mı büyüğünü açıyorlar?
abi niye insanlar içinde kaybolsun falan diye mi. yemin ederim ilk açıldığında cevahir kendimi otoparkta buldum 10 dk içinde. gerek yok bence. küçük ama potansiyeli sağlam olmalı.
Ankara'daki açılınca otomatik avrupanın da, ilk 3ünde olacak cevahiri geçtiği için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...