Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 http://galeri.uludagsozluk.com/9/23-nisan-gorili_565.jpg ulan ankaralilar kadar nankor bir gurup yok, melih baskan sehre disneylandi getiricem demedi, bu ufak hedefle yetinmedi butun sheri disneyland yapti, sizin icin micky mouse rolune burundu, gokkusagi yolunu su sanateseri gorili ve cayyolu metrosunu yapti, hala yaranamadi hala yaranamadi neymis efendim ankarada sosyal aktivite yokmus alin coluk cocugu dunyanin en sevimnli gorilini ziyaret edin, micky baskana goturun elini opsunler, beles donerinden yeisnler yaranilmiyor ankaraliya vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 nesi kötü avm nin bütün mağazalar var, yorulmadan alışverişini yap, yemeğini ye ve terket hızını alamayıp ankarayı terk et, mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 o goril nerde ya? hiç görmedim sdaklfjas http://alkislarlayasiyorum.com/images/all_content_thumbnail/1527_20080811035250.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 AVM alışverişi sevenler için iyide benim ruhum kararıyor hakkaten. Hele bazen alacak birşey yokken gezip tozmak tam zaman kaybı geliyor açıkcası. Onnu yerine bi bauhausa gider 300. kez matkapları incelerim daha zevkli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Aha adam düşüncelerimi c/p yapmış! Tekzen bauhaus koçtaş leroy merlin hede hödö, giderim dolaşırım incelerim, anahtar takımından darbeli matkabına, kesme taşlarından kompresörlere hepsini incelerim. Çok keyifli bişey yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 dasaaa said: said: nkaralıların AVM'leri sadece alışveriş olarak görmediğini bize gösteriyor. Ankara'da pazar günleri ailece AVM gezmesine çıkanlar var. İstanbul'da insanlar sadece alışveriş için AVM'ye giderken, Ankara'da AVM'ler alışverişin yanında sosyal bir faaliyet olarak görülüyor. diyor ki; ankarada gidecek yer yok. millet mal gibi avm geziyor işte İstanbul da çok farklı değil aslında. Çok yakınımdaki ViaPort'ta bunu çok iyi gözlemledim bir kaç yıldır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 hafta içi, özellikle okulların açık olduğu zamanlar güzel avm, hafta sonu adımımı bile atmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 via port sabiha gökçenin oradaki mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 aynen orada ki.bir de 212 var o da ataürk havalimanın orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 e via port civarında oturan adamın şehiriçine gelebilmesi 1gün falan sürüyor. tabii ankara gibi olacak oralar. yol kenarında kamp kurup, çadırlarda dinlenenler var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Evet biz Ankarada çadırda yaşıyoruz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 yok yaw. sizde ihtiyaç yok çadırlarda yaşama. şehiriçine göç ederken o kadar çile çekmiyorsunuz siz ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ankara'nın adam gibi sayılabilecek metrosu ve geniş yolları olduğu için doğru diyorsun dasaaa. istanbul gibi köyden bozma bir şehir değil. diyerek ankara vs istanbul tartışmasında aleve körükle gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 iyi de ters gittin, istanbulluların argümanıydı o, tarihsel olarak baktığımızda köyden bozma gelişen (gelişen derken.. yersen) şehir ankara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 şuan ankarada kişi başına 24 m2 alışveriş merkezi düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Bursa gibi mükemmel bi şehir in ardından İstanbul, Ankara' ve İzmir'in 2. liği paylaşamamasına üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 genc mamaklilar rahatsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 LucifeL said: throine said: ankamall yetiyo artıyo valla.ankamall çok saçma bir yer,ankaraya gittiğimde arkadaşlar oraya davet ediyor bense anıtkabire gelin diyorum. ikisi de farklı amaç için mekanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 http://i.radikal.com.tr/644x385/2010/06/20/fft5_mf465715.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 throine said: LucifeL said: throine said: ankamall yetiyo artıyo valla.ankamall çok saçma bir yer,ankaraya gittiğimde arkadaşlar oraya davet ediyor bense anıtkabire gelin diyorum. ikisi de farklı amaç için mekanlar? yoo ikisine de ibadet etmeye gidiliyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Ankara'ya gittiğimde bir yolun kenarında 2 alışveriş merkezi ve yanında bir inşaat görüp o inşaatın da alışveriş merkezi olduğunu öğrenince gökçek'i sorgulamayı bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Ankara'yı komple kapatacan hacı, bürokratlar için AVM yapacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 türkiyenin en büyük avm'si şişli cevahir değil mi ya? onunda mı büyüğünü açıyorlar? abi niye insanlar içinde kaybolsun falan diye mi. yemin ederim ilk açıldığında cevahir kendimi otoparkta buldum 10 dk içinde. gerek yok bence. küçük ama potansiyeli sağlam olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 escape said: türkiyenin en büyük avm'si şişli cevahir değil mi ya? onunda mı büyüğünü açıyorlar? abi niye insanlar içinde kaybolsun falan diye mi. yemin ederim ilk açıldığında cevahir kendimi otoparkta buldum 10 dk içinde. gerek yok bence. küçük ama potansiyeli sağlam olmalı.Ankara'daki açılınca otomatik avrupanın da, ilk 3ünde olacak cevahiri geçtiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 iyidir canım yine cogu kişiye istihdam olacak en iyi yönü odur başka yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar